Alcantara írta:
A Messi résszel viszont jó ideje egyetértek, elszaladt a ló vele. Nem sírnám tele a zsebkendőt, ha egy extra összegért elvinnék. Az állandó fizetési igényei, boldogságának keresése már egy ideje elég idegesítő. Be kellene állnia a sorba a többi sztárral együtt és küzdeni.
Nem akarnék túlságosan gonoszkodni, de nagyon nem is kell ezen erőlködni, még egy ilyen szezon, mint amilyet most fut és hipp-hopp kiesik a "bármit megtehetek, mert én vagyok a világ legjobbja"
szerepből, azon egyszerű oknál fogva, mert nem ő lesz. De még csak második se. Legalábbis amit idén (tudom, tudom, sérülésestől, mindenestől) láttunk tőle, az sehol nincs a top3-hoz.
Tatanak mennie kell. Nem azért, mert ő a bűnbak, szó sincs róla. Tény, hogy nem ilyen szintre való edző, de ami még nagyobb baj, hogy nem hiszem, hogy oda mer vágni az asztalra. Ebből a barcából belátható időn belül viszont csak akkor lesz megint legenda, ha valaki nagyon rendet tesz, kivágja akiket ki kell, leülteti akiket le kell, megveteti akiket meg kell.
Reménykedek egy kiesésben ma este (de fáj ezt leírni), így eredmény nélkül zárhatjuk ezt a felemás, rossz szezont (senki sem hiszi, hogy kupadöntőben elverjük a realt, ugye? akkor jó.) Nagyon, de nagyon fáj ilyeneket leírni, de változás kell. Gyökeres.