Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk tegnap szerintem még a jobb oldalát mutatta Piqué.Tim írta:Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni..:Barcelona-szurkolók támadtak Piquére
Úgy tűnik egyre többen véli úgy,hogy ez a teljesítmény amit a csapat produkál elfogadhatatlan.
meg tudom érteni sajnos,hogy ott még nehezebben élik ezt meg. Ez a lélektelen valami,ultragáz. Egy Valledolid ellen, akik valami 10 meccs/1 győzelmet mutattak be előttünk, és nekünk sikerült kikapni,erős kezdővel.Tim írta:Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni..:Barcelona-szurkolók támadtak Piquére
Úgy tűnik egyre többen véli úgy,hogy ez a teljesítmény amit a csapat produkál elfogadhatatlan.
Sok újat nem mondtál, ezekkel eddig is tisztába volt mindenki...dévid villa írta:Ritkán írok a fórumba de most megteszem.
Nagyon aggaszt az ami a csapattal történik. A hozzáállása a legtöbb játékosnak borzalmas. Ami a vezetőség körül folyik cseppet sem biztató. Most sorba veszek mindenkit.
Valdes: Elmegy nyáron, nem érdemes vele foglalkozni. Megvan az utódja, remélem beválik.
Montoya: Én nem vagyok róla meggyőződve hogy ő lenne Alves utódja. De csereembernek maradhat.
Piqué: Nehéz eset. A képességei megvannak, de csak akkor képes remek teljesítményre ha van mellette egy vezér. Ezen segíthetne egy új védő.
Cesc: Jelenleg a legjobb középpályásunk. Meg kell tartani.
Puyol: Rá most nem térek ki részletesen de baromira fog hiányozni.
Xavi: El kell adni. Most még kaphatunk érte sok pénzt.
Pedro: Őt megtartanám. Azon kevesek egyike akik melóznak is a pályán. És a góllövőcipője is megvan.
Iniesta: Ha formába lendül akkor elképesztő játékos. Maradjon.
Sánchez: Ua. mint Pedro.
Messi: Ha nem változtat a hozzáállásán, akkor el kell adni amíg adnak érte 300 millát. Akkor lenne miből igazolni.
Neymar: Meg kell tartani, felesleges indokolni.
Dos Santos: Eladó
Pinto: Ha akar maradhat
Masch: Eladhatjuk, ha két védőt veszünk
Bartra: A jövő embere, maradjon, be kell építeni a csapatba.
Busquets: Maradjon de hozni kell valakit akivel versenyezhet. El van kényelmesedve.
Song: Felőlem eladhatjuk.
Alba: Maradjon. Ő még motiváltnak tűnik.
Affellay: Eladó
Tello: Eladó
Adriano: Cserének jó lesz.
Alves: Nagyon leépült, el kell adni, a helyére hozni kell Azpiliquetát.
Cuenca: Eladó
Sergi Roberto: Mehet kölcsönbe.
Oier: Megnézném cserekapusként.
Ja és szerintem új edző és új vezetőség is kell (nem laporta, isten ments)
azért mert tegnap volt egy bűn gyenge meccse? biztos vagy te abban hogy ő a csapat legnagíyobb kerékkötője? akkor csukd be a szemed és idézd fel magadban azokat a meccseket ahol vagy keita vagy song játszott a helyén... adjuk el... atíyaég. sőt ne is adjuk el, ítéljük halálra... háromszor is..mess2009 írta:mivel másoknak is feltűnt csak kiemelném: lehet, hogy Guardiolaának nagyon kellett Busquets és abban a csapatban volt egy "speciális"értéke de ez mára (szerintem) nullára eltűnt. alkatából adódóan rendkívül lassú, nehezen fordul, védekező létére alig képes labdát szerezni ha egy kissé is kreatív sokat mozgó középpálya-csatársor áll fel ellenünk. csak az a néhány elkapott pozicióelőny írható a nevéhez ami adódik egy egy meccsen,(olyankor látványosan jól lép be de ha viszont ezt elvéti azonnal állva hagyják) és akkor még nem is beszéltem a meccsenként egy-két döntő pillanatban eladott labdáiról. nálam ő is a süllyesztőbe való.
Igen, Pep is azzal kezdte a munkát, hogy többek között Ronaldinhót és Decót kitette a csapatból, mint bomlasztó embereket. Egy évvel később Eto'o is erre a sorsra jutott. Most megint ott tartunk, hogy összegyűltek a "gyomlálandó elemek", akik eltávolításával és újak hozatalával újra sikeréhes csapatot kaphatunk. A kérdés, hogy erre Martino képes, vagy új edző kell hozzá.Rinku írta:Nyilván nem az egész keretet kell lecserélni, de jó 60%-t viszont igen. Van, aki már inkább a múlt, mint jelen és van aki még jelen lehetne, de már a múlt, mert annyira megszedte magát minden téren, amit a futballon keresztül ember elérhet. És emellett kell egy edző, aki pszichológiailag és taktikailag is egyaránt fel is tud mutatni valamit. Mert Tata nem rossz edző, de ehhez a kerethez, ezekhez az állapotokhoz kevés. Igaz, herkulesi feladat bárkinek is a nyakába akasztani, hogy pont egy ilyen aranycsapatot motiváljon, de ennek ellenére kell hozni valakit, aki olyan volt, mint Pep, akinek a legelső feladata volt, hogy kigazolta a keretet és új palántákat ültetett. Vannak dolgok, amiket meg kell lépni. Ez egy pont ilyen időszak. 2-3-4 embertől megválogatni szépen lassan, míg utat törhet magának a jövő Barcája. Szép volt, jó volt, sőt, gyönyörű és kolosszális volt, de ennyi volt, vége van. Ahogy annak a Frank Rijkaard keretnek is vége volt a Getafe elleni 0:4-nél, ha nem is ennyire drasztikusan és látványosan, de ennek is vége van. Mert azzal, hogy Puyol jövőre nem játszik itt, azzal nekem végleg vége az egésznek.
Nem ennyire egyszerű a dolog, először is elküldtek olyan háttérembereket, akik fontosak lehettek, aztán a vezetőség, aztán az edzők Tito se volt az aki ide kell...végülis Sandro Rosell és csapata a felelős.... szerencsére már nincs ittdiagonal írta:Ebben a mondatban ha valaki figyelmesen olvassa minden benne van tulajdonképpen amiért most ott vagyunk ahol. "ez a generáció" vagyis egy generáció amelyik szép lassan kifelé megy. A három alapillére Puyol, Xavi, Iniesta volt. Mi a helyzet velük most? Hogy teljesítenek? Van helyettük hasonló szintű új generáció/játékosok?Martin12 írta:ez a generacio 2011-ig verhetetlen volt... Pep utolso idenyeben mar azert gyengebbek voltak, o is tudta mar,
"Pep tudta" Bizony tudta, könyvében is írja. Ezért ( pontosabban ezért is ) nincs már itt.
Ebben a mondatban ha valaki figyelmesen olvassa minden benne van tulajdonképpen amiért most ott vagyunk ahol. "ez a generáció" vagyis egy generáció amelyik szép lassan kifelé megy. A három alapillére Puyol, Xavi, Iniesta volt. Mi a helyzet velük most? Hogy teljesítenek? Van helyettük hasonló szintű új generáció/játékosok?Martin12 írta:ez a generacio 2011-ig verhetetlen volt... Pep utolso idenyeben mar azert gyengebbek voltak, o is tudta mar,
Hasonló majdnem eltaláltad, a mundodeportivo.com szerint azt mondta hogy " Hiányzott a mobilitás a csapatból, és persze egyben az ötletesség is ." És hogy ez természetesen nem a játékosok hozzáállásának a hibája.Valamint kérdésnek feltette hogy "elúszott volna a bajnokság???Amíg matematikailag van esély addig küzdeni fogunk" majd tette hozzá.Alcantara írta:Fogadni mernék, hogy a semmitmondó nyilatkozatok között ott lesz a következő:
" A Madrid jobb helyzetben van, de nem adjuk fel, küzdünk a bajnoki címért még van matematikai esély!"
Annak azért örülök, hogy egyre többen kezdik belátni, hogy nem egyszeri kisiklásokról van szó hanem egy negatív folyamatról ( ami amúgy nem most kezdődött hanem kb. egy éve, de ez most mindegy is már ). Még lesznek maihoz hasonló pofonok, nem is egy.Barcaman1993 írta:"Szép volt fiúk! Többet nem jövök...!"-Tipszmiksz Csabi.
A nagy változtatások ellen voltam, de ez most már elkerülhetetlen. Ez egyszerűen botrányos. Nem gondoltam volna, hogy hiányolni fogom a Tito csapatot, de amit ők lehoztak, az klasszis szint volt ehhez képest. Ott legalább nyertük a meccseket és volt egy Messink... Most ott tartunk, hogy helyzeteink sincsenek. Vki igazán rájöhetne már, hogy miért van az, hogy amint a játékosok innen kiteszik a lábukat, akkor ismét megrázzák magukat, majd visszatérnek és ugyanez... A védelem tragikum (bár ezen a meccsen Piqué és Mascherano óvott meg minket egy nagyobb veréstől), középpályánk van? (Sergiot életemben nem láttam ilyen formában játszani, Fabregas-Xavi duó képtelen dominálni, de ugyanez a helyzet Iniestával), Neymar a sérülése óta csak fölöslegesen van a pályán, Messi majdnem ugyanez, fényévekre van önmagától...
Mondanám, hogy hozzunk 2-3 védőt, 2 középpályást, meg egy harcos és radikális edzőt, de tudom, hogy megint egy ilyen töltelék vkp fog jönni a védelembe és ennyi... Nagyon mérges vagyok, hogy itt van egy ilyen játékosállomány és se eredmény, se játék... Innentől lemondhatunk a bajnokságról, ahogy a BL-ről is, mert egy mentálisan ilyen gyenge társaság sose fogja megnyerni a trófeát. Szégyen egy ilyen idénykezdet után.