Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért is nagy egyéniség. A szerénysége naggyá tette.S.Agüero írta:Iniesta : "Amikor 13 éves voltam, az édesapám 3 hónapig gyűjtögette a fizetését, hogy egy cipőt vehessen nekem... Most nagyon sok pénzem van, de minden nap ránézek ezekre a cipőkre, hogy emlékezzek, hogy honnan is jöttem."
Végtelenül szerény, alázatos, és szimpatikus ember. Tiszteletet érdemelS.Agüero írta:Iniesta : "Amikor 13 éves voltam, az édesapám 3 hónapig gyűjtögette a fizetését, hogy egy cipőt vehessen nekem... Most nagyon sok pénzem van, de minden nap ránézek ezekre a cipőkre, hogy emlékezzek, hogy honnan is jöttem."
huhh egy élmény volt, köszi!S.Agüero írta:Andrés Iniesta • All 50 Goals With FCBarcelona • 2003-2014 :
http://www.youtube.com/watch?v=Dipm30AbLWw" target="_blank
Xavi és Valdes hiányában ő kapta meg a csapatkapitányi karszalagot, szóval ez nem lesz kérdés. Egyszer vagy kétszer fordult elő, azt hiszem barátságos meccsen, hogy sem Puyol, sem Xavi, VV, Iniesta nem volt a pályán, akkor volt Messi a csk.Lionel85 írta: Igen, érdekes kérdés lesz, hogy Puyol távozásával és Xavi háttérbe szorulásával ki lesz a csapatkapitány és a többi helyettes. Ha jól tudom VV is benne van a top 3-ban, de mivel ő is távozik, így újabb személyek lehetnek a helyettesek. Mint ahogy a válogatottban, úgy a Barcelonában is majd biztos lesz Messi is csapatkapitány adott esetben, amikor a pályán lesz, akkor Xavi is, egyébként én is Iniestára szavaznék, mint csk-jelöltre.
Igen, érdekes kérdés lesz, hogy Puyol távozásával és Xavi háttérbe szorulásával ki lesz a csapatkapitány és a többi helyettes. Ha jól tudom VV is benne van a top 3-ban, de mivel ő is távozik, így újabb személyek lehetnek a helyettesek. Mint ahogy a válogatottban, úgy a Barcelonában is majd biztos lesz Messi is csapatkapitány adott esetben, amikor a pályán lesz, akkor Xavi is, egyébként én is Iniestára szavaznék, mint csk-jelöltre.barca0417 írta:Jövőre Xavit már kicsit jobban háttérbe szorítanám, olyan szempontból, hogy a legerősebb felállásban már nem biztos hogy ő is benne lenne.
Ami viszont azt jelenti, hogy Iniesta elől az első és harmadik számú csapatkapitány távozik, a második számú pedig most már többet pihenhet, vagyis Iniesta lesz sok meccsen a csk. Meg játékban is neki kell Fabregassal párban mozgatni a középpályát.
1 szó mint 100, Nálam a jövő csapatában ő lenne a vezér, a csapatkapitány, ő képviselné a rutint. Kíváncsi leszek hogy hogy alakul.
Hatszor, legalábbis ennyiszer kapott szabadrúgást.Sanama írta:Nincs valami stat arról, hogy hányszor vágták ma fel?
Meccs emebere amúgy szerintem. ( Halkan jegyzem meg, ismét bal szélső volt, mint anno ...)