Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barcelona UnityIsStrenght írta:Szerintem meg pont, hogy Pepe akarta megfejelni Fabregas-t. De az is lehet, hogy én értelmeztem félre a szituációt, mert Pepét annyira nem kedvelem, hogy abba ne is menjünk inkább belediagonal írta: Fabregas nekimegy a gól után szemből ahogy megy ünnepelni, csak azt nem tudni direkt vagy véletlen az, legalábbis nekem nem egyértelmű, de Pepe nagyon zokon vette az biztos.
[/quote][/quote]diagonal írta: Fabregas nekimegy a gól után szemből ahogy megy ünnepelni, csak azt nem tudni direkt vagy véletlen az, legalábbis nekem nem egyértelmű, de Pepe nagyon zokon vette az biztos.
Az a fura, hogy Messiről ugyanezt gondolom mint te mostanában, de hát most egy ilyen meccs után ennek nincs helyeVakmacska írta:Igazad van.Barcelona UnityIsStrenght írta:Vakmacska írta:
Messi az első félidőben nem sokat csinált, a két helyzetén kívül.
Nem igaz, mert adott gólpasszt!
[/b]
Az igazság az, hogy valahogy nem éreztem benne azt, hogy akarna.
Akkor láttam rajta, hogy akar, mikor bevágta az első gólját.
Amúgy ott nem is értettem ezt a Pepe-Fabre kakaskodást. Azt levágtam, hogy azért estek el, mert a többiek fellökték őket.
De Pepének mi baja volt ott Fabréval vajon?
Nem adott neki banánt, vagy mi?
Nem kapott banánt...Vakmacska írta:Igazad van.Barcelona UnityIsStrenght írta:Vakmacska írta:
[/b]
Az igazság az, hogy valahogy nem éreztem benne azt, hogy akarna.
Akkor láttam rajta, hogy akar, mikor bevágta az első gólját.
Amúgy ott nem is értettem ezt a Pepe-Fabre kakaskodást. Azt levágtam, hogy azért estek el, mert a többiek fellökték őket.
De Pepének mi baja volt ott Fabréval vajon?
Nem adott neki banánt, vagy mi?
Igazad van.Barcelona UnityIsStrenght írta:Vakmacska írta:
[/b]
Ezzel szintén egyetértek!Vakmacska írta:nagyon jó kis meccs volt.
De újra bebizonyosodott, hogy halaszthatatlan egy középső védő vásárlása.
Számomra egy jó iparos is elég lenne, egy robosztus, magas játékos, akit nem fejel le egy Benzema.
Az látszik, hogy a csapat tud még küzdeni, bár megvallom őszintén az első gól után úgy éreztem, hogy megtörtek. A második után méginkább ezt éreztem. De szerencsére a Real visszaállt bekkelni.
Igaz
Maskerano meg egyszerűen nem egy KH, egy ilyen meccsen el kell felejteni őt. Szerintem most még Puyi is belefért volna, hogy játsszon.
1. Igaz, a 2. fele már nem biztos
Roncika látványosan nem volt ott a pályán, kivéve a színészi alakításait tekintve. A tizije sem volt tizi.
Sajnos Alves oldalán jöttek a gólok.
Egyetértek!
Amit nagyon sajnálok, hogy az első negyed órában simén lerendezhették volna a meccset a fiúk, ha Messi és Neymar belövi a helyzeteket, akkor totál kivégzés lehetett volna, egy meggyőző, lehengerlő győzelem.
De hát így alakult, a lényeg, hogy meg van. A mi tizijeink jogosak voltak.