Brian éneke
A sztori magában érdekes, de filmként szerintem ez gyenge volt. Olyan tipikus pre-tv-reneszánsz TV-film. Semmi kockázat, semmi újdonság, egyszerű elbeszélés kellő drámával és azzal az egyedüli céllal, hogy a játékidőre lekösse a nézőt, azt köszönöm.
Mekhi Phifert bírom, most is ügyes volt, de igazából nem nagyon tudott lekötni a film, még úgy sem, hogy átéreztem a dolog (az igaz történet) drámaiságát. Kíváncsi vagyok, hogy az eredeti változat jobb-e, de könnyen elképzelhető, hogy nem.
5,5/10
Hetedik
Az ajánlásba nem mennék megint bele, maradjunk a filmnél. Láttam már, nem is egyszer. Jó film. Nagyon. Szerintem még jobb is, mint a Harcosok klubja, Pedig azt imádja mindenki.ú
Na mindegy, ez a film nagyon jó, a forgatókönyv remek, Pitt és Spacey nagyon jók, Freeman dettó, a film látványvilágát imádom, a befejezés pedig számomra felejthetetlen és a film többi részét figyelembe véve tökéletes. Ez a kilencvenes évek egyik legjobb thrillere.
8,5/10, közelebb a kilenchez, mint a nyolchoz....
Kill Your Darlings
A beat-generációról még nem sikerült jó filmet csinálni. Tényleg csak olvasni érdemes őket. Azt viszont mindenképp, főleg az Útont. És sajnos ez a film sem túl jó. A színészek (elsősorban talán DeHaan és Hall) igyekeznek, de a forgatókönyv [auto_cenzúra] és a rendezés is erőtlen.
Igazából többet nem lehet erről mondani, csak amit már elmondtam: ha valakit érdekel ez a generáció/szubkultúra, akkor olvasson...
5/10
Bocsánat, hogy eddig tartott volt egy csomó dolgom, elképzelehtő, hogy a jövővben is csoportos értékelésekkel jövök majd, de igyekezni fogok, sorry....