Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ellenkezőjéről én se foglak, mert ezt a hsz-t szerintem a meccs előtt megfogalmaztad, szóval tényleg kár belemenni.Andris írta:sztem nem érdemes belemenniaki tényleg nem látta hogy ma mennyire megye2 alatti szinten játszott majdnem végig, azt én meggyőzni sose fogom.
Azért emellett a góljai számára sem lehet panasz. Mellesleg Alexis nem klasszikus értelemben vett csatár. Ennyi erővel fikázhatnád utólag Ronaldinhot, mert hasonló poszton játszott és ő sem a góljai számáról volt híres.Andris írta:Egyébként amennyire szívvel játszik, és ahogy védekezik, én is nagyon becsülöm, és ez ma is megvolt, meg mindig is, csak hát be kell látnotok nektek is, ez egy csatár esetében a igen karcsú.
Szerintem rosszul emlékszel, de ha mondjuk ezt Iniesta vagy Fabregas csinálta volna most menne az ömlengés, hogy mekkora meglátás volt.Andris írta:A gólpasszai inkább csak papíron mutatnak, feltéve h jól emlékszem és a Neymarnak adott hosszú kereszt megpattant és csak úgy lett jó.
Vaterashutterisland írta:csak két gólpasszt adott.hank1ee írta:Most komolyan nem akarok kötekedni, de ma mi volt vele a probléma?![]()
csak két gólpasszt adott.hank1ee írta:Most komolyan nem akarok kötekedni, de ma mi volt vele a probléma?
védekezikAndris írta:Hihetetlen hogy mennyire nem kepes semmire, ziccert befejezni, egy az egy ellen akar csak tizbol egyszer megprobalni es nyerni. Teljesen hasznavehetetlen. Ma is, es jo par hete. Nyaron ot is atado listara tennem. Persze papiron golpasszai vannak mara, dehat...
Nyilván nem ügyetlen, csak itt olyanok játszanak vele, mint Iniesta és Messi, mellettük pedig egy kevésbé jól átvett labda is ügyetlen megoldásnak tűnik, ráadásul itt ezt a szurkolók sem szeretik.gg86 írta:Elfogadom amit írsz, számomra csupán az a megmosolyogtató, hogy egy Barcelonában futballozó legényt sokan az említett jelzőkkel illetnek...Sanama írta: Jóhogy nem azt emeljük ki, hogy nem esik el a saját lábában
Nem azt mondom, hogy nem volt szép, de azért csak én érzem azt, hogy ha egy csatárnál ilyeneket kell mutogatni, akkor ott gáz van?
Nem akarom szidni most, mert ő amúgy hajt meg fut, ami mostanában gyakran hiáynzik, de ha nála a labda és 1 védő a nyakán van, akkor halott ügy sajnos.
Elfogadom amit írsz, számomra csupán az a megmosolyogtató, hogy egy Barcelonában futballozó legényt sokan az említett jelzőkkel illetnek...Sanama írta: Jóhogy nem azt emeljük ki, hogy nem esik el a saját lábában
Nem azt mondom, hogy nem volt szép, de azért csak én érzem azt, hogy ha egy csatárnál ilyeneket kell mutogatni, akkor ott gáz van?
Nem akarom szidni most, mert ő amúgy hajt meg fut, ami mostanában gyakran hiáynzik, de ha nála a labda és 1 védő a nyakán van, akkor halott ügy sajnos.
Jóhogy nem azt emeljük ki, hogy nem esik el a saját lábábangg86 írta:Ez nem lehet Alexis. Ő ügyetlen és csetlő-botló
Ez nem lehet Alexis. Ő ügyetlen és csetlő-botló
ez bizony így van ahogy írod. úgy látom ennek a legénynek nemcsak a játékinteligenciája gyenge de úgy általában is(kikapnak a 18.-tól de azért minden rendben?!)...arra azért kíváncsi lennék, hogy ezeket soha nem lehet büntetni? mondjuk egy ilyen teljesítmény után azt mondhatná az edző, hogy uraim most akkor a fizetéseket is átkapcsoljuk a teljesítmény szintjére!?Alcantara írta:Én kedvelem Alexist és a játékát is, de a kamerák előtt nem kellene ilyen sok marhaságot összehordania. Szerintem még ő sem hiszi el, hogy a csapat ugyanolyan sikeréhes.
Erre a ködösítő, semmitmondó nyilatkozatokra most éppen semmi szükség nincsen, az őszinteség többet segítene, mert akkor ezek szerint, ha ezt a maszlagot nem csak kamerába mondják, hanem el is hiszik, akkor tényleg baj van.
Xavi legalább korrekt nyilatkozatot tett, nem védte a semmitmondó, lélektelen játékot.