Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gondolod ha világ egyik legnagyobb tehetségét a padra vesszük meg?Yaya(07-10) írta:Egylbként meg honnan veszitek, hogy ter Stegen kapásból kezdő lesz?
Deus írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/03/28 ... hoz_igazol
Ezt a kérdést én is így látom. A legkevesebb volt Abidal és most Valdés esetében is, hogy a nehéz időszakokban támogattuk, támogatjuk őket. Ugyanakkor a csapat érdekeit szem előtt tartva nem szabad ezt érzelmi alapon megközelíteni új szerződésekkel, Abidallal kapcsolatban én úgy gondolom, a legjobb lehetőség volt, hogy elengedtük, mind a klub, mind az ő szempontjából, más kérdés, hogy ő ezt nem annyira értékelte, de az idő majd úgyis eldönt mindent, most jól van és focizhat a klubjában.palesz77 írta:Gyerekek én nem értem, miért ne igazolná le senki Valdést? Úgy csináltok itt sokan, mintha nem lett volna még rá a futball történelmében, hogy valaki sérülten érkezik aktuális csapatához. Ő meg még ráadásul ingyen is lesz, csodálkoznék ha emiatt a sérülés miatt nem igazolná le a Monaco vagy a City. Meg a klub hülyesége is lenne, ha emiatt halogatnák Ter Stegen igazolását. Victor egyértelműen kijelentette, hogy menni akar, ráadásul ingyen is, hogy több aláíráspénzt kaphasson, ezek után ne mi legyünk azok akik borítják a terveiket miatta.. Az gesztusnak szép lenne, hogy felajánlunk egy szerződést, hogy itt eddzegessen amíg felépül, de miatta halogatni a kapusigazolást nagyon gáz lenne. Én sokakkal ellentétben az Abidal ügyet is így látom, szép gesztus volt a klubtól, hogy kitartottak mellette amíg felépült, de ezek után én is inkább számítottam volna egy feltörekvő fiatal Bartrára a szezonban, mint őrá. Ha maradt volna szegény srác még kevesebbet játszana, pedig neki kellenek a percek, de ez nem ide vág, hagyom is.
Egy szó mint száz, akár mennyire is szeretem Valdést, ha már 2 éve ezt szajkózza, hogy ő biza nem marad, akkor szimplán "kedvességből" nem tartanám itt egy Ter Stegen kárára csak azért, mert most lesérült és nem úgy alakultak a dolgok ahogy ő akarta.. De hál istennek ilyenről eddig semmit nem is olvastam, csak itt mondja a fórum fele ezt, hogy ez lesz majd.
u.i.: A sport címlapján azt írják, hogy megy a Monacoba.
De akkor Pinto-t küldjük majd el emiatt, mert Viktorka szegény megsérült és így nem lesz aki elvigye? ...Boixos írta:várjatok már egy kicsit, akik valamiféle valdesi gonoszkodást láttok emögött a szitu mögött!
a gyerek kényszerhelyzetben van, ráadásul egyáltalán nem ő az, aki bármiféle frankót mondhatna.
az alap az, h jön nyáron a sváb gyerek ELSŐSZÁMÚ kapusnak, ehhez igazíthatja a Klub valdes szerepét, már ha a Klub akarja. és valószínűleg akarni fogja, mert nem fognak egy húsz éve itt levő gyereket kidobni a szemétdombra csak azért, mert az úgy döntött, h lelépne.
innentől folytassátok.
nem ő diktál, Victor csinál hülyét a vezetőségből nagyon okosan.Bob_Marley írta:Azért én erre mondanám, hogy áccsi. Nehogy már egy 20 éves taknyos gyerek diktáljon, ráadásul egy teljesen más környezetből érkezve, hogy jaj Istenem csak második számú kapusnak jövök.
Ezt a második opcióról írtam, hogy ehhez mit szól a német. Szerintem alapból a leglogikusabb döntés lenne, hogy Valdes mögött kap egy évet a padon. Sokan nagyon leegyszerűsítik a kapsukérdést, pedig ez az egyik legnehezebb poszt, s nem annyi, hogy lecserélem az alsóneműt. Valdes sztori valóban pikáns, mert ő akart elmenni, de azért így ha maradni szeretne, teljesen érthető lenne.
Én két lehetőséget gondolok:Boixos írta:azzal együtt, h sajnáltam és mérges is voltam, amikor nem ajánlottak semmit sem abidalnak, mert én is nagyon csípem és amíg aktív lesz, addig fogok neki szurkolni, akárhol nyomja, de azért azt se felejtsük el, h valdes itt nőtt fel a barcában, lehet, h ilyenkor ez is számíthat, h hogyan áll ehhez a helyzethez a Klub. nem tudom, de mondom, minden előzmény ellenére sem bánnám, ha valamennyire jól jönne ki mindenki ebből a szituból, így a gyerek is.
ahogy lentebb láttam, talán benne is lenne a Klub vmi áthidaló megoldásban.
Persze, azt nem is bírálom, az, hogy betegsége alatt támogatták, az teljesen korrekt volt.végig ott voltak mellette, amikor beteg volt.
de okés, igazad van, őt megtarthatták volna.
Októberre teljesen rendben lesz.Amúgy arra gondoltatok, hogy mire ő felépül addigra kb olyan november-december lehet már.
Azért ácsi! Valdes akart végig lelécelni,ha a klubbon múlik,akkor 40 éves koráig védene itt,és szó sem lett volna a leváltásról. Victor akart menni,ezt hangoztatja lassan 2 éve. Ha akar menni,menjen,és ennyi. Azért érdekes,hogy megsérül,és akkor hirtelen már maradni akarna?Yaya(07-10) írta:Néhányan úgy beszélnek ter stegenről, mint valami világklasszis kapusról, aki mögött evidens, hogy valdes csak második számú kapus lehet mellette...megmosolyogtató. Kicsit felcserélődtek a szerepek, mintha Messit leültetnék a padra mert jön Neymar...
Óriásiak az elvárások a kis német irányában, pedig tiszta kicsi Valdés a gyerek. Türelem, lám lám Victor is kikupálódott elég rendesen.
Ha valdes maradna(bár ennek kb annyi az esélye, mint hogy Messi eligazol) akkor ter stegent akár kölcsön is adhatnák, vagy marad kupázni és victor viszi a bajnokságot és a BL-t.
Valdés elég sok top csapatban lehetne első számú kapus, mint a City, Arsenal, Liverpool, PSG így első nekifutásra, bár ezek közül a katari pénzből élők tudnak a barcához hasonló fizetést biztosítani neki. egyébként a Poolos vagy citys szerződés lenne a legjobb választás szakmailag. a Monaco inkább levezetés gyanús, bár ki tudja nyáron mennyit áldoznak újra a klubra.
Nem erről van szó szerintem, egyszerűen annyi, hogy nem valószínű, hogy leültetnénk a padra a németet, miután elvileg első számú hálóőrnek vettük/vesszük meg.Yaya(07-10) írta:Néhányan úgy beszélnek ter stegenről, mint valami világklasszis kapusról, aki mögött evidens, hogy valdes csak második számú kapus lehet mellette...megmosolyogtató.
Abidal?Boixos írta: a barcát ilyen klubnak ismerem.