Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet arra gondol, hogy ennyit veszít Messi a szponzoroktól és ezt kellene kompenzálni. Más kérdés, hogy borzasztóan van megfogalmazva a cikkben...palesz77 írta:"Nem csak a fizetés a gond Messi szerződésmódosításával kapcsolatban"
Nem tudom mennyire igaz a cikk, mert a Marca hozta le, kicsit gyanús is, hogy a Quatar Airways meg már itt van egy ideje, és azóta jött ki Messinek Türkishes rekláma, de azért gondoltam belinkelem hátha érdekel valakit. Az elején az a "9 milliós különbség" az mi? Az csak a fizetésbeli különbség?
Leginkább azért kell, hogy elcsendesüljenek a pletykák, miszerint távozik. PLusz ez is egy verseny a két csapat között, hogy most CR vagy Messi az akinek jobb szerződése van.Lionel85 írta:Nem hiszem, hogy Messinek eddig anyagi gondjai lettek volna, erre kap megint egy új szerződést... Immár a sokadikat. Csak azt nem értem, minek. Ettől motiváltabb lesz? Vagy csak az a cím kell, hogy jobban keres, mint CR? Semmi értelmét nem látom ennek. Ma már Messivel kapcsolatban nemcsak a pályán mutatott teljesítménye miatt beszélnek az emberek, hanem az anyagi dolgokról. Félévente, évente kötött újabb szerződések, be nem fizetett adók, stb. Pedig régen el nem tudtam ezt képzelni. Ez már nem a fociról szól. A pénzszórásról.palesz77 írta:"Nem csak a fizetés a gond Messi szerződésmódosításával kapcsolatban"
Nem tudom mennyire igaz a cikk, mert a Marca hozta le, kicsit gyanús is, hogy a Quatar Airways meg már itt van egy ideje, és azóta jött ki Messinek Türkishes rekláma, de azért gondoltam belinkelem hátha érdekel valakit. Az elején az a "9 milliós különbség" az mi? Az csak a fizetésbeli különbség?
Nem hiszem, hogy Messinek eddig anyagi gondjai lettek volna, erre kap megint egy új szerződést... Immár a sokadikat. Csak azt nem értem, minek. Ettől motiváltabb lesz? Vagy csak az a cím kell, hogy jobban keres, mint CR? Semmi értelmét nem látom ennek. Ma már Messivel kapcsolatban nemcsak a pályán mutatott teljesítménye miatt beszélnek az emberek, hanem az anyagi dolgokról. Félévente, évente kötött újabb szerződések, be nem fizetett adók, stb. Pedig régen el nem tudtam ezt képzelni. Ez már nem a fociról szól. A pénzszórásról.palesz77 írta:"Nem csak a fizetés a gond Messi szerződésmódosításával kapcsolatban"
Azt a..., akkor tuti eligazol a nyáron, ha azt is megjósolta.hady írta:A FIFA-ügynök az El Chiringuito spanyol tévéműsorban:...
..Francois Gallardo állítja: biztos forrásból tudja, hogy Lionel Messi a nyáron elhagyja a Barcelona labdarúgócsapatát, és a Paris Saint-Germain együttesébe igazol.......
.........ugyanő nyilatkozta tavaly júniusban, hogy tudomására jutott, hogy a Tottenham és a Real Madrid megegyezett Gareth Bale átigazolásáról......
talán arra gondolt, hogy 1-1 rosszabb eredmény nincs kihatással a következő meccsen nyújtott teljesítményre ?!visca el barca írta:én ezt nem értem
A csapat teljesítményének nincs köze azokhoz a meccsekhez, amiket nem nyerünk meg
ez mi ez?