Bajnoki Mérkőzések
- davidvillabest
- Jugador del Barça
- Szuszimester
- Jugador del Barça
Teljesen egyetértek!Capon írta:Ezért mondtam a sevillai "diadalunk" után, hogy csak magunkat áltatjuk ha bedőlünk annak a győzelemnek, mikor egy szerencsétlen összezuhant Sevillat megszórtunk, vagy a City után amikor mondtam, hogy kár bármit is levonni abból a győzelmünkből, mert nem volt ezek mögött a győzelmek mögött valós teljesítmény!!
Szuszimester
-
- Jugador d'estrella
ha Tatan múlik tuti. Nem fogadnék erre a barcára, hogy nyer bármit is idén ( nem a mai meccs miatt), de a játékosállomány miatt soha nem lehet leírni a csapatotBarcasKrisz írta:Ezután a vereség után kezdhetünk a gondolattal megbarátkozni, hogy elvesztettük a bajnoki címet.
Ki is húzhatod..Ilyen játékkal a Realt meg tudja verni a Barca szted idegenben??? Még a kiscsapatokat se..herlius írta:Ha valóban bejön Ancelotti tippje, hogy 100 pont kell a bajnoki címhez, akkor minket már ki lehet húzni a sorból.
Lehet néha rosszul játszani, de nem annak, aki bajnokságot akar nyerni. Nagy bajok vannak hátul, de a legelszomorítóbb mégis csak a támadó játékunk. Úgyse játszottunk még BL selejtezőt, megtudjuk milyen.
Ha valóban bejön Ancelotti tippje, hogy 100 pont kell a bajnoki címhez, akkor minket már ki lehet húzni a sorból.
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Ezután a vereség után kezdhetünk a gondolattal megbarátkozni, hogy elvesztettük a bajnoki címet.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcasKrisz 2014.02.22. 21:54:05-kor.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
- Capon
- Llegenda del Barça
Ezért mondtam a sevillai "diadalunk" után, hogy csak magunkat áltatjuk ha bedőlünk annak a győzelemnek, mikor egy szerencsétlen összezuhant Sevillat megszórtunk, vagy a City után amikor mondtam, hogy kár bármit is levonni abból a győzelmünkből, mert nem volt ezek mögött a győzelmek mögött valós teljesítmény!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2014.02.22. 21:54:57-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
tata elszabott taktikája + ennyi egyéni hiba (song öngólja, bartra hátrafejelt labdája) = nagyon sima vereség
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Tata megveretett minket.
6, azaz 6 kezdőnk ülte ki a meccset!! ezt persze hogy nem bírja el a csapat.
Kérdem én,minek rotál februárban már? Már rég pörgetni kéne az alapcsapatot folyamatosan, hogy áprilisra meglegyen a játék,de nem,ő variálgat, az elvileg jó Sociedad ellen, akiket majd idejön a madrid,és felnyalatja velük a gyepet,három akcióból. Megénzem mikor fogja leültetni Ancelotti mondjuk az Arbeloa,Pepe,Marcelo,Modric,Alonso, Bale 6ost egy Sociedad ellen...soha,mert normális edző, tapasztalattal.
Nem kell álmodozni bajnoki címről,mert nem az Atma pukkadt ki,hanem mi januárra...vicc...
6, azaz 6 kezdőnk ülte ki a meccset!! ezt persze hogy nem bírja el a csapat.
Kérdem én,minek rotál februárban már? Már rég pörgetni kéne az alapcsapatot folyamatosan, hogy áprilisra meglegyen a játék,de nem,ő variálgat, az elvileg jó Sociedad ellen, akiket majd idejön a madrid,és felnyalatja velük a gyepet,három akcióból. Megénzem mikor fogja leültetni Ancelotti mondjuk az Arbeloa,Pepe,Marcelo,Modric,Alonso, Bale 6ost egy Sociedad ellen...soha,mert normális edző, tapasztalattal.
Nem kell álmodozni bajnoki címről,mert nem az Atma pukkadt ki,hanem mi januárra...vicc...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vela helyzete után befejeztem a meccs nézését. Nem nagyon találom a szavakat,amiket pedig igen,azért valószínűleg örökös banánt kapnék.
Továbbra is : Még is csak Pepnek volt igaza mikor ki akarta paterolni a lébecolókat...? (amiért szerintem mennie kellett...)
Továbbra is : Még is csak Pepnek volt igaza mikor ki akarta paterolni a lébecolókat...? (amiért szerintem mennie kellett...)
Abi & Tito
-
- Jugador d'estrella
szerintem Bartra meg Montoya alúl tudta múlni. Piquének volt 3 nagy hibája, de melette azért csinálgatott valamit, de Montoya és Bartra... Hagyjuk Nem Piquét akarom védeni, de attól h Bartranak meg Montoyanak nincs látványos hibája, Bartrat úgy játszák át hogy öröm nézni, Montoya meg gyenge ( arról ne is beszéljünk h támadásban semmit nem tesz hozzá, 0 Alveshez képest)Zolee23 írta:a madrid ellenit kötelező lesz hozni, ha idén még bajnokságot szeretnénk nyerni. 500 forintnál többet erre mondjuk nem tennék.
a védelembe minél előbb igazolni kell két értelmes játékost, ezekkel a bohócokkal mint piqué, kb. az ellenfél összes támadása gólhelyzet.
-
- Jugador d'estrella
Az a baj, hogy Neymarral nagyon sokat nyert idén a csapat, és mégis az utóbbi évek leggyengébb barcáját látom idén ( nem statisztika szerint) hanem a mutatott játékban. És ezt én Tata számlájára írom
-
- Capitá del Barça
a madrid ellenit kötelező lesz hozni, ha idén még bajnokságot szeretnénk nyerni. 500 forintnál többet erre mondjuk nem tennék.
a védelembe minél előbb igazolni kell két értelmes játékost, ezekkel a bohócokkal mint piqué, kb. az ellenfél összes támadása gólhelyzet.
tuti, hogy song játszik xavi helyén, eddig is mindig így volt
edit: úgy tűnik most viszont végre tényleg busi játszik előrébb
edit: úgy tűnik most viszont végre tényleg busi játszik előrébb

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
Valószínű, hogy igen. Volt már erre példa korábban is.StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- szarvasember
- Barça B
Erre én is kíváncsi vagyok:)StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Remélem Neymar & Messi duo brillírozni fog

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Kezdő alapján, pihentet is, meg biztonságra is törekszik Tata. Messi majd visszalépeget, hogy dobjon pár gyilkos passzt. Remélem jól muzsikálnak majd Neymaral (végre együtt
)
Meglesz ez, előre az újabb győzelemért
Visca el Barca

Meglesz ez, előre az újabb győzelemért

Visca el Barca
-
- Capitá del Barça
Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Egész jó a kezdőtök.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Song Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar.
Bench Barcelona: Pinto, Alves, Mascherano, Xavi, Cesc, Alexis, Tello.
-
- aka Game90
Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Song Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
örülnék ha ma végre neymar meg messi játszana együtt 90 percet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...