Chino írta:Én csak a második félidőt láttam, abban harmatgyenge volt a Real, az első helyzetig is kb. 18-20 perc után jutottak el. Ez kb. az egész meccsre jellemző volt? Láttam az összefoglalót, de a játékra lennék kíváncsi ha valaki nézte a meccset.
Az első félidőben nem játszottak rosszul (annyira, mint a másodikban)helyzet is volt. Ami nekem feltűnt, hogy CR és Bale nem az összjátékok embere. Volt egy nagyon ígéretes támadás, Bale ha beadja, akkor jó eséllyel gól, ehelyett ellőtte önző módon, CR a szemeit forgatta és a fejét csóválta (talán igaza is volt).
Ez a két helyzet két gól szerintem nem igaz, mert az elején volt a Sevillának egy balról becenterezés, amiről éppen lemaradt/megelőzték a csatárt. Az viszont igaz, hogy a helyzetkihasználásuk maximális volt szinte.
Az egyenlítő gól alaposan megfogta a Madridot, mert szinte a semmiből jött, ahogyan mi kaptuk a Valencia ellen.
A Madrid fejben nem volt ott a meccsen szerintem, ez okozta a vesztüket, mert a Sevilla semmi extrát nem mutatott.
Nem kellett volna napokig habzó szájjal a játékvezetéssel foglalkozni.
Jó helyzetbe kerültünk, a városi derbit szerintem tudjuk hozni, mert pihentek egy kicsit a kulcsjátékosok. Talán még az első helyet is átvesszük szerintem, az Atletico Bilbaóba megy hétvégén. nagyon kemény falat lesz az nekik, szerintem a baszkok megverik őket.
Villarealt képesek vagyunk idegenben is megverni, tavaszra lejjebb adták már ők is a lendületet, szerintem az utolsó forduló dönt a bajnoki címről.
Lényeg, hogy a saját kezünkbe került a sorsunk.