Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó én tudok párat.nagyiibarca írta:Most komolyan, Busit eladni?Yokozuna írta:Megmutathatná a tudását egy másik csapatban. Talán az újjá alakuló Barcelonának is jót tenne.![]()
Milyen érveid vannak az eldadása mellett?
Most komolyan, Busit eladni?Yokozuna írta:Megmutathatná a tudását egy másik csapatban. Talán az újjá alakuló Barcelonának is jót tenne.
Busit eladni?Yokozuna írta:Megmutathatná a tudását egy másik csapatban. Talán az újjá alakuló Barcelonának is jót tenne.
szerintem ezeknek a száma egyébként megcsappant.érthető módon az oscar díjas színészkedései miatt
Ki az a szemét?Deus írta: sokan nem is szeretik
A szurkolók körében gondoltam. Alig ismerek olyan embert, aki elismeri Busit, és, ha mondom neki, hogy az egyik legjobb VKP, akkor nem neveti el magát, és nem az Inter elleni színészkedése jut eszébe róla.Bob_Marley írta:Nem gondolom, hogy Busquets alulértékelt lenne, a világ egyik legjobb csapatának meghatározó játékosa, a válogatottból is kirobbanthatatlan, aranylabda szavazáson is volt szűkített listán.
A csapatjátékunk egyik legmeghatározóbb eleme, Messinek nem megy kapál egy gólt, viszont ha Businak nem megy az egész csapatjátékra hatással van.
Az a becsúszás amúgy egészen zseniális volt tőle, ilyenek miatt érdemes leülni, s csodálni 1-1 játékost. Méterekről nagyon ijesztő szituban parádés szerelés volt.
Épp most akartam linkelni, tanár úr.lui1698 írta:színészmajomnemistudfociznicsaktízcentirepasszolni.
http://youtu.be/DDUVXwWLcbo" target="_blank
én pár napja tudom h erre mascherano is képes lenneAndris írta:Már megint hosszú meccsek óta úgy csinál, mint aki tényleg a világ legjobbja a poszton.
pár könnyelmű labdavesztés, belefordulás a középpályán nekem is feltűnt. De számomra, ő annyira észrevétlenül teszi a dolgát, hogy nem nagyon tűnik fel ha rosszul is játszik. Teszi a dolgát, és általában magas szinten. Nem ő lesz az aki lökést ad a csapatnak, de ha javul a csapat, majd javul ő is.corol írta:Azért megjegyzem, hogy a csapat utóbbi időszakban nyújtott teljesítményét az is negatívan befolyásolja, hogy Busquets messze nem nyújtja azt a magabiztos, stabil játékot, amit korábban megszoktunk Tőle.