Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.25. 16:31:12

visca el barca írta:hohó, fantasy indul! masi meg depay alap :D

érdekes multkor azt nyilatkozta h 50 lesz, most meg már 120. nyárig igy toljuk simán lesz 300 is :D
Azt nem ő nyilatkozta, hanem valamilyen pénzügyi igazgatóhelyettes. :mrgreen: Faus?

Egyébként, ha ez igaz, könnyen benne van, hogy minden posztra jön valaki, védő akár kettő is.
Ter Stegen, Vertonghen, Mangala, Gündogan. [-o< :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.25. 16:19:23

Akkor még nem volt biztos a triplázás :mrgreen: De most, hogy feljöttünk a bajnokságban, innentől az összes meccsünket nyerjük, s simán lesz akkora bevétel :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.25. 16:17:57

hohó, fantasy indul! masi meg depay alap :D

érdekes multkor azt nyilatkozta h 50 lesz, most meg már 120. nyárig igy toljuk simán lesz 300 is :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.25. 16:16:30

Leon írta:Lehet kombinálni,fantáziálni,ugyanis Bartomeu lenyilatkozta,hogy kb 120 millió Eurót lehet majd igazolásokra költeni: :)

http://www.marca.com/2014/03/25/en/foot" target="_blank ... 49933.html

Akkor jöhet T.Silva (50m)+ Hummels (40m) hátra meg Stegen (10) és a maradék húszast odaadjuk Silvának kosztpénzre,beiskolázási támogatásra meg rezsire! :mrgreen:
Neymar is vagy 140 volt, szóval 1 játékosra is kevés lesz :/ :mrgreen:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.25. 15:55:40

Lehet kombinálni,fantáziálni,ugyanis Bartomeu lenyilatkozta,hogy kb 120 millió Eurót lehet majd igazolásokra költeni: :)

http://www.marca.com/2014/03/25/en/foot ... 49933.html" target="_blank

Akkor jöhet T.Silva (50m)+ Hummels (40m) hátra meg Stegen (10) és a maradék húszast odaadjuk Silvának kosztpénzre,beiskolázási támogatásra meg rezsire! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.25. 10:04:30

kristop írta:
diagonal írta:A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit :)).
na, ha ez így van, akkor eder balantaról írjál már pár szót légyszi. sokat beszéltek róla, hogy hozunk egy tapasztaltabbat és egy fiatalabb hátvédet és erről a riveres srácról volt szó, mert az edzője szerint martino érdeklődött felőle.
Argentínában csak Alvarez néven "fut":-) Ugye Éder Alvarez Balanta. Jókat tudok róla mondani, Nem csodálom, hogy Tata szeme megakadt rajta ha igaz a hír amit írsz. Fizikailag nagyon jó felépítésű srác, nagyon jól helyezkedik, elég tiszta a játéka, szóval nem kap pirosat minden harmadik meccsen. Én úgy látom fejben is nagyon ok, láttam nyilatkozni is, meglepően értelmes gyerek és elég szerénynek is tűnik. Aligha lenne Balotelli effektus nála, szerintem legalábbis. Egy másik kolumbiai is játszik amúgy a Riverben, ő sem rossz éppen.
Az argentín bajnokságban játszó sok játékosra szerintem nagyon illik a "csiszolatlan gyémánt" kifejezés, vagyis tele van ez a liga ilyen rendkívül tehetséges fiatal srácokkal akik még némi, elsősorban taktikai ( néha fizikai ) fejlődést igényelnek. Alvarez is ilyen. Annyi, hogy ez nagyon más mint egy európai bajnokság, sok olyan játékos van itt akik mindent tudnak kb. a labdával, technikailag rendkívül képzett játékosok vannak, de a játék sokszor csapkodó, sokkal kevésbé taktikus mint mondjuk egy spanyol liga, hát még mint egy Serie A. Sokszor esetleges dolgok történnek a pályán, kevesebb jóval a tervszerűség, láthatóan nem építik fel a meccset taktikailag annyira mint Európában, fegyelmezetlenebbek is. Van olyan is akinek fizikálisan is kellene erősödnie az európai focihoz, pl. általam említett Lanzininek is. Ezért idő kellene kicsit míg ezeknek a játékosoknak, lassabb is az iram mint Európában, legalábbis többnyire.
De mondom, Alvarez is kitűnő képességű emberke, némi idő után, hogy megmelegszik kicsit, magára veszi a spanyol bajnokság ritmusát simán el tudom képzelni a Barcában. Most azt olvasom a River 15 millióért engedné el.
Tavaly volt egy játékos a Tigrében, bizonyos Ruben Botta, nekem pont a River elleni meccsükön tetszett meg. Ő is kb. mint Lanzini, elképesztő gyors, ügyes a labdával, aztán az Internazionale le is igazolta most, de nem nagyon játszatják, nem tudom miért.
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.25. 00:30:02

diagonal írta:A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit :)).
na, ha ez így van, akkor eder balantaról írjál már pár szót légyszi. sokat beszéltek róla, hogy hozunk egy tapasztaltabbat és egy fiatalabb hátvédet és erről a riveres srácról volt szó, mert az edzője szerint martino érdeklődött felőle.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.24. 23:55:08

Barcaman1993 írta:A középpályára Yaya Touré-Gündogan-Toni Kroos 3-asban gondolkodnék. Előbbinek lenne talán a legtöbb értelme és esélyes is.
Mindegyikkel egyetértek, az biztos hogy valaki(k)nek majd jönnie kell a jövőre gondolva, Messi köré ( mellé ) fel kell építeni egy új középpályát amikorra Xavi és Ini kiválnak.
De erről jut eszembe, mostanában marhára megtetszett nekem egy játékos, nem hiszem hogy sokan fogják ismerni. Manuel Lanzini. A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit :)). Fiatal, kiforratlan, de a szikra benne van az biztos. Támadó középpályást játszik, U20-as válogatott is. Állítólag 6 m euro körül van az ára, annyit biztos, hogy megér. Nem lenne azonnal kezdő, de szerintem rengeteget tudna fejlődni itt Európában még, az alapképességei nagyon jók.
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.24. 11:24:57

benatia, vertonghen, mangala

én ellennék egy piqué, x, mascherano, bartra négyessel, ahol x a fenti három úriemberből bármelyik. a legtöbbször nincs baj mascheranoval, harmadik számú védőnek tökéletes lenne, csak ne kelljen minden esetben játszania, amikor 190es tornyokat kell fognia.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.24. 11:05:28

hank1ee írta:A megoldást Arturo Vidalnak hívják, potom 50 misiért :D 100 %, hogy Busquets még évekig maradni fog azon a poszton kezdőként, de ha ez egy rosszabb meccse, akkor inkább örülni fogok. Sosem volt igazán rapszodikus, mindig hozta a tökéletes kiegészítő szerepet a középpályán. A 3 védő valóban nagyon kevés, 2 új kéne a nyáron, Mascheranótól pedig akár meg is válhatnánk annyiért, amennyiből pár millióval megtoldva vehetnénk egy Inigo Martinezt vagy Musacchiot például. Mangalát pedig még mindig várom hátra nyáron, betonhátvéd, és nem is ügyetlen. Érdemes követni a játékát, pontosan az az ember, aki leradírozza az ellenfeleit hátul. Most kell megvenni, amíg nem viszi el valamelyik angol vagy francia óriás.
A középpályára Yaya Touré-Gündogan-Toni Kroos 3-asban gondolkodnék. Előbbinek lenne talán a legtöbb értelme és esélyes is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.24. 10:59:01

barca0417 írta:A Real elleni meccs megmutatta, hogy még van erő ebben a csapatban, de azt is hogy a védekezés színvonala méltatlan, a klubhoz. Nyáron ezen változtatni kell. Nem lehet 3 védővel végigtolni egy szezont.
ide komoly erősítés kell. Illetve Busquets-el is kellene valamit kezdeni, mert nem segít eleget.
Nagyon jó középpályás, de mint szűrő, nem top játékos. Nem bánkódnék ha jövőre nem ő lenne az elődleges opció arra a posztra. Bár ez nem fog megtörténni.
A megoldást Arturo Vidalnak hívják, potom 50 misiért :D 100 %, hogy Busquets még évekig maradni fog azon a poszton kezdőként, de ha ez egy rosszabb meccse, akkor inkább örülni fogok. Sosem volt igazán rapszodikus, mindig hozta a tökéletes kiegészítő szerepet a középpályán. A 3 védő valóban nagyon kevés, 2 új kéne a nyáron, Mascheranótól pedig akár meg is válhatnánk annyiért, amennyiből pár millióval megtoldva vehetnénk egy Inigo Martinezt vagy Musacchiot például. Mangalát pedig még mindig várom hátra nyáron, betonhátvéd, és nem is ügyetlen. Érdemes követni a játékát, pontosan az az ember, aki leradírozza az ellenfeleit hátul. Most kell megvenni, amíg nem viszi el valamelyik angol vagy francia óriás.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
barca0417
Entrenador del Barça

2014.03.24. 09:59:33

A Real elleni meccs megmutatta, hogy még van erő ebben a csapatban, de azt is hogy a védekezés színvonala méltatlan, a klubhoz. Nyáron ezen változtatni kell. Nem lehet 3 védővel végigtolni egy szezont.
ide komoly erősítés kell. Illetve Busquets-el is kellene valamit kezdeni, mert nem segít eleget.
Nagyon jó középpályás, de mint szűrő, nem top játékos. Nem bánkódnék ha jövőre nem ő lenne az elődleges opció arra a posztra. Bár ez nem fog megtörténni.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.21. 11:33:14

MQuC írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2323399

Talán itt van a legjobb helye a kombinálásnak. Ennek talán az lehet az oka, hogy tényleg le akarjuk igazolni Kunt?
Nem ismerem a Metro nevű angol újságot, csak a cikkben kicsit furcsa, hogy a Marca értesüléseire alapozzák az igazolást. Ettől még lehet igaz, mivel pénz nem akadály a Citynél és Suarez jelenleg a világ legjobb formájában levő labdarúgója.

Egy jól sikerült VB után mehet ez az összeg még feljebb is.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.21. 11:21:49

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2323399" target="_blank

Talán itt van a legjobb helye a kombinálásnak. Ennek talán az lehet az oka, hogy tényleg le akarjuk igazolni Kunt?
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.03.20. 20:28:17

Ez a Verghini gyerek megint olyan lehetőségnek tűnik, mint az eddigi remek védő igazolásaink Chygrynskiy meg Cáceres :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.20. 19:43:04

Lionel85 írta:
visca el barca írta:ez a barcanotias annyi hulyeseget szokott irkalni mint egy rosszabb bulvárlap..
A Marcáról, a SPORTról és néhány külföldi lapból szoktak fordítani híreket magyarra és azokat teszik ki.
a tényen nem változtat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.20. 19:23:16

Lassan én már ott tartok, hogy mindegy kiket hoznak, csak hozzanak középső védőket! :D (persze eltúloztam egy kicsit)
De remélem, hogy most már a vezetőség odateszi magát és orvosolja a helyzetet. A pár baklövésük védők terén (Caseres, Henrique, Chygrynskij) illetve, hogy utána nem is igazoltak évekig védőket, után illene már nekik hozni 2 védőt akik megállják a helyüket!

Persze, ember legyen talpán aki megmondja ki is lenne ide a legjobb, aki bele is illik a rendszerbe!

Ha ebből a 8-ból meglesz 2, rosszul talán nem járunk. Én a Hummels-Thiago Silva kettősért álmodozok, de mindig belelóg a bilibe a kezem :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.20. 18:44:02

visca el barca írta:ez a barcanotias annyi hulyeseget szokott irkalni mint egy rosszabb bulvárlap..
A Marcáról, a SPORTról és néhány külföldi lapból szoktak fordítani híreket magyarra és azokat teszik ki.
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2014.03.20. 17:26:39

visca el barca írta: "Thiago Silva szintű befutott és rutinos játékos lesz"
Ez alatt szerintem csak annyit kell érteni hogy, nem egy tizenéves gyerekkel akarnak operálni, aminek én nagyon örülök.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.20. 16:26:57

"Thiago Silva szintű befutott és rutinos játékos lesz"

hát valljuk be ilyen nem sok van. a masik opció 20 milláért meg maximum inigo martinez lehet...
Azért is linkeltem mert elvileg ezt a SPORT hozta le, legalábbis ő a forrás. Az, hogy melyik oldalon van ilyen szempontból irreleváns. Habár a SPORT is tud akkora blődségeket írni, hogy néha már fáj. Én mondjuk csak akkor látnám igazán értelmét egy fiatal játékosnak, ha legalább Martinez szintű. Egy kicsit luxus most arra a pozícióra hozni egy fiatalt, akiből vagy lesz valaki vagy nem. Amellett itt van még Bartra is. Inkább toljanak abból a 20 millióból valamennyit arra a "Thiago Silva szintű befutott" védőre.

Habár lesz még itt gubanc, főleg a távozók vonatkozásában. Főleg, ha Song tényleg repül.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.20. 15:08:13

ez a barcanotias annyi hulyeseget szokott irkalni mint egy rosszabb bulvárlap..

"Thiago Silva szintű befutott és rutinos játékos lesz"

hát valljuk be ilyen nem sok van. a masik opció 20 milláért meg maximum inigo martinez lehet...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.20. 14:50:22

Chino írta:Nem tudom mennyi az igazságtartalma, de ha így van akkor örömteli, hogy megjött a vezetőség esze, viszont ezek az összegek nevetségesen alacsonyak. Mangala-t 20 millióért!? :shock: Ha már fiatal védő ott van Martinez kb. 15-ért.

http://barcanoticias.blog.hu/2014/03/20" target="_blank ... ona_nyaron
Nem jól értelmezed szerintem, már bocsi!

A cikk (melynek tartalma amúgy lehet kétes, de mindegy) arról szól, hogy: "1 fiatal játékos, mint pld. Mangala"! Ez nem feltétlen őt jelenti.

Mellesleg az ő ára 35-40 millió körül van. Ez, ha rá vonatkozna kizárólag, tavalyi ár, azóta volt szerződésmódosítása a télen.
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.20. 14:41:59

Nem tudom mennyi az igazságtartalma, de ha így van akkor örömteli, hogy megjött a vezetőség esze, viszont ezek az összegek nevetségesen alacsonyak. Mangala-t 20 millióért!? :shock: Ha már fiatal védő ott van Martinez kb. 15-ért.

http://barcanoticias.blog.hu/2014/03/20" target="_blank ... ona_nyaron
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.20. 14:13:15

Vakmacska írta:Nekem az a gyanúm, hogy ha Tata elmegy, akkor megint egy kapkodós nyár elé fogunk nézni.
Ha elmegy, azt odafent biztos tudják már, biztos keresik azért az utódot.
Szerintem max egy játékos fog jönni, és naná, hogy nem egy védő, hanem egy KVK.

Kapus kell, védő kell.

Szerintem egy évet érdemes lenne rááldozni arra, hogy az utánpótlásból felhozzuk Dongout, Traorét, jöjjön vissza Delofeou.
Ezekben lenne szerintem pontenciál. És még pénzbe sem kerülne.
Tata szerintem biztos, hogy nem megy el és nem is szabadna.
Az lesz a kérdés, hogy kik távoznak nyáron. Ha Songot eladjuk és Masch-ot kívánjuk a helyettesének akkor két védő kell. Ha fiatalabb kellene el kéne felejteni az ilyen Vergnini féléket. Helyette mondjuk Inigo Martinez. Ahhoz képest, hogy mennyi idős komoly rutinnal rendelkezik és ismeri a spanyol ligát, a képességeit tekintve pedig no comment.
Ez abban az esetben is reális lenne, ha a Napoli mondjuk vinné a kisfőnököt. Egy Verthongen/Hummels-Martinez duó Ter Stegennel kiegészülve szerintem tökéletes lenne Song/Mascherano távozásával. Erre ez az 50-60 millió is bőven elég lenne, főleg, ha menne Tello ne adj' Isten a ballaszt is.

A B-csapatból teljesen felesleges felhozni embert. Főleg Adama-t aki még Juvenil játékos és a B-ben sem meghatározó még + jön vissza még Rafinha és Deulofeu is. Nem lehet mindent az utánpótlásból megoldani. Haa egy generációból sikerül két játékos felhozni már boldogak lehetünk.
Nem tartozik ide szorosan, de jövőre azért egy El Haddadi Adama-Dongou hármas azért kemény lehet. :D

Két-három igazolás 3 (+a "felesleg") távozóval bőven elég lehetne egyelőre. Lehet, hogy csak az én agymenésem, de szerintem Danilora is rá lehetne már menni. Lenne elég ideje beilleszkedni Alves mögött/mellett, mert sajnos a vak is látja, hogy Montoya nem megoldás hoszzú távon és jövőre meg a legnagyobb gond a jobbhátvéd kérdése lehet, amit nagyon necces lesz megoldani, reális áron pedig lehetetlen.
Forca Barca!!!!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.03.20. 08:28:54

Nekem az a gyanúm, hogy ha Tata elmegy, akkor megint egy kapkodós nyár elé fogunk nézni.
Ha elmegy, azt odafent biztos tudják már, biztos keresik azért az utódot.
Szerintem max egy játékos fog jönni, és naná, hogy nem egy védő, hanem egy KVK.

Kapus kell, védő kell.

Szerintem egy évet érdemes lenne rááldozni arra, hogy az utánpótlásból felhozzuk Dongout, Traorét, jöjjön vissza Delofeou.
Ezekben lenne szerintem pontenciál. És még pénzbe sem kerülne.
Válasz küldése