Barça a Bajnokok Ligájában
Costa biztosan játszani fog, megy a szokásos etetés meccs előtt. Ezt a palit nem olyan fából faragták, hogy egy ilyen meccsen sérültet jelentsen.
Tippem: 2:0!
Tippem: 2:0!
- bennike123
- Jugador del Barça
Köszi! Egyébként egyetértek, az egy lefutott meccs. Ha minket kitömtek 7:0ra akkor őket mennyire...?Leon írta:Senkinek nem kívánok rosszat de nem bánnám ha holnap nem játszana,életveszély a pali.
Bár nem egy emberes csapat az ATM,Costa kidőlésével egyértelműen nagyobb lenne az esélyünk 0 kapott góllal lehozni a meccset.
A Digi sport 1 adja!
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
- Leon
- Director del Fútbol
Senkinek nem kívánok rosszat de nem bánnám ha holnap nem játszana,életveszély a pali.
Bár nem egy emberes csapat az ATM,Costa kidőlésével egyértelműen nagyobb lenne az esélyünk 0 kapott góllal lehozni a meccset.
A Digi sport 1 adja!](./images/smilies/eusa_wall.gif)

A Digi sport 1 adja!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- bennike123
- Jugador del Barça
Nem adja semmi?Leon írta:Hihetetlen moslék csatorna ez a sport1, jövő kedden az MU-Bayern meccset közvetíti a Barca meccs helyett!
Most komolyan,egy ilyen egyoldalú előre lefutott mérkőzést kell adni?

Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Diego Costa játéka kérdéses a holnapi meccsen!
Már a hétvégi, Bilbao elleni meccsen is fájdalmat érzett a bal térdében egy ütközés következtében, miután le kellett cserélni. A vasárnapi edzésen könnyített munkát végzett. De a mai esti edzést, 10 perc után be kellett, hogy fejezze.
Simeone azt nyilatkozta, hogy holnap döntenek, hogy játszhat-e. Costa esetlegesen, Raul Garcia pedig, biztos hiányozni fog, őkte, Villa illetve Diego pótolhatja.
Rosszmájúság, de szerintem jól járnánk ha Costa nem lépne pályára.
Már a hétvégi, Bilbao elleni meccsen is fájdalmat érzett a bal térdében egy ütközés következtében, miután le kellett cserélni. A vasárnapi edzésen könnyített munkát végzett. De a mai esti edzést, 10 perc után be kellett, hogy fejezze.
Simeone azt nyilatkozta, hogy holnap döntenek, hogy játszhat-e. Costa esetlegesen, Raul Garcia pedig, biztos hiányozni fog, őkte, Villa illetve Diego pótolhatja.
Rosszmájúság, de szerintem jól járnánk ha Costa nem lépne pályára.
- Leon
- Director del Fútbol
Hihetetlen moslék csatorna ez a sport1, jövő kedden az MU-Bayern meccset közvetíti a Barca meccs helyett!
Most komolyan,egy ilyen egyoldalú előre lefutott mérkőzést kell adni?](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Most komolyan,egy ilyen egyoldalú előre lefutott mérkőzést kell adni?
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- diagonal
- Jugador d'estrella
Balotelli egy klasszis játékos, azon fölösleges vitatkozni. Olyan megmozdulásai vannak amit nem lehet tanulni, arra születsz és akkor képes vagy rá, ha meg nem születsz akkor tanulhatatlan.Orange írta:Jó legyen... 23 éves csak valóban.
Ronaldo 23 évesen nyerte az első aranylabdáját... Messinek már 2 is volt belőle...
Még lehet belőle bármi... de azért ő jelenleg nem különösebben nagy tényező a legjobbak között közel sem emlithető.
Egy EB elődöntő miatt meg itt ajnározni kicsit vicces.
De soha nem fogja azt a pályát befutni amire hívatott, mindenki tudja azt is hogy miért. Agyilag ugye.... nem kell folytatnom. Totál képtelen kezelni az egészet amivel a sztárság jár. Balotelli olyan mint egy gyerek, az olasz sajtó is imád vele foglalkozni e miatt. Emlékszem volt mikor az Interben játszott, csináltak vele kedvenc kávézójában kandi kamerás felvételt, de már ahogy beszél is... ááá. IQ kb. 70-es ha lehet, nagyon gyermeteg:-) Na, adtak neki egy Milan mezt mert tudták titokban nekik drukkol, utána otthagyták, erre látható hogy ül a kávézóban tovább és egyszer csak vetkőzik és ott helyben felvette a Milan mezt és úgy ült ott tovább Inter játékosként

De mindezekért a hülyeségeiért valahol szerethető is.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hú, azért ezt gondold át még1x.Orange írta:Jó legyen... 23 éves csak valóban.
Ronaldo 23 évesen nyerte az első aranylabdáját... Messinek már 2 is volt belőle...
Még lehet belőle bármi... de azért ő jelenleg nem különösebben nagy tényező a legjobbak között közel sem emlithető.

Azért nehogy már csak az lehessen világklasszis, aki 23 évesen aranylabdás... Vannak itt Iniesták, Ibrák, Riberyk stb. akiknek nincs bogyójuk aztán mégis mindenki csak tátja a száját. Balot pedig lehet szeretni, vagy nem (én pl. közéjük tartozom), de a játéktudása vitathatatlan. Az meg, hogy mennyi gólt lőtt... Ha jól emlékszem sem Messi, sem Ronaldo nem tömte teli a kapukat tinédzserként.
EB-elődöntő a németek ellen?

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Jó legyen... 23 éves csak valóban.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azért azt tegyük hozzá, hogy most 23 éves és 19 évesen igazolt Angliába. Milyen statjai voltak 16-19 éves kora között Ronaldonak, vagy Messinek?Orange írta:Na ez aztán ütős érv volt.
2006 olasz Lumezzane 2 (0)
2007–2010 olasz Internazionale 59 (20)
2010–2013 Anglia Manchester City 54 (20)
2013– olasz AC Milan 13 (12)
Ó yeah...
6 szezon alatt 52 rúgott bajnoki gól
This is Word class striker![]()
Csoda nem kapott még szobrot az országában![]()
Balo Te vagy a legnagyobb király!

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Na ez aztán ütős érv volt.Leon írta:Jah,ez a bohóc Balotelli egymaga kiejtette a német válogatottat az EB elődöntőben,tényleg tök ...r a pali!![]()
2006 olasz Lumezzane 2 (0)
2007–2010 olasz Internazionale 59 (20)
2010–2013 Anglia Manchester City 54 (20)
2013– olasz AC Milan 13 (12)
Ó yeah...
6 szezon alatt 52 rúgott bajnoki gól
This is Word class striker

Csoda nem kapott még szobrot az országában

Balo Te vagy a legnagyobb király!

Most se kell megverni őket, elég két döntetlen. Idehaza egy null-null, idegenben, pedig egy-egy elég!Boixos1981 írta:Az Atleti sokkal jobb opció, mint a Real, Bayern, Chelsea, PSG, de az a szívás, hogy idén eddig mindig dontetleneket játszottunk velük, egyszer sem nyertünk. Vagyis ha otthon nem tudjuk eldönteni, a Calderonban nagyon nehéz lesz. Ettől függetlenül szerintem esélyeshez méltóan tovább megy a csapat, mert a BARCA a legjobb!!!

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
mindenesetre nem lenne rossz ha Costa, Arda vagy Koke kipontozódna a visszavágóraS.Agüero írta:3 sárga után van eltiltás. Hogy utána van-e olyan, hogy eltörlik, azt nem tudom. Kétévente változtatnak rajta.BarcafanTomee írta:énse találtam semmit, de mivel a Milan elleni visszavágón csak R. Garcia kapott sárgát ezért gondolom max ő lehet. Amúgy hány sárga után jár eltiltás? Mert az odavágón Costa, Adrian, Suarez és Insua is besárgult, szal ők lehet majd veszélyben első meccsen, plusz még akiknek van sárga kártyájuk a csoportmeccsekről ( vagy azok törlődnek?).visca el barca írta:tudja vki h ki lesz eltiltott az atmában? uefa honlapon probaltam keresni de nem talaltam semmit.

Nálunk is majd vigyázni kell a sárgákkal!
- MatyiG
- Adminisztrátor
3 sárga után van eltiltás. Hogy utána van-e olyan, hogy eltörlik, azt nem tudom. Kétévente változtatnak rajta.BarcafanTomee írta:énse találtam semmit, de mivel a Milan elleni visszavágón csak R. Garcia kapott sárgát ezért gondolom max ő lehet. Amúgy hány sárga után jár eltiltás? Mert az odavágón Costa, Adrian, Suarez és Insua is besárgult, szal ők lehet majd veszélyben első meccsen, plusz még akiknek van sárga kártyájuk a csoportmeccsekről ( vagy azok törlődnek?).visca el barca írta:tudja vki h ki lesz eltiltott az atmában? uefa honlapon probaltam keresni de nem talaltam semmit.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
énse találtam semmit, de mivel a Milan elleni visszavágón csak R. Garcia kapott sárgát ezért gondolom max ő lehet. Amúgy hány sárga után jár eltiltás? Mert az odavágón Costa, Adrian, Suarez és Insua is besárgult, szal ők lehet majd veszélyben első meccsen, plusz még akiknek van sárga kártyájuk a csoportmeccsekről ( vagy azok törlődnek?).visca el barca írta:tudja vki h ki lesz eltiltott az atmában? uefa honlapon probaltam keresni de nem talaltam semmit.
- visca el barca
- Presidente del Barça
tudja vki h ki lesz eltiltott az atmában? uefa honlapon probaltam keresni de nem talaltam semmit.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Barça B
Az Atleti sokkal jobb opció, mint a Real, Bayern, Chelsea, PSG, de az a szívás, hogy idén eddig mindig dontetleneket játszottunk velük, egyszer sem nyertünk. Vagyis ha otthon nem tudjuk eldönteni, a Calderonban nagyon nehéz lesz. Ettől függetlenül szerintem esélyeshez méltóan tovább megy a csapat, mert a BARCA a legjobb!!!
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
- diagonal
- Jugador d'estrella
Igen, sokkal reálisabb a 70%-30% mint a 99%-1% . Nekünk áll, de ha nem tudjuk megismételni a City elleni meccsen mutatott játékot akkor simán lehet meleg ez.Chino írta:egy olyan 70-30 százalék esélyt adok magunknak, de azt is csak azért, mert kétmeccses párharc lesz.
Szerintem nem lett volna itt jobb a Dortmund sem, sérültek nem sérültek, én adok nekik esélyt a Real ellen is. A PSG meg végképp nem lett volna jobb, tavaly alig sikerült kiverni őket, nyugodtan mondhatom a Nou Campban jobban játszottak a Barcánál, vezettek, kiesésre álltunk, igaz volt egy meghatározó tényező akkor, Messi sérült volt és úgy jött be kényszerből, aztán gólpasszt adott Pedrónak aki továblőtt minket, de nagyon rezgett a léc, ez meg idén már egy még erősebb PSG, egy fillért nem tennék a Chelsea-re ellenük, igaz rájuk sem, bármi lehet ott:-)
- Chino
- Llegenda del Barça
Én nem vagyok ilyen nyugodt, hogy az Atleticot kaptuk. Egy MU-PSG-Borussia trióból jobban örültem volna valakinek így visszagondolva. A MU és a Dortmund jelenleg egy szinten vannak. A németek fél kezdője hiányzik, ráadásul idegenben kezdenek, ahol gólt/gólokat kellene lőniük és pont akkor eltiltott Lewa. Neki is csak gratulálni tudok. Ez szerintem még a Schalkenál is simább lesz.
Azt viszont kicsit sajnálom, hogy nem jöttek össze nagy párharcok. A 3 esélyes megkapta a 3 (de kettő biztosan) leggyengébbet. Nem gondoltam volna, hogy a PSG meccse lesz talán a legnagyobb rangadó, így nem is igazán várható nagy meglepetés az elődöntőre.
Az Atma ettől függetlenül nagyon kellemetlen ellenfél lesz. Most kifejezetten sok fog múlni az első meccsen. Meggyőződésem, hogy még egy kétgólos előnnyel sem mehetnénk biztosra a Calderónban, főleg ha otthon gólt/gólokat kapunk. egy olyan 70-30 százalék esélyt adok magunknak, de azt is csak azért, mert kétmeccses párharc lesz. Remélem senki nem fog lesérülni, mert minden színtéren most jön a legfontosabb időszak, a matracosok viszont nem szoktak kímélni senkit.
Azt viszont kicsit sajnálom, hogy nem jöttek össze nagy párharcok. A 3 esélyes megkapta a 3 (de kettő biztosan) leggyengébbet. Nem gondoltam volna, hogy a PSG meccse lesz talán a legnagyobb rangadó, így nem is igazán várható nagy meglepetés az elődöntőre.
Az Atma ettől függetlenül nagyon kellemetlen ellenfél lesz. Most kifejezetten sok fog múlni az első meccsen. Meggyőződésem, hogy még egy kétgólos előnnyel sem mehetnénk biztosra a Calderónban, főleg ha otthon gólt/gólokat kapunk. egy olyan 70-30 százalék esélyt adok magunknak, de azt is csak azért, mert kétmeccses párharc lesz. Remélem senki nem fog lesérülni, mert minden színtéren most jön a legfontosabb időszak, a matracosok viszont nem szoktak kímélni senkit.
Forca Barca!!!!
Sokan felkaptátok a fejeteket a 99-1 arányra a Barcelona javára, de hihetetlen vagy sem, jelképesen írtam, mert egyszerűen úgy érzem, megfogjuk majd az Atleticot. Mindenki tudja, hogy a fociban nincsenek százalékok meg ilyenek... Továbbjutunk és kész.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Jugador d'estrella
Engem kicsit lehangolt ez a mostani sorsolás. Borzasztóan kíváncsi lettem volna egy atleticra egy nemzetközi NEM spanyol topcsapat ellen. Szerintem sokkal komolyabb feladatokat is meg tudtak volna oldani, mint amit idén kaptak a BL-ben... Idén már 3* játszottunk velük, sokkal jobb lett volna mást kapni a negyeddöntőre.
A többitől sem ájultam el. Egyedül a chelsea PSG néz ki jól, a többi annyira érdektelen, hogy az már fáj. Sokkal többet ki lehetett volna hozni a mostani 4eddöntőkből. ha a 4 párharcból legalább kettőn egy gól fog dönteni, már örülhetünk. Arról meg nem is álmodnék, hogy valahol láthatunk az utolsó félidős feltámadást, vagy fordítást.
A mi párharcunkhoz talán még annyit, hogy örülök, hogy otthon kezdünk, mert nem alusszuk át az első meccsen döntetlenre játszva. Habár két meccsen jobban kijön a két csapat közti differencia, de mi hajlamosak vagyunk elengedni az elsőt, azzal az indokkal, hogy majd otthon megoldjuk. A barca képes, hogy hazai pályán építsen egy 2 gólos előnyt, így a visszavágót magabiztos játékkal hozzák a srácok. a city ellenihez hasonló forgatókönyvet jósolnék.
A többitől sem ájultam el. Egyedül a chelsea PSG néz ki jól, a többi annyira érdektelen, hogy az már fáj. Sokkal többet ki lehetett volna hozni a mostani 4eddöntőkből. ha a 4 párharcból legalább kettőn egy gól fog dönteni, már örülhetünk. Arról meg nem is álmodnék, hogy valahol láthatunk az utolsó félidős feltámadást, vagy fordítást.
A mi párharcunkhoz talán még annyit, hogy örülök, hogy otthon kezdünk, mert nem alusszuk át az első meccsen döntetlenre játszva. Habár két meccsen jobban kijön a két csapat közti differencia, de mi hajlamosak vagyunk elengedni az elsőt, azzal az indokkal, hogy majd otthon megoldjuk. A barca képes, hogy hazai pályán építsen egy 2 gólos előnyt, így a visszavágót magabiztos játékkal hozzák a srácok. a city ellenihez hasonló forgatókönyvet jósolnék.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hú, ennél nagyobb bókot.MikeTyson írta:Eddigi itlétem során Te voltál az egyik fórumozó akire azt mondtam, hogy azért viszonylag helyén kezeli a dolgokat erre irsz egy ilyet.... Hát ne mond már nekem, hogy a Milan-Ajax-Celtic erős csoport volt, mert tökön döföm magam... A mi csoportunk sem volt bika ez tény, de az a kijelentés, hogy "Ilyen erős sorsolása még senkinek sem volt" elég erős. A City erős volt az oké, de a többi... Az Arsenal az tudna mesélni
![]()
![]()

Mondj egy olyan BL-győztest (vagy döntőst), akinek ilyen útja volt a döntőig (feltéve, ha addig megyünk): Milan, Celtic, Ajax, City, Atletico, Chelsea/Bayern/Real! Ez egy nem gyenge csoport (legalábbis a mi taktikánkhoz), illetve egy brutálisan kemény egyenes kieséses szakasz. A Milan nagyon jól ismert minket, kifejezetten jó a taktikájuk ellenünk. A minőség különbsége kijött, de szoros volt. A Celtic Moudrid-féle csapat (ezt nem kötekedésként írom) 2.0-ás verziója. Glasgowban szintén nagyon megszenvedtünk velük, tipikus Inter-Chelsea-Real 3-as típusú csapatok bekkelős fociját hozták ellenünk. Az Ajax meg végig nagyon gyengének tűnt, erre úgy játszottak ellenünk a végén, hogy az embernek tátva maradt a szája. Olyan játékot hoznának minden meccsen, akkor komoly BL favoritok lennének. Legalábbis én így látom. De mondom, csak egy hasonló sorozatot produkáló csapatot írj és elfogadom az érved.
Az Arsenalt meg nehogy már idevegyük. Jó, tény nagyon erős csoportjuk volt, de annyira mégsem. Ha nem szórakozzák el az utolsó meccsüket, akkor itt simán csoportelsők és egy nokedli csapatot kaptak volna, még most is állnának a BL-ben. Másrészt, azért az OM borzasztó gyenge csapat, a Napoli jó, de még alakulóban lévő gárda, illetve az a Dortmund volt ott, akinek a fél csapata egész szezonban sérült (Piszczek, Hummels, Subotic, Schmelzer, Gündogan). Azért itt egy 100%-os Dortmund lett volna a csoportban, akkor előfordulhat, hogy még a Bayernnel sem találkoznak az ágyúsok. Illetve azt is hozzáfűzném, hogy mi még állunk a sorozatban, az Arsenal már nem.
Ezzel lesz egész a hozzászólásom.Leon írta:Jah,ez a bohóc Balotelli egymaga kiejtette a német válogatottat az EB elődöntőben,tényleg tök ...r a pali!![]()
A sorsolás nehéz volt,de lehet volna rosszabb is. Pl a Real tavalyi 4ese az igazán kemény csoport volt.De az idei 4esük+ 8ad döntő a vicc kategória határát súrolja és most is megúszták egy könnyű ellenféllel.
Az odavágó kedden lesz majd,ami jó is lehetne csak szerintem a sport 1 majd a már most lefutott MU-Bayern párharcot fogja inkább közvetíteni!
Leon kollégának teljesen igaza van, a Real sokkal keményebb csoportot kapott tavaly. De én megjegyezném azt is, hogy én az egész sorozatról beszélek. Balotelliset nem is kommentálom...

Leon, én úgy tudom, hogy minden meccset másik napon adnak, tehát mindegyiket látjuk majd. Meg nem azért, de egy spanyol bajnokságra szakosodott csatorna szted kihagyna egy Barca-Atleticot?

- Leon
- Director del Fútbol
Jah,ez a bohóc Balotelli egymaga kiejtette a német válogatottat az EB elődöntőben,tényleg tök ...r a pali!
A sorsolás nehéz volt,de lehet volna rosszabb is. Pl a Real tavalyi 4ese az igazán kemény csoport volt.De az idei 4esük+ 8ad döntő a vicc kategória határát súrolja és most is megúszták egy könnyű ellenféllel.
Az odavágó kedden lesz majd,ami jó is lehetne csak szerintem a sport 1 majd a már most lefutott MU-Bayern párharcot fogja inkább közvetíteni!](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Az odavágó kedden lesz majd,ami jó is lehetne csak szerintem a sport 1 majd a már most lefutott MU-Bayern párharcot fogja inkább közvetíteni!
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Valóban kicsit mulattató volt ez a legnehezebb ellenfélsorozat a katalánoknak
Ac Milan: akik perpillanat 1 magasan jegyzett játékost sem igazán tudnak felmutatni... hacsak a kiégett Kaka-Robinho páros előtt ne essünk már hasra talán 2014-ben... a Balotelli féle játékosok meg tényleg csak bohóc kategória az elite fociban.. A Milan a múlt és nem a jövő már rég...
Ez az Ajax amiben komoly felkapott név szintén nem szerepel... sok éve először nem tud felmutatni még 1 kiemelkedő tehetséget sem igazán... 95-ben erősek voltak... de hogy 2013-ban mi alapján nevezzük erős ellenfélnek örök rejtély...
A Celtic aztán végképp vicces... lehet a stílusa nem fekszik a barcának , de attól még a skót bajnokságban edződött falábúakat ne nevezzük már erős ellenfélnek könyörgöm... még egy Rangers sincs már nekik konkurenciának...
City az OK, erős elite csapat jelenleg fantasztikus játékoskerettel... kiverte a katalán brigád.
Ez lenne a veretes névsor?
Ac Milan: akik perpillanat 1 magasan jegyzett játékost sem igazán tudnak felmutatni... hacsak a kiégett Kaka-Robinho páros előtt ne essünk már hasra talán 2014-ben... a Balotelli féle játékosok meg tényleg csak bohóc kategória az elite fociban.. A Milan a múlt és nem a jövő már rég...
Ez az Ajax amiben komoly felkapott név szintén nem szerepel... sok éve először nem tud felmutatni még 1 kiemelkedő tehetséget sem igazán... 95-ben erősek voltak... de hogy 2013-ban mi alapján nevezzük erős ellenfélnek örök rejtély...
A Celtic aztán végképp vicces... lehet a stílusa nem fekszik a barcának , de attól még a skót bajnokságban edződött falábúakat ne nevezzük már erős ellenfélnek könyörgöm... még egy Rangers sincs már nekik konkurenciának...
City az OK, erős elite csapat jelenleg fantasztikus játékoskerettel... kiverte a katalán brigád.
Ez lenne a veretes névsor?

Na látom veled lesz bajom rendesenLeon írta:Érdekes,ha egy Barca drukker nem úgy látja a dolgokat (pl a Barcával(!) kapcsolatban) mint egy madridista akkor nem kezeli helyesen a dolgokat.
Nem hiszem,hogy ami nekünk fehér az nektek bármikor is fekete lesz . (vagy rózsaszín mint a jövő évi Real mez). :
Nekünk igen is kellemetlen volt pl a 7szeres Bl győztes bekkelős Milan vagy a nagy termetű játékosokból álló favágó erőszakos szintén betonvédelmű Celtic.
Ez kb olyan mint,hogy nálatok többen azért sírtak mert a Barca megint(!)könnyű ellenfelet kapott a Bl-ben. (Nem tudtam,hogy a City az volt)
Azt persze elfelejtik,hogy pl a Real az ATM ellen a bajnokságban a 6ból mindössze 1 nyomorult pontot tudott összekaparni.
Amúgy annyi előnye van,hogy az ATM ellen játszunk,hogy ismerjük kb minden mozdulatukat (Costa takonydobálás,meg ilyenek) és már kb ezerszer meccseltünk velük.
Annak viszont nem örülök,hogy vlaszeg a BL-ben még inkább agyonfogják rúgni Messiéket.
De 100% hogy mi megyünk tovább.

Én arra reagáltam, hogy hogy lehet egy ilyen csoport után azt mondani, hogy még senkinek nem volt ilyen erős a BL sorsolása... Ti 3 meccset nyomtatok le az AtMa ellen és mind a 3x volt igy nekem ne gyere ilyen 2 meccsből 1 ponttal bla-bla dumával mikor a kupában meg közük nem volt a focihoz, de labdába se nagyon értek. Az, hogy a szezon kezdetén mi volt azt meg tudom, hogy nehéz elhinni, de teljesen más Real volt... Na majd vasárnap kiderül, hogy alakult a csapat vagy csak egy helyben toporgunk