Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tök ugyanerre gondoltam, remélem a gólvonalról is vissza fogják adni neki... Így nem fogunk gólt lőni, ha minden védő Messire ugrik, ez a sok szerencsétlen meg csak Messinek passzol.Gareth Tello írta:Jó lenne, ha nem passzolnánk vissza még a gólvonalról is Messinek...
http://www.feed2all.eu/type/football.html" target="_blankBarca96 írta:interneten hol tudnám nézni a Sevilla - Real Madridot?
egy jó linknek nagyon örülnék
Vagy csak te nem láttad azokat a meccseket.torotam írta: Ezzel a játékkal szívtunk a Valencia meg a Sociedad ellen? Remélem ezt nem mondod komolyan, mert akkor nem egy csapatnak szurkolunk...![]()
lőtt egy lesgólt, ami nem biztos, hogy az volt, nem játszották rendesen vissza.mess2009 írta:Fabregasnak a másodikban a körömpasszokon kívül nem volt egy jó megmozdulása sem....
igazad van, el is felejtettem, hogy a kapitány is elmegy.csababarca írta:Azt a bl serleget emelgesse fel csak Puyol,ő jobban megérdemelné,ha már távozik ő is.
jobbulást a kopasznak! nem ezt érdemelte.
Ezzel a játékkal szívtunk a Valencia meg a Sociedad ellen? Remélem ezt nem mondod komolyan, mert akkor nem egy csapatnak szurkolunk...crixus írta:Abszolút nem hajt a csapat. 1-0-ig hajtottunk, utána ment a ráérős játék, meg pár kontra. Ezzel a játékkal szívtunk a Sociedad és a Valencia ellen is... persze aki csak az eredményjelzőt figyeli a játékot nem...
Abszolút nem hajt a csapat. 1-0-ig hajtottunk, utána ment a ráérős játék, meg pár kontra. Ezzel a játékkal szívtunk a Sociedad és a Valencia ellen is... persze aki csak az eredményjelzőt figyeli a játékot nem...torotam írta: 2-0ra megyünk, uraljuk a játékot, folyamatos veszélyt jelentünk a Celta kapujára, ja, ennél tényleg több kell majd... De ha "csak" ennyi lesz az Espanyol ellen, én nem leszek morcos!