2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem tudom megnyitni!Rivaldinho írta:talán ez Roni gólja, de nem bizti, mer nem tom megnézni mer suliban vok: ftp://ns31921.ovh.net/ronaldis/video/ba ... 10.com.avi
Ahogy nézem törölve lett arról az oldalról! Torrentbe nincs meg vkibek??? Nagyon kéne
Akkor úgy hivták, hogy BEKRonal.10 írta:Barca játszott BL döntöt?? de azt régen nem ugy hivták hogy BL vagy most mi van........
Ez nekem is kéne, ha lehet torrentebe, és ha van vidi a tegnapi meccsről azt is szívesen váromKoeman írta:Sziasztok!
Ha valakinek megvan az 1992-es Barca-Sampdoria BL döntő, írjon légyszi e-mailt. Nagyon fontos lenne, már mindenhol kerestem, de nem találtam sehol.
Előre is köszi mindenkinek!
FORCA BARCA!!!
az egész sort be kell másolni a böngésződbe, nemcsak azt amit "kikékít":Skrissz88 írta:A Chelsea elleni meccsről miért nincs ilyen videó??Enrique írta:Zaragoza - Barcelona FCB Clan musical compilation
Tavaly pedig tök jökat csináltak
Ha valaki talál ilyet az lécci linkelje be ide!!!
A Chelsea elleni meccsről miért nincs ilyen videó??Enrique írta:Zaragoza - Barcelona FCB Clan musical compilation
Pedig vanvisca el barca írta:itt aztan semmi nincsA. Gábor írta:Messi gólja tegnapi gólja
itt aztan semmi nincsA. Gábor írta:Messi gólja tegnapi gólja