Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.28. 21:10:51

Yaya(07-10) írta:Egylbként meg honnan veszitek, hogy ter Stegen kapásból kezdő lesz?
gondolod ha világ egyik legnagyobb tehetségét a padra vesszük meg? :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.03.28. 20:00:38

én nem tudom, honnan veszik a kedves fórumtársak, hogy valdés rá lenne szorulva a klub kegyelemszerződésére. megmosolyogtató, mivel a klub végig szeretett volna vele hosszabbítani, és ő döntötte el, hogy elmegy. ha egyszer így dönt, nyilván van elképzelése a hogyantovábbról, és szó sincs arról, hogy nem kell senkinek.

Attól még, hogy nem mondta meg hová igazol a háttérben egészen biztosan tárgyaltak a kiszemelt klub képviselőivel. egyébként sokat nyerne vele a csapat, ha maradna, de továbbra is úgy gondolom , hogy nem változtatja meg a döntését. ter Stegen nagyon fiatal, aligha tiltakozna, hogy valdéssel kellene megosztania a meccseket. sokat tanulhatna a kollégájától.

Egylbként meg honnan veszitek, hogy ter Stegen kapásból kezdő lesz? Tudniillik szó volt egy másik kapus szerződtetéséről is,így közöttük nyilvánvalóan versenyhelyzet lesz. a klub senkinek nem garantált bérelt helyet a csapatban, azt ki kell érdemelni. Innentől kezdve az a rengeteg ostobaság, amit sikerült erre a fórumra zúdítani, tárgytalan.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.28. 15:09:02

Deus írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/03/28 ... hoz_igazol

na, hát akkor nagyjából ennyi volt ebben a történetben.
falcao legalább nem fog egyedül unatkozni a gyenguszon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2014.03.28. 14:54:46

KépKép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.03.28. 14:46:51

Sokan írjátok,hogy ha Valdés marad akkor szegény kis Ter Stegenke nem lenne elsőszámú kapus és ,hogy ezen biztos kiakadna. Ez vicc nehogy már az legyen, hogy egy huszonéves kis senki csak úgy kezdő legyen igenis harcoljon meg azért a helyért tök mindegy , hogy Pintoval vagy Valdéssal vagy esetleg Reinával , igenis harcolnia kell mert szerintem olyan kapus nem kell aki nem képes harcolni a helyéért. Valdés sem rögtön kapta meg a bizalmat neki rohadt sokat kellett küzdeni ,hogy ő legyen az elsőszámú kapus.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.28. 12:04:39

palesz77 írta:Gyerekek én nem értem, miért ne igazolná le senki Valdést? Úgy csináltok itt sokan, mintha nem lett volna még rá a futball történelmében, hogy valaki sérülten érkezik aktuális csapatához. Ő meg még ráadásul ingyen is lesz, csodálkoznék ha emiatt a sérülés miatt nem igazolná le a Monaco vagy a City. Meg a klub hülyesége is lenne, ha emiatt halogatnák Ter Stegen igazolását. Victor egyértelműen kijelentette, hogy menni akar, ráadásul ingyen is, hogy több aláíráspénzt kaphasson, ezek után ne mi legyünk azok akik borítják a terveiket miatta.. Az gesztusnak szép lenne, hogy felajánlunk egy szerződést, hogy itt eddzegessen amíg felépül, de miatta halogatni a kapusigazolást nagyon gáz lenne. Én sokakkal ellentétben az Abidal ügyet is így látom, szép gesztus volt a klubtól, hogy kitartottak mellette amíg felépült, de ezek után én is inkább számítottam volna egy feltörekvő fiatal Bartrára a szezonban, mint őrá. Ha maradt volna szegény srác még kevesebbet játszana, pedig neki kellenek a percek, de ez nem ide vág, hagyom is.

Egy szó mint száz, akár mennyire is szeretem Valdést, ha már 2 éve ezt szajkózza, hogy ő biza nem marad, akkor szimplán "kedvességből" nem tartanám itt egy Ter Stegen kárára csak azért, mert most lesérült és nem úgy alakultak a dolgok ahogy ő akarta.. De hál istennek ilyenről eddig semmit nem is olvastam, csak itt mondja a fórum fele ezt, hogy ez lesz majd.

u.i.: A sport címlapján azt írják, hogy megy a Monacoba.
Ezt a kérdést én is így látom. A legkevesebb volt Abidal és most Valdés esetében is, hogy a nehéz időszakokban támogattuk, támogatjuk őket. Ugyanakkor a csapat érdekeit szem előtt tartva nem szabad ezt érzelmi alapon megközelíteni új szerződésekkel, Abidallal kapcsolatban én úgy gondolom, a legjobb lehetőség volt, hogy elengedtük, mind a klub, mind az ő szempontjából, más kérdés, hogy ő ezt nem annyira értékelte, de az idő majd úgyis eldönt mindent, most jól van és focizhat a klubjában.

Sajnálni fogom, ha valóban így ér véget VV pályafutása nálunk, de az ésszerűség azt diktálja, hogy az elmúlt másfél évben történtek alapján mennie kell. Egy nagy klub pedig meg is fogja venni, mert nem lesz a nyári időszakban hasonló képességű, szabadon igazolható kapus.

Egy búcsúmeccs viszont kijárna majd neki. Ánims Valdés
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.28. 10:48:08

biztos, hogy ettől a szitutól még nem került valdes ter stegen elé. akármi is van, neki itt lefőtt a kávé, a Klubnak meg tovább kell lépnie, ők a némettel számolnak, ez egyértelmű, nem is mondott mást senki.
de. mivel - állítólag - a nagy lekoccolós lendülete ellenére sincs senkivel sem előszerződése v vmi ilyesmi aláírt papírja valdesnek, ezért méltányosságból felkarolhatja a Klub, amíg talpra nem áll, ha esetleg pofára esne a gyerek a sérülése miatt. nem hosszútávon, nem elsőszámú kapusként, hanem fix ideig, sztem max januárig.
ha viszont így, féllábbbal is elvinné vmelyik belengetett klub, akkor nincs miről beszélni.
és igaz, abszolút nem lenne példanélküli az eset, lásd anno van nistelrooy - mu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.03.28. 10:34:10

Gyerekek én nem értem, miért ne igazolná le senki Valdést? Úgy csináltok itt sokan, mintha nem lett volna még rá a futball történelmében, hogy valaki sérülten érkezik aktuális csapatához. Ő meg még ráadásul ingyen is lesz, csodálkoznék ha emiatt a sérülés miatt nem igazolná le a Monaco vagy a City. Meg a klub hülyesége is lenne, ha emiatt halogatnák Ter Stegen igazolását. Victor egyértelműen kijelentette, hogy menni akar, ráadásul ingyen is, hogy több aláíráspénzt kaphasson, ezek után ne mi legyünk azok akik borítják a terveiket miatta.. Az gesztusnak szép lenne, hogy felajánlunk egy szerződést, hogy itt eddzegessen amíg felépül, de miatta halogatni a kapusigazolást nagyon gáz lenne. Én sokakkal ellentétben az Abidal ügyet is így látom, szép gesztus volt a klubtól, hogy kitartottak mellette amíg felépült, de ezek után én is inkább számítottam volna egy feltörekvő fiatal Bartrára a szezonban, mint őrá. Ha maradt volna szegény srác még kevesebbet játszana, pedig neki kellenek a percek, de ez nem ide vág, hagyom is.

Egy szó mint száz, akár mennyire is szeretem Valdést, ha már 2 éve ezt szajkózza, hogy ő biza nem marad, akkor szimplán "kedvességből" nem tartanám itt egy Ter Stegen kárára csak azért, mert most lesérült és nem úgy alakultak a dolgok ahogy ő akarta.. De hál istennek ilyenről eddig semmit nem is olvastam, csak itt mondja a fórum fele ezt, hogy ez lesz majd.

u.i.: A sport címlapján azt írják, hogy megy a Monacoba.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.03.28. 10:10:15

Értem én, hogy Valdes, meg mióta itt van, minden nagy sikerben szerepet játszott, és az utolsó szakaszban ütött be egy súlyos sérülés, de szerintem nem állunk olyan jól, és legalábbis a piac, hogy egy Stegen féle fiatal reménységet szórakozzunk el. Ha Valdes marasztalni akarják, akkor Stegen után, persze 2 hónap után hiszti lenne. Azért ne hamarkodjunk el semmit, tisztelem Valdest és az időt amióta itt van, de a klub érdekeit is tartsák szem előtt, amikor egy esetleges hosszabbításban gondolkodnak.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.28. 10:03:52

Boixos írta:várjatok már egy kicsit, akik valamiféle valdesi gonoszkodást láttok emögött a szitu mögött!
a gyerek kényszerhelyzetben van, ráadásul egyáltalán nem ő az, aki bármiféle frankót mondhatna.
az alap az, h jön nyáron a sváb gyerek ELSŐSZÁMÚ kapusnak, ehhez igazíthatja a Klub valdes szerepét, már ha a Klub akarja. és valószínűleg akarni fogja, mert nem fognak egy húsz éve itt levő gyereket kidobni a szemétdombra csak azért, mert az úgy döntött, h lelépne.
innentől folytassátok.
De akkor Pinto-t küldjük majd el emiatt, mert Viktorka szegény megsérült és így nem lesz aki elvigye? ...
Valdes erőltette az átigazolást, ő akart minden áron elmenni a nevelőegyesületéből. Akkor menjen. Egyébként is azt mondta, hogy fejben elfáradt, ezért távozna. Ebben a szezonban pedig úgy tűnik, hogy rátett egy lapáttal a koncentrációt illetően, nem egy nagy védése volt. Nem hiányzik a csapatnak az, hogy jövőre jöjjön ki rajta a "fáradtság". Ha pedig kamu volt az egész és a pénz miatt megy, vagy egyéb klubon belüli vita miatt, akkor is jobb ha távozik. Maximum azt tudom elképzelni, hogy Pinto azt mondja, hogy ő vissza akar vonulni, nem hosszabbít és akkor Valdes marad, mint második számú kapus. Ennél többet nem lenne szabad... :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.28. 09:57:38

várjatok már egy kicsit, akik valamiféle valdesi gonoszkodást láttok emögött a szitu mögött!
a gyerek kényszerhelyzetben van, ráadásul egyáltalán nem ő az, aki bármiféle frankót mondhatna.
az alap az, h jön nyáron a sváb gyerek ELSŐSZÁMÚ kapusnak, ehhez igazíthatja a Klub valdes szerepét, már ha a Klub akarja. és valószínűleg akarni fogja, mert nem fognak egy húsz éve itt levő gyereket kidobni a szemétdombra csak azért, mert az úgy döntött, h lelépne.
innentől folytassátok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.28. 09:43:30

Mivel sérülten nehéz lenne megállapodni egy másik csapattal, szerintem is egyértelmű, ha a vezetőség hosszabbítana vele, akkor azt fogadja el. Mást úgyse tudna mit tenni. Akárhova megy, nem egészségesként kezdené a szezont, hosszú rehabilitáció következik, nem hiszem, hogy ezt más csapat bevállalná-e. Igaz, Abidal operációja idején is biztosították őt a maradásáról, aztán láthattuk mi lett a vége...
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.28. 08:53:38

Bob_Marley írta:Azért én erre mondanám, hogy áccsi. Nehogy már egy 20 éves taknyos gyerek diktáljon, ráadásul egy teljesen más környezetből érkezve, hogy jaj Istenem csak második számú kapusnak jövök.
Ezt a második opcióról írtam, hogy ehhez mit szól a német. Szerintem alapból a leglogikusabb döntés lenne, hogy Valdes mögött kap egy évet a padon. Sokan nagyon leegyszerűsítik a kapsukérdést, pedig ez az egyik legnehezebb poszt, s nem annyi, hogy lecserélem az alsóneműt. Valdes sztori valóban pikáns, mert ő akart elmenni, de azért így ha maradni szeretne, teljesen érthető lenne.
nem ő diktál, Victor csinál hülyét a vezetőségből nagyon okosan.
Nincs ló,jó a szamár is alapon itt marad,mivel máshova nem kell.
Most nem azért, de ha ez miatt nem jön a német,vagy csak második számúnak,akkor a helyében köpnék egyet Spanyolo. felé, és többé szóba sem állnék a Barcelonával.

Vicc ami itt folyik, kíváncsian várom mikor jelentik be,hogy nem igazolunk védőt, hanem megfűztük Puyolt is hogy maradjon,és Rafa Marquezt visszahozzuk társnak.
Agyrém ami itt folyik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Leon
Director del Fútbol

2014.03.28. 08:43:07

Kizárt dolog,hogy ne jöjjön Ter Stegen!Pláne,hogy Valdes ezer éve eldöntötte,hogy megy meg a német is világosan megmondta a klubjának,hogy lelép!Még ha marad a sérülése miatt Valdes akkor is mindenképp jönnie kell a fiatalnak,ugyanis ki tudja,hogy egy ilyen súlyos sérülés mikor jön egyáltalán rendbe, szeptember-október előtt aligha.Addig meg már volt egy szuperkupa kb
+ 4-5 bajnoki. A B-be levinni is óriási hiba lenne,kíváncsi vagyok mit szólna hozzá ha egy 1. osztályú top5-6os Bundesliga csapatból leküldenék a spanyol másodosztályba... :roll:
A következő verzió a legvalószínűbb szerintem ha Valdes marad:
Ter Stegen 1. számú kapus lesz,Valdes-é ha 100°%-os a Kupa+ esetleg pár könnyebb bajnoki+ Bl meccs.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.28. 08:00:07

nálam 3 elfogadható verzió van, olyan sorrendben írom, hogy legjobbtól a legkevésbé rosszig.

- marad az eredeti forgatókönyv, valdes távozik, jön ts a kezdőbe, pinto a cserekapus.
- jön ts, marad valdes is, viszont pinto távozik, így ts véd a kupában és ha erre van lehetőség, akkor a barca b-ben is.
- marad a valdes-pinto duó, aztán majd a következő szezonban, mikor tényleg megy valdes, akkor hozzuk el ts-t.

én nem igazán szeretném, hogy maradjon valdes.
ő már ebben a szezonban SEM akart itt lenni, csak megfűzték a fejét.
maximálisan elégedett vagyok vele idén, de ki tudja, milyen formában térne vissza, és ki tudja, hogy hanyadik fordulóban.
ő nem szeretne már itt lenni, ezen az ne változtasson, hogy egy balszerencsés mozdulatnak köszönhetően sajnos ez volt a búcsúmeccse.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.28. 04:04:09

Azért én erre mondanám, hogy áccsi. Nehogy már egy 20 éves taknyos gyerek diktáljon, ráadásul egy teljesen más környezetből érkezve, hogy jaj Istenem csak második számú kapusnak jövök.
Ezt a második opcióról írtam, hogy ehhez mit szól a német. Szerintem alapból a leglogikusabb döntés lenne, hogy Valdes mögött kap egy évet a padon. Sokan nagyon leegyszerűsítik a kapsukérdést, pedig ez az egyik legnehezebb poszt, s nem annyi, hogy lecserélem az alsóneműt. Valdes sztori valóban pikáns, mert ő akart elmenni, de azért így ha maradni szeretne, teljesen érthető lenne.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.27. 21:59:10

Boixos írta:azzal együtt, h sajnáltam és mérges is voltam, amikor nem ajánlottak semmit sem abidalnak, mert én is nagyon csípem és amíg aktív lesz, addig fogok neki szurkolni, akárhol nyomja, de azért azt se felejtsük el, h valdes itt nőtt fel a barcában, lehet, h ilyenkor ez is számíthat, h hogyan áll ehhez a helyzethez a Klub. nem tudom, de mondom, minden előzmény ellenére sem bánnám, ha valamennyire jól jönne ki mindenki ebből a szituból, így a gyerek is.
ahogy lentebb láttam, talán benne is lenne a Klub vmi áthidaló megoldásban.
Én két lehetőséget gondolok:
1. Ter Stegennel még nincs megállapodás. Akkor Valdest megprbálják még 1 évig itt tartani, az égető igazolások halogatásában jó a vezetőség, gondolok itt a védőre elsősorban.

2. Ter Stegennel van megállapodás. Na akkor szerintem megmondják Valdesnek, hogy ha nincs kérője, itt egy +1éves szerződés, de verseny lesz. Az más kérdés, hogy a német ezt hogy fogja fogadni.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.27. 21:47:38

azzal együtt, h sajnáltam és mérges is voltam, amikor nem ajánlottak semmit sem abidalnak, mert én is nagyon csípem és amíg aktív lesz, addig fogok neki szurkolni, akárhol nyomja, de azért azt se felejtsük el, h valdes itt nőtt fel a barcában, lehet, h ilyenkor ez is számíthat, h hogyan áll ehhez a helyzethez a Klub. nem tudom, de mondom, minden előzmény ellenére sem bánnám, ha valamennyire jól jönne ki mindenki ebből a szituból, így a gyerek is.
ahogy lentebb láttam, talán benne is lenne a Klub vmi áthidaló megoldásban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.27. 21:07:39

végig ott voltak mellette, amikor beteg volt.
de okés, igazad van, őt megtarthatták volna.
Persze, azt nem is bírálom, az, hogy betegsége alatt támogatták, az teljesen korrekt volt.
Ahogy Villát is sérülése alatt, és ahogy Valdest is fogják.

Csak ha most Valdesnek tesznek eg yilyen gesztust, akkor Abidalnak is simán tehettek volna szerintem. Ráadásul annyira szappanopera szagú ez az egész VV dolog, hogy le kell zárni és kész.
(Magát a gesztust értékelném, mert tényleg szép lenne. Viszont Valdesről van szó, aki 1éve önfejűen(?) elutasította folyamatosan azt, hogy marad.)
Amúgy arra gondoltatok, hogy mire ő felépül addigra kb olyan november-december lehet már.
Októberre teljesen rendben lesz.
LM10
Director del Fútbol

2014.03.27. 20:57:35

Amúgy arra gondoltatok, hogy mire ő felépül addigra kb olyan november-december lehet már. Magyarul addig se kezdő, se csere kapusnak nem tudnánk alkalmazni. Én megengedném, hogy itt épüljön fel, majd kapna egy búcsú meccset, aztán 2015 januárjában elmenne egy csapathoz.

Egyébként sajnálom, hogy így lesz vége a pályafutásának nálunk. Mióta Barca szurkoló vagyok, azóta lett ő a kapus, és mindig az ő nevével kezdődött a kapu. Sok sikert neki a továbbiakban!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.27. 19:39:14

Sanama írta:
Boixos írta: a barcát ilyen klubnak ismerem.
Abidal?
végig ott voltak mellette, amikor beteg volt.
de okés, igazad van, őt megtarthatták volna.
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.27. 19:18:09

Yaya(07-10) írta:Néhányan úgy beszélnek ter stegenről, mint valami világklasszis kapusról, aki mögött evidens, hogy valdes csak második számú kapus lehet mellette... :) megmosolyogtató. Kicsit felcserélődtek a szerepek, mintha Messit leültetnék a padra mert jön Neymar...
Óriásiak az elvárások a kis német irányában, pedig tiszta kicsi Valdés a gyerek. Türelem, lám lám Victor is kikupálódott elég rendesen.

Ha valdes maradna(bár ennek kb annyi az esélye, mint hogy Messi eligazol) akkor ter stegent akár kölcsön is adhatnák, vagy marad kupázni és victor viszi a bajnokságot és a BL-t.

Valdés elég sok top csapatban lehetne első számú kapus, mint a City, Arsenal, Liverpool, PSG így első nekifutásra, bár ezek közül a katari pénzből élők tudnak a barcához hasonló fizetést biztosítani neki. egyébként a Poolos vagy citys szerződés lenne a legjobb választás szakmailag. a Monaco inkább levezetés gyanús, bár ki tudja nyáron mennyit áldoznak újra a klubra.
Azért ácsi! Valdes akart végig lelécelni,ha a klubbon múlik,akkor 40 éves koráig védene itt,és szó sem lett volna a leváltásról. Victor akart menni,ezt hangoztatja lassan 2 éve. Ha akar menni,menjen,és ennyi. Azért érdekes,hogy megsérül,és akkor hirtelen már maradni akarna?
Lóshit. Tudja,hogy így nem tud igazolni sehova,vagyis esélyes hogy nem tud, ezért majd elfogadja a hosszabbítást,benyögve,hogy mindig is innen akart visszavonulni.

Tényleg,ne tévesszük már össze a helyzetet, VV akart lelépni,sírt hónapokat stb...Ha VV akart volna maradni,a klub meg nem akarta volna,akkor oké,aláírom amit írsz,de így nem.

Cityt kizárnám,hogy oda elsőszámúnak vinnék, többi csapatnál lenne helye.
Na mindegy, kiváncsi vagyok mi lesz, remélem tud racionális döntést hozni a klub,mint tette azt Abidal esetében is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.27. 19:13:39

Yaya(07-10) írta:Néhányan úgy beszélnek ter stegenről, mint valami világklasszis kapusról, aki mögött evidens, hogy valdes csak második számú kapus lehet mellette... :) megmosolyogtató.
Nem erről van szó szerintem, egyszerűen annyi, hogy nem valószínű, hogy leültetnénk a padra a németet, miután elvileg első számú hálóőrnek vettük/vesszük meg. :)
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.03.27. 19:11:22

Néhányan úgy beszélnek ter stegenről, mint valami világklasszis kapusról, aki mögött evidens, hogy valdes csak második számú kapus lehet mellette... :) megmosolyogtató. Kicsit felcserélődtek a szerepek, mintha Messit leültetnék a padra mert jön Neymar...
Óriásiak az elvárások a kis német irányában, pedig tiszta kicsi Valdés a gyerek. Türelem, lám lám Victor is kikupálódott elég rendesen.

Ha valdes maradna(bár ennek kb annyi az esélye, mint hogy Messi eligazol) akkor ter stegent akár kölcsön is adhatnák, vagy marad kupázni és victor viszi a bajnokságot és a BL-t.

Valdés elég sok top csapatban lehetne első számú kapus, mint a City, Arsenal, Liverpool, PSG így első nekifutásra, bár ezek közül a katari pénzből élők tudnak a barcához hasonló fizetést biztosítani neki. egyébként a Poolos vagy citys szerződés lenne a legjobb választás szakmailag. a Monaco inkább levezetés gyanús, bár ki tudja nyáron mennyit áldoznak újra a klubra.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.27. 18:36:34

Boixos írta: a barcát ilyen klubnak ismerem.
Abidal?
Lezárt