Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha viszont meccset szeretnénk nyerni nem biztos, hogy neymar érzéseivel kell foglalkoznunkDavidsNeD írta:Ha Tata azt szeretné, h különlegesnek érezze magát, akkor nem biztos h őt kellene lehoznia elsőként a pályáról...
szembe szélben. térdhajlattal.Rinku írta:Cipő nélkül. Háttal állva.
Új frizurája is van, feltehetőleg hónapokig forgolódott, míg megtalálta a nyerő hajzatot! Nézzük el neki. Meg kicsit barnábbnak tűnt, mint máskor. Barcelona hidegebb, mint Brazília, lehet most talált csak egy jó szolist. De persze akkor meg mindenki szeretni fogja, amikor majd a BL-döntőben ver egy mesterhármast. Cipő nélkül. Háttal állva.Sanama írta:gyatra formában van már egy ideje, de ez azért valamilyen szinten érthető...
-sérült volt
-nyomás nagy rajta
-átigazolási hercehurca
-barátnőjével nemrég szakított
Azért ezeket a dolgok így egyszerre nehéz megemésztenie , és ez a pályán is látszik, hogy nincs ott teljesen
igen, anno ezen vitatkoztam sjd-vel, hogy uo. töketlen mint sanchez, de rola legalább szorják ki az embereket..Leon írta:Durva,hogy Neymarról milyen szinten hullanak ki az ellenfél védői (pl: Celtic,Madrid).
Már ezért megérte az ezercsillió eurós árát,ha már focizni (egyes fórumozók szerint) nem tud.
igen, asszem 0-1nél kapott egy oriasi zsugát messtől, de simán beérték. marha bizonytalan a kapu előtt...MQuC írta:Nem mondanám, hogy túl szívmelengető, amit csinál. Az esésekről nem is mondanék semmit, de mintha kicsit tesze-tosza lett volna a helyzeteknél. Dekoncentrált, bár érthető, csak szomorú.
Ha már itt tartunk Valdes igazán betalálhatna utolsó bajnoki Clássicoján.Capon írta: Egye fene
De ha már választhatnék, akkor Neymar elvégzett szögletéből Pedrohoz kerül a labda aki eltöri azt és szerencsés körülmények közt Cunciról bepattanva az ő öngóljával nyerjünk. Így aztán végkép mindenki örülhet.
Egye feneBarcaman1993 írta:Aztán, ha Pedro 90. percben szerzett góljával nyerünk, az is tökéletes.
Annyi kalkulálhatatlan van a gondolatodban, hogy kár is rajta sokat gondolkodni. Pedro nagyon jó volt az Osasuna ellen, de pl. azon szinte mindenki, Neymar meg padozott. Ki tudja, hogy mi lett volna ha ő játszik... Az is lehet, hogy szándékosan pihentette Tata.Capon írta:Nem láttam a meccset sajnos pedig meg akartam nézi utólag.
Neymarral kapcsolatban az maradt meg bennem, hogy túl sok hasznot nem hajtott mostanában a játéka nekünk. De akkor ezek szerint ahogy mondod, Pedro meg tudta csinálni azt amit Neymar meccsek óta nem tud...
Aztán reméljük Neymar mára már csúcsformában van és Tata egy percig sem gondolkodott azon, hogy helye van-e a kezdőben.
Az előző gondolat menetemet folytatva Neymar formája miatt úgy érzem talán több haszna lenne ha az utolsó 30 percre állítanák be, talán több zavart tudna kelteni.
Nem láttam a meccset sajnos pedig meg akartam nézi utólag.Barcaman1993 írta:Azért azt vegyük hozzá, hogy a Real ellen a legjobbakra van szükség. Amit Pedro megcsinál az Osasuna ellen, azt nem fogja megcsinálni a Real ellen, ezt számtalanszor bizonyította. Ha vkinek, akkor Neymarnak a játékában benne van a váratlan. a Kérdés, hogy belövi-e a helyzeteit? Játékban kétségtelen, hogy sokkal jobb, mint Pedro és Alexis.Egyedül a virtuozitást hiányolom tőle, amit ősszel megszokhattunk tőle. Akkor azt a meccset az ő játéka döntötte el. Kis Carvajal aggódhat.
ez a lényeg (amit sokan nem vesznek észre)Capon írta: Azért azt vegyük hozzá, hogy a Real ellen a legjobbakra van szükség. Amit Pedro megcsinál az Osasuna ellen, azt nem fogja megcsinálni a Real ellen, ezt számtalanszor bizonyította. Ha vkinek, akkor Neymarnak a játékában benne van a váratlan. a Kérdés, hogy belövi-e a helyzeteit? Játékban kétségtelen, hogy sokkal jobb, mint Pedro és Alexis.
Azért azt vegyük hozzá, hogy a Real ellen a legjobbakra van szükség. Amit Pedro megcsinál az Osasuna ellen, azt nem fogja megcsinálni a Real ellen, ezt számtalanszor bizonyította. Ha vkinek, akkor Neymarnak a játékában benne van a váratlan. a Kérdés, hogy belövi-e a helyzeteit? Játékban kétségtelen, hogy sokkal jobb, mint Pedro és Alexis.Capon írta:Ha a stabil kp lesz a lényeg és Tata megint 4 embert állít oda, akkor azért, ha pedig a jelenlegi formát nézzük, akkor meg azért nem számítok Neymarra, csak csereként.
Ha a formát nézzük akkor egyértelműen Pedro. Ha a fifát, vagy a hírértéket akkor Neymar.sjano írta:Szerintem Neymar kezdő lesz, mert én nagyobb kalibernek tartom, mint Pedro-t és a Real védelme sem ismeri annyira, mint Pedro-t, továbbá jobban színezheti majd a játékot és egy 4-3-3-as verzióba is beleillik bal szélre, mert a válogatottban is fantasztikus ott. Ez az én véleményem, légyszíves szóljatok hozzá mert kiváncsi vagyok, hogy jól gondolom-e.
Egyébként én egy Valdes-Alves,Pique,Mascerano,Alba-Busquets-Xavi,Iniesta-Pedro/Sanchez,Messi,Neymar kezdőcsapatot látnék szívesen.
Ez eddig a nap hozzászólása!Cseri írta:Neymar szerepeltetés abból a szempontból lehet érdekes,hogy trükkjeivel,cseleivel kikezdheti a labilisabb mentális háttérrel megáldott real védők( Pepe,Ramos) idegrendszerét.
Szerintem négy középpályással állunk majd fel (Busi, Ini, Xavi, Cesc) így nem feltétlenül kell a visszapassz-király Pedronak rohangálnia a szélen, mert ha kell ki tud szélre segíteni a balon Ini vagy Cesc, jobbon pedig Xavi.Sanama írta:Támadásban jobban járnánk Neymarral, viszont amiért szerintem sem lesz kezdő az amiatt van, hogy Pedro sokkal többet tud besegíteni védekezésben. Ez pedig a Marcelo-CR oldalon eléggé kell majd.
Támadásban jobban járnánk Neymarral, viszont amiért szerintem sem lesz kezdő az amiatt van, hogy Pedro sokkal többet tud besegíteni védekezésben. Ez pedig a Marcelo-CR oldalon eléggé kell majd.visca el barca írta:sztem nem is lesz kezdőtorotam írta:Na eljött a bajnoki Klasszikus napja, remélem Neymartól a sérülése előtti formáját láthatjuk majd! Én sokat várok tőle, az esetleges győzelmünk kulcsa az ő jó teljesítménye szvsz.
Messire megint keményen rá fognak állni, Iniestara is szokás szerint, ha Neymar komoly teljesítményt hoz le, ő tarthatatlan lesz, ennyi erőforrása már nincs a Madrid védelmének.
Remélem távoli lövésekkel is fog kísérletezni, fantasztikus rugótechnikája van.ini és messi mellett sanchez v pedro fog kezdeni. remelem inkabb az utobbi mrt a chilei nagy csapatok ellen többnyire nulla