Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hm, nem könnyű kérdés.Messa írta:GT, régóta akarlak már kérdezni erről, mint Spurs drukkert, csak valahogy mindig elsiklok felette.
FB-n szóba jött a jobbhátvéd kérdés, pontosabban az hogy nem igen van a piacon olyan jobb-bekk, akit el lehetne itt képzelni hosszabb távon.
Kapásból nekem Walker neve ugrott be, de őszintén megvallva csak fifából ismerem, nem igazán nézek Spurs meccseket, amikor meg néhanapján igen, nem játszik.![]()
Szóval róla mi a véleményed? Vesézd ki nyugodtan, kíváncsi vagyok rá.
Gareth Tello írta:csababarca írta:Mindenesetre egy Mangala-Verthongen pakk nem lenne semmi![]()
Perkálnánk is értük rendesen.70-80 körül talán összejönne.
Bár tény, hogy hatalmas lenne. Vertonghen-Piqué-Mangala-Bartra...
![]()
Na, footballmanagerbű' ki.
csababarca írta:Mindenesetre egy Mangala-Verthongen pakk nem lenne semmi![]()
Kicsit mást értünk a rutinon. Azt nem címek alapján osztják. Akkor ennyi erővel mondjuk Pedro százszor rutinosabb mint mondjuk Thiago Silva, mert nyert EB-t, VB-t, többször Bl-t, bajnokságot, BL-t, klubvilágbajnokságot, kupát, szuperkupát, csak Copa Americát nem.Barcaman1993 írta:Hummels esetében végülis 2-szeres német bajnokról, BL-döntősről, illetve a világ egyik legerősebb válogatottjának kezdő középső védőjéről beszélünk. Nem tudom milyen rutin kell még ide? Nála jobb játékost találni se tudnánk. Egyet tudok, de ő nem fog eljönni a PSG-ből. Már láttam jó párszor játszani a belgát is, de azért illetlenség a 2-őt összehasonlítani... Előrelépés lenne ő is, de Hummels ezzel együtt is klasszisokkal jobb játékos.visca el barca írta: és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...
Hummels esetében végülis 2-szeres német bajnokról, BL-döntősről, illetve a világ egyik legerősebb válogatottjának kezdő középső védőjéről beszélünk. Nem tudom milyen rutin kell még ide? Nála jobb játékost találni se tudnánk. Egyet tudok, de ő nem fog eljönni a PSG-ből. Már láttam jó párszor játszani a belgát is, de azért illetlenség a 2-őt összehasonlítani... Előrelépés lenne ő is, de Hummels ezzel együtt is klasszisokkal jobb játékos.visca el barca írta:és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...Chino írta:A német kiváló képességű védő, de még nem olyan rutinos, nem alkalmas amolyan "vezér" szerepre. A belga ellenben képes ezt megtestesíteni
A kor nincs feltétlenül egyenes arányosságban a rutinnal. Az, hogy ki hol edződött...visca el barca írta:és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...Chino írta:A német kiváló képességű védő, de még nem olyan rutinos, nem alkalmas amolyan "vezér" szerepre. A belga ellenben képes ezt megtestesíteni
hmmm hát azt gondoltuk. bár ha eljönne onnan, akkor már tényleg csak töltelék/tucat jatékosok maradnának a spursbenGareth Tello írta:Egyértelműen neki örülnék a legjobban, ami a bekkeket illeti.
Aztán meg első szezonjában olyan játékot hozott le a PL-ben, mintha már évek óta ott játszott volna. Kellően rutinos szerintem, és jelenleg az egyik legjobb a posztján, jól fejel, a fizikuma abszolút rendben van, kiválóan passzol, technikailag simán Barça-szint, és emellett mentálisan is ott van a topon, mindig higgadt, nyugodt, magabiztos, hatalmas pluszt ad a csapatnak - ez szerintem itt sem lenne másként.visca el barca írta:és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...
Oleguerről senki sem beszél! Nála rutinosabb khv nincsen, aki nem zsákbamacska, hiszen a Bl győztes Barcából már fiatalon is kirobbanthatatlan volt!!! Ráadásul azóta még rutinosabb lettvisca el barca írta:és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...Chino írta:A német kiváló képességű védő, de még nem olyan rutinos, nem alkalmas amolyan "vezér" szerepre. A belga ellenben képes ezt megtestesíteni
és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...Chino írta:A német kiváló képességű védő, de még nem olyan rutinos, nem alkalmas amolyan "vezér" szerepre. A belga ellenben képes ezt megtestesíteni
visca el barca írta:
védők terén fogalmam nincs ki lenne jó, elég szegényes most a piac. talán hummels, bár az is folyamatosan sérült. mangalákkal meg vertonghenekkel nem leszünk sokkal beljebb...