Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF: Az általánosítás nem szép dolog. Nem kioktatásból írom egyszerűen csak szerintem ez nem vall egy intelligens cselekedetre. Írd azt , hogy mit nyivákolnak "egyes" madridisták...
Ha személyeskednek veled egyszerűen jelentsd a hozzászólást. Leállni ilyen userekkel balhézni nem csak őt hanem Téged is minősít. Emelkedj felül ezen és tiszteld azokat a fórumozó társaidat akik normálisan tudnak kommunikálni legyen az Barcás vagy Realos...
Ennek ellenére nagyon sokszor mérlegelni szoktak a bírók és korán sem minden esetben a nagykönyvben leírtak szerint cselekednek, hiszen akkor kevés meccsen maradna fenn 22 ember a pályán. SZERINTEM ez az eset éppen olyan volt amikor a mérlegelés talán indokolt lett volna és nem feltétlenül egy ilyen kiállítással kellett volna megpecsételni egy ilyen klasszikus és addig a pillanatig parádés futballt hozó mérkőzést.
Nagyon sok mindennel egyet értek és nagyon köszönöm ezeket a soraidat.
Ez nem igaz, hogy én erőltetem... kérlek olvasd vissza amit írtál abban a bizonyos hozzászólásásodban és értékeld újra a dolgot. Mást sajnos erre nem tudok mondani.
Ez már nem az első pozitív hozzászólás felém (legalábbis én magamra vettem...) Ezt köszönöm és remélem sokáig lesz lehetőségem rá.
Hát azért engedtessék meg ha hiú ábránd is de akarhassak világ békét... nekem nem szimpatikus dolog sehol, hogy az emberek ölik egymást mondvacsinált indokokkal... így kisebb kiadásban is örülnék ha egyszer ha nem is baráti de minimum kölcsönös tisztelettartási viszony kialakulhasson a két klub között.
Kedves Boixos. A sportban ellenfeleknek és nem ellenségeknek kellene létezniük meglátásom szerint. Láthattunk erre is számos példát erre talán leginkább néhány olasz és angol rangadókon figyeltem fel azokban a időkben amikor követtem őket... Sokszor írtózatosan kemény már már sokszor a durvaságba hajló összecsapások után is a 3-as sípszó után képesek voltak a játékosok elfelejtve a meccsen szerzett sérelmeket egymással lepacsizva mezt cserélve levonulni a pályáról. Hiszem, hogy erre a Real és a Barca is képes lehet...
Igenis maximum pénzbírság legyen és azt nem azért mondom mert madridista vagyok...
és még biztos van pár példa.madridom írta:A korábbi példák azonban arra mutatnak, hogy ez csak pénzbeli bírságot von majd maga után. Hasonló eset volt Guardioláé még 2010-ben, akit 1500 euróra büntettek miután Clos Gómez bíró tevékenységét kritizálta egy Almería elleni bajnoki után. Piqué azonban megúszta a pénzbüntetést annak ellenére, hogy azt állította, hogy Velasco Carballo bíró saját akaratából állította ki a Gijón ellen még 2012-ben. Di María 1500 eurót kellett, hogy fizessen miután azt nyilatkozta, hogy “egyes bírói tévedések valójában nem is tévedések”, célozva Muniz Fernández játékvezetésére. Diop és Juanlu sem úszta meg, miután a “rablás” szót hangoztatták mérkőzésük után.
Annak meg semmi értelme!Leon írta: Olvastam,hogy valszeg pénzbírságot kaphatnak. Cunci kb 10szer annyit keres mint a bírság lesz az alatt a 10perc alatt amíg a testület összeül!Igen kemény szankció!
Olvastam,hogy valszeg pénzbírságot kaphatnak. Cunci kb 10szer annyit keres mint a bírság lesz az alatt a 10perc alatt amíg a testület összeül!Igen kemény szankció!BarcafanTomee írta:én azt olvastam, hogy szerdán ülnek össze és eldöntik mennyi legyen az annyivisca el barca írta:spanyol honban ha jol tudom ma volt ítélet hozatal zseléék ügyében. vagy nem? vagy mi van?
Igaz, Roncika hozta a színészi teljesítményét. Szadrúgás, gól.Leon írta:
http://www.youtube.com/watch?v=ivEWzHklmMo" target="_blank
Ha nincs ez a végtelenül undorító eset akkor a Real pont ott lenne a bajnokságban ahova való: a 3. helyen.
én azt olvastam, hogy szerdán ülnek össze és eldöntik mennyi legyen az annyivisca el barca írta:spanyol honban ha jol tudom ma volt ítélet hozatal zseléék ügyében. vagy nem? vagy mi van?
Ez olyan, mintha az ember világbékét akarna, csak kisebb kiadásban. Jó lenne, de fölösleges ábrándozni ezekről. El kell fogadni, h nem lesz ilyen soha.Gareth Tello írta: Csatlakozom. Nagy álmom, hogy a Barça- és a Real-drukkerek kollektíven emberként tekintsenek a másikra, nem pedig ellenségként, alacsonyabb rendű létformaként (ez nyilván túlzás, de értitek, mit akarok mondani), ne legyen lenézés, arrogancia (persze tisztelet a kivételnek), hanem kölcsönös tisztelet és megbecsülés.
Csatlakozom. Nagy álmom, hogy a Barça- és a Real-drukkerek kollektíven emberként tekintsenek a másikra, nem pedig ellenségként, alacsonyabb rendű létformaként (ez nyilván túlzás, de értitek, mit akarok mondani), ne legyen lenézés, arrogancia (persze tisztelet a kivételnekOrange írta:mivel a két klub rivalizálása legendás így a szurkolók is sajnos alap, hogy rühellik egymást... szerintem lehetne ezt másképp is de ilyen missziókra nem vállalkozom, hogy leírjam hogyan gondolom.
Én örülnék, ha beírnád ide.ferninho írta:pontosan erre akartam főleg én is kilyukadni...
tegnap éjszaka megírtam 1 hosszú irományt, észrevételekkel mit hogy látok, ami már elég régóta érlelődtek bennem, példákkal alátámasztva stb, de inkább még nem küldtem el, röviden csak a moderálás mikéntje miatt hoztam fel a másik oldalt (ami azért ott se teljesen tökéletes) és ennyi, erre kiderült, hogy szerintem színvonal aluli az egész eurobarca, miközben nem ezt írtam, de úgy érzem jobban jár mindenki, ha még ezt megtartom magamnak...
Miért, hogy adtam elő?Orange írta: Vannak bizonyos szituban shrekkkfej játékosaink de korán sem érzem ennyire kirívónak mint ahogy azt Te előadod. Nyilván Ramos,Arbeloa,Pepe kemény védők sőt néha talán durvák is... de általánosan ezt az egész csapatra levetíteni az amit én nem tudok nyugtázni.
Xabi Alonsot pl. még csak az igazán kemény játékosok közé se sorolnám de semmiképpen sem a durvák közé.
Ronaldo már 5 éve játszik a spanyol ligában és lenyilatkozta, hogy tudja hogy mennek ott a dolgok, nem tudtad?!Leon írta: http://www.youtube.com/watch?v=ivEWzHklmMo" target="_blank
Ha nincs ez a végtelenül undorító eset akkor a Real pont ott lenne a bajnokságban ahova való: a 3. helyen.
Már korábban leírtam és mások is, hogy ilyen esetben nem a szabálytalanság súlyossága miatt oszt a bíró pirosat, hanem maga az eset miatt. Utolsó emberként gólhelyzetben lévő játékos ellen elkövetett szabálytalanság automatikus piros lapot von maga után. Ezzel nem lehet vitatkozni. Itt ha a bíró lefújja, akkor kötelessége a szabályok értelmében kiállítani a játékost. Nem mérlegelésről van szó. Ez kb. olyan mint 2 sárga lap után piros lap következik.Orange írta: Szerintem továbbra is a helyzet volt f..z..ugyanis véleményem szerint ez az eset mármint ez a szabálytalanság Ramos részéről nem volt szándékos dolog. Semmilyen rugó mozdulatot nem láttam Ramostól egyszerűen Ney elészaladt és összeértek a lábak.
Át szoktam nézni a másik oldalra és sajnos a hangadókra nagyon is jellemző a Barca felé irányuló iszonyatos gyűlölet, sőt méginkább a Barca szurkolók felé. Sokan pedig gondolkodás nélkül csatlakoznak. Számomra annál nincs ellenszenvesebb dolog, ha egy kalap alá vesznek mindenkit és úgy általánosítanak, anélkül hogy bármit is tudnának valakiről. Nem azt mondom, hogy a Barca szurkolók szentek, mert megvannak köztük is a hasonlók. Itt a fórumon és azon kívül is.Orange írta:Ez nem jellemző a Real szurkolókra. Ez magára a szurkolói társadalomra jellemző.
ugyanúgy tapasztaltam ezt már itt is ahogy a túloldalt is ezt a magatartást.
Egyébként szerintem az itt lévő Real szurkolók általában korrektek mint . Mike T,ferninho stb... persze lehet néha nem megfelelően fogalmaznak, de amikor folyamatosan olvassák a mocskot amit szeretett csapatukra zúdítanak az a csoda, hogy nem jönnek ki néha jobban a sodrukból.
Dehát nyilván ha nem tetszik nekik ne olvassák a fórumot mivel a két klub rivalizálása legendás így a szurkolók is sajnos alap, hogy rühellik egymást... szerintem lehetne ezt másképp is de ilyen missziókra nem vállalkozom, hogy leírjam hogyan gondolom.
pontosan erre akartam főleg én is kilyukadni...daffy írta:ezt megtettem én is már 2 éve. a 2 oldalnak semmi köze egymáshoz,egyébként attól hogy valaki más rosszul csinálja esetleg a dolgait vagy szimplán hülye,az felhatalmaz téged arra,hogy te is így tegyél? majd óvodás módjára ujjal mutogatsz,hogy de hát ő is... ez elég szánalmas. akinek nem tetszik,nem kell olvasni egyik oldalt sem. de még mindig nincs számottevő különbség,talán csak a moderálásban,ahol szintén van ott is kivetni való. ahol emberek szabadon,komoly ellenőrzés nélkül kifejthetik a véleményüket,az sosem lesz ténylegesen színvonalas,maximum egy keskeny réteg számára.torotam írta: Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?
Szeretném, ha ezek után itt még egyszer madridista a színvonalat kritizálja, az szankcionálva legyen.
Ezt nem spoilerezem be , hogy mindenki lássa... egyet értek veled.egyébként meg az nálam nem színvonal, hogy 3-4 nagyszájú okoskodó és egy kihaénnem moderátor osztja a hülyeségeit a többi gondolkozni nem tudó meg megy utána.persze Van sok kivétel csak őket meg tömegesen kiutálják.respect Matt...
Vannak bizonyos szituban shrekkkfej játékosaink de korán sem érzem ennyire kirívónak mint ahogy azt Te előadod. Nyilván Ramos,Arbeloa,Pepe kemény védők sőt néha talán durvák is... de általánosan ezt az egész csapatra levetíteni az amit én nem tudok nyugtázni.Például a Herceggel semmi bajom (tudom, nektek annál több), pályán belül teszi a dolgát alázattal, pályán kívül csöndben van. Vannak még azért páran, pl Modric, Varane, eddig Bale is oké. De a többségben bizony ott él Mourinho hagyatéka.
Attól, hogy Cerberus (Mourinho) lelépett, Lucifer (Perez) még a színen van!![]()
(Ezt azért én sem gondoltam komolyan, de ha már a pokolról volt szó nem tudtam kihagyni...)
Kár, hogy a kifeketített részeket nem másik sorrendbe írtad le.Mint láthatjuk nagybetűs BARCÁSKÉNT is lehet normálisan is hozzáállni a dolgokhoz
Nyílván nem lehet felróni azt, hogy 10 centivel előrébb volt Ney mint Marci hiszen ezt élőben felmérni nagy sebességű játéknál borzasztó nehéz, de az viszont tény, hogy ez az ítélet (a les , ha les volt persze...) be nem fújása mérkőzést befolyásoló ítélet volt.
Akik ennyi idős korukra nem tanulták meg a tiszteletet, az alázatot, a sportszerűséget, azok ezeket a hétköznapi "erényeket" soha nem fogják már megtanulni. Azt meg nem is mondom, hogy még igazuk sincsen. Ismét sikerült megmutatniuk, hogy milyen sportemberekről van szó, nem is csalódtam bennük.torotam írta:mert hol lesz a határ?
Ronaldo és Ramos (Arbeloa is a kis twitteres "csak a szokásos" dumájával) szerintem végképp átléptek egy határt, amit bizony eltiltással és nem pénzbírsággal kellene büntetni, hátha megtanulnak vagy tisztelettel nyilatkozni, vagy csöndben maradni!
Ez az "akinek nem tetszik nem kell egyik oldalt sem olvasni" hozzáállással nem tudok azonosulni. Ez sehova sem vezet...daffy írta: ezt megtettem én is már 2 éve. a 2 oldalnak semmi köze egymáshoz,egyébként attól hogy valaki más rosszul csinálja esetleg a dolgait vagy szimplán hülye,az felhatalmaz téged arra,hogy te is így tegyél? majd óvodás módjára ujjal mutogatsz,hogy de hát ő is... ez elég szánalmas. akinek nem tetszik,nem kell olvasni egyik oldalt sem. de még mindig nincs számottevő különbség,talán csak a moderálásban,ahol szintén van ott is kivetni való. ahol emberek szabadon,komoly ellenőrzés nélkül kifejthetik a véleményüket,az sosem lesz ténylegesen színvonalas,maximum egy keskeny réteg számára.
Például a Herceggel semmi bajom (tudom, nektek annál többOrange írta: Valóban kiemelted. De nyílván 1 olyan embert emeltél ki, aki alig több mint fél éve van a Realban... ez nekem továbbra is úgy jön le. hogy rajta kívül mindenki a rossz megtestesítője Madridban pedig ez nem igaz.