Nos! Sikerült megvennem a jegyet, mégpedig a hivatalos oldalon.diagonal írta:Még annyit, hogy ha ticketmaster.es-en sikerülne venni végül akkor ahogy írta fz9999 lent kell a bankkártya amivel vetted, de fizikai értelemben, szóval ilyen fénymásolat a hátuljáról meg egyebek nem jó, maga a kártya kell mikor átveszed a jegyet a pénztárban. Kártya sajátod legyen, saját nevedre szóló, ne valaki másé mert képesek abba is belekötni.
Szintén fontos, hogy pluszban kell személyi ( vagy útlevél ) + a visszaigazolás amit e-mailen kaptál a jegyvásárlásról ( két oldalas lesz kinyomtatva és minkét oldala kell ).
Csak azért írtam le ilyen részletesen mert bármelyik fentiekből hibádzik kötekednek és könnyen lehet nem adják oda a jegyet, láttam ilyen esetet személyesen a pénztárnál, nem ritka.
Még egy érdekesség, hogy Barcelonában ki is lehet nyomtatni a ticketmasteren vett jegyet valamelyik Servicaixa bankautomatánál, a bankkártya kell hozzá amivel vetted, aztán menüpontokban lépkedni és lazán kinyomja a jegyedet.

Ez a legolcsóbb jegy volt igaz, de még így is 30.000 Ft/db, kénytelen voltam ennyi kompromisszumot megkötni.
Akkor jól rémlik ugye, hogy ez így nyomtatható jegyként funkcionál, mivel a honlapon vettem?

Kérdés, hogy szoktak élménybeszámolót tartani ilyenkor akik kijutnak a meccsre? Egyáltalán lenne rá igény? Ha igen, akkor ebbe a topicba, vagy másikba?

E fórum nélkül nem jött volna össze a dolog, szóval örök hálám felétek.