Barcaman14 írta:Az, hogy a Real könnyedén nyeri a meccseket a Ligában a "többiek" ellen, megsüvegelendő. Ha mi is hasonlóan teljesítenénk, most nem kéne aggódnunk. Viszont a rangadókon eddig nagyon szervezetten és jól játszottunk, egyiket sem vettük félvállról és mindenki láthatta, hogy így még mindig mire vagyunk képesek.
A Real ellenben a rangadókon koránt sem volt olyan magabiztos, sőt. A bajnokságban mi vertük őket, az Atleticoval oda-vissza megszenvedtek. A BL-ben eddig egyetlen komoly ellenfelük volt, a Juventus. Ellenük is megszenvedtek, idegenben pedig csak egy döntetlen jött össze. A lényeg, hogy elismerem, hogy jelenleg jól muzsikálnak, de ha azt az arcunkat mutatjuk, mint a City ellen, akkor nem lesz gond szerintem, legalábbis esélytelenek biztosan nem leszünk.
A kiemelt részen van a hangsúly! A lényeg, hogy a Real kb január óta játsza azt a focit amit körülbelül szeretnénk látni. Addig mentek a tesztelgetések ezerrel amik miatt kaptuk a gólokat, aztán mindig futottunk az eredmény után... Ellenetek volt egy sérülésből éppen felépülő Bale-ünk, egy akkor még gyengén muzsikáló Benzemánk, és Alonso is sérült volt igy Ramos volt a vkp. Dm se volt mostani posztján nyomatva ahol jelenleg rengeteget segit a kp-nak. Az AtMát játékba rommá vertük a kupában. Aztán a sok közös játék után kitalálták, hogy tördelni fogják a játékunkat, és ez volt az amivel legutóbb megfogtak. Most ott csesztük el, hogy nem voltunk hasonlóan sunyi férgek mint amilyenek ők maguk... A Juventus elleni meccs is még bőven az öszi tesztelős korszakunkban volt. Ettől független igazad van abban, hogy idén még igazán nagy ellenfél ellen nem játszottunk aki focizni is tud. és ezért is várom annyira a jövőheti meccset, mert van egy olyan érzésem, hogy egy kimondottan jó meccset fogunk látni. Ez a meccs számunkra is egy támpont lesz egyben igazi erőfelmérő, bár tény, hogy én tavaly megfogadtam, hogy Ancelotti tőlem az első évében tesztelgethet és alakithat a csapaton. Egy kumma szavam nem lesz, de jövőre egy stabil csapatot szeretnék látni ami képes bárkit megverni, mert egy ilyen kerettel illik már alkotni. Remélem nyáron jön Pogba a kp-ra, mert ideje lenne rendbe vágni a kp-t végre...
crixus írta:Ez így van, viszont én fogadni mernék rá akármennyiben, hogy: 1. nem nyerjük meg a klasszikust. 2. ha győzünk is fogunk még pontokat bukni, többet mint a Madrid. Valahol az "őszi bajnok" titulussal elszálltunk magunktól és azóta sem értünk földet.
Tavaly az AtMát ha jól emlékszem oda vissza vertük. Ellenetek x meg nyertünk, ha jól emlékszem. Mégis kevés volt. Ezzel azt akarom mondani, hogy a bajnokságot nagy részben nem az nyeri aki a "nagyokat" megveri, hanem az aki kiegyensúlyozott a bajnokságban.