2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedro nem kicsit áll messze Krkic-től. Még összehasonlítani is baromság a kettőt, már bocs. Ez a Barca szint, nem barca szint olyan elcsépelt dolog, hogy már fájdalmas. A statisztikáról meg annyit, hogy ha Alexisről van szó tavaly mindenki elismerte a teljesítményét, a hasznosságát, de azért savazták, mert képtelen gólt rúgni és egy csatárnak az a feladata. Most a gólokat is lövi, de sokan újra megtalálják valamiért, de nem tudják megmondani miért.Már nem lehet a statisztikára hivatkozni. Ez a csetlik-botlik meg mittudomén milyen beszólások nem érvek. Ha tetszik ha nem kiváló játékos, aki stílusát illően is kell ebbe a Barca-ba.eimenis1212 írta:Pedro= Bojan Krikic. Volt 1-2 jó idénye, nem több. Sajnos. És hasonló sors vár rá mint Bojanra. Bírom őt, de nem barca szint sajnos. De szerintem Alexis dettó. Persze ez majd nála 1-2 év múlva derül ki, mert az idei szezont statisztikailag lehozza elfogadhatóan. Sokaknak meg a statisztika az isten. Így nem lesz megtalálva. Két nagyon szimpatikus emberről van szó, bírom őket, de ők nem barca szint
Vicc. Pedrot és Alexist egy szintre teszed Bojannal...eimenis1212 írta:Pedro= Bojan Krikic. Volt 1-2 jó idénye, nem több. Sajnos. És hasonló sors vár rá mint Bojanra. Bírom őt, de nem barca szint sajnos. De szerintem Alexis dettó. Persze ez majd nála 1-2 év múlva derül ki, mert az idei szezont statisztikailag lehozza elfogadhatóan. Sokaknak meg a statisztika az isten. Így nem lesz megtalálva. Két nagyon szimpatikus emberről van szó, bírom őket, de ők nem barca szint
Varatrix írta:Most jelen esetben te nem írtad, de ha még igaz is amit írsz, én nem értem ezt a kényszerképzetét az embereknek, hogy őt el kell innen távolítani.Chino írta:Alexisben sokkal többet látok, jövőre harcolhatna Pedro Deulofeuval a negyedik támadó szerepéért.
Bár én szeretném a legjobban, ha rám cáfolna és szórná a gólokat és gólpasszokat, de az eddigi tapasztalat az, hogy lehoz egy jó meccset utána 5-6 mérkőzésen észrevehetetlen.
Egyszerűen nem tudnak értékelni egy kiegészítő játékost...
Jelenleg egy változtatást igényelne a támadó alakzat, hogy szegény Tellot ennyi játéklehetőséggel inkább el kell adni. persze azért a helyére el hozhatnánk cserébe, Reust vagy Agüerot, hiszen ez a Barca szintű csere...
Most jelen esetben te nem írtad, de ha még igaz is amit írsz, én nem értem ezt a kényszerképzetét az embereknek, hogy őt el kell innen távolítani.Chino írta:Alexisben sokkal többet látok, jövőre harcolhatna Pedro Deulofeuval a negyedik támadó szerepéért.
Bár én szeretném a legjobban, ha rám cáfolna és szórná a gólokat és gólpasszokat, de az eddigi tapasztalat az, hogy lehoz egy jó meccset utána 5-6 mérkőzésen észrevehetetlen.
miért lenne ellentmondás? jól robbant be, aztán mindenki számára egyértelműen kábé két évig rossz volt. ettől függetlenül most ebben az évben szinte pontosan ugyanúgy teljesít, mint amikor mindenki szerette és jó volt.Chino írta:Nem érzel egy kis ellentmondást ebben. Az elején azt írod, hogy Pep alatt is ilyen volt, belőtt mindent, utána meg, hogy az utóbbi időben mindent kihagy stb.
Nem érzel egy kis ellentmondást ebben. Az elején azt írod, hogy Pep alatt is ilyen volt, belőtt mindent, utána meg, hogy az utóbbi időben mindent kihagy stb.kristop írta:pont, hogy pep alatt ugyanezt hozta, mint eddig ebben az idényben. amikor berobbant se volt egy zseni, csak nagyon szorgalmas, és belőtte amikor odakerült. akár fontos pillanatokban is. most ugyanazt csinálja. asszem' ibra mondta róla egyszer, hogy nem látott még játékost, aki ennyire higgadtan és simán befejezi be a helyzeteit.recrea írta:Rengeteg benne a ferdítés és a gőg, vagy te olyan intelligens, h tudd, butaságot írsz.
Köze nincs ahhoz a teljesítményhez, amit annó Pep alatt hozott, h ez kinek vagy minek a hibája, az egy másik kérdés, ettől még megállja a helyét az, h ritkán tesz hozzá, a hétvégén ez ritkán volt.
ettől függetlenül volt egy pár éve most, amikor nem is került a kapu elé, ha meg igen, akkor mindent, de mindent kihagyott, és tényleg csak azzal volt a hasznunkra, hogy visszazárt az oldalán.
pont, hogy pep alatt ugyanezt hozta, mint eddig ebben az idényben. amikor berobbant se volt egy zseni, csak nagyon szorgalmas, és belőtte amikor odakerült. akár fontos pillanatokban is. most ugyanazt csinálja. asszem' ibra mondta róla egyszer, hogy nem látott még játékost, aki ennyire higgadtan és simán befejezi be a helyzeteit.recrea írta:Rengeteg benne a ferdítés és a gőg, vagy te olyan intelligens, h tudd, butaságot írsz.
Köze nincs ahhoz a teljesítményhez, amit annó Pep alatt hozott, h ez kinek vagy minek a hibája, az egy másik kérdés, ettől még megállja a helyét az, h ritkán tesz hozzá, a hétvégén ez ritkán volt.
Mondjuk ez nagyban függ az aktuális taktikától, poszttól, elvárt feladatoktól!recrea írta:Rengeteg benne a ferdítés és a gőg, vagy te olyan intelligens, h tudd, butaságot írsz.Bob_Marley írta:Klasszikust idézzek ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az a baj....Komolyan már nem tudok rájönni, hogy Pedro miért ilyen közellenség, teszi a dolgát, sokat melózik, idén közelebb érkezhet a kapuhoz, szerencsére megint berugdossa őket. Eddig az volt a baj, nem lő gólt, most gólt lő, akkor más a baj, majd jön az hogy alacsony, meg ronda a nője, félre áll a szeme, ma Szerda van, vagy csak egyszerűen mert Pedro, akkor ő gyenge....Ilyen emberek aranyat érnek egy csapatban, mindig maximálisan betartja a taktikai utasításokat, rengeteget melózik, nem önző, csapatérdekeit nézi, a játékban is. Mellette gólt lő, ha úgy adódik. Lejjebb valaki írta, hogy nagy pislákolás lenne azért ha ő nem lenne, jah bocsánat elfelejtettem Agüerok meg Reusok lennének 50-60 millióért......
Rengeteg benne a ferdítés és a gőg, vagy te olyan intelligens, h tudd, butaságot írsz.Bob_Marley írta:Klasszikust idézzek ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az a baj....Komolyan már nem tudok rájönni, hogy Pedro miért ilyen közellenség, teszi a dolgát, sokat melózik, idén közelebb érkezhet a kapuhoz, szerencsére megint berugdossa őket. Eddig az volt a baj, nem lő gólt, most gólt lő, akkor más a baj, majd jön az hogy alacsony, meg ronda a nője, félre áll a szeme, ma Szerda van, vagy csak egyszerűen mert Pedro, akkor ő gyenge....Ilyen emberek aranyat érnek egy csapatban, mindig maximálisan betartja a taktikai utasításokat, rengeteget melózik, nem önző, csapatérdekeit nézi, a játékban is. Mellette gólt lő, ha úgy adódik. Lejjebb valaki írta, hogy nagy pislákolás lenne azért ha ő nem lenne, jah bocsánat elfelejtettem Agüerok meg Reusok lennének 50-60 millióért......
aranyat is ér, ha egy hasznos kiegészítőemberként fogjuk fel.Ilyen emberek aranyat érnek egy csapatban