2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
biztos murinnyó is azt hiszi, és ha esetleg annyi lesz az eredmény és a BARCA jut tovább, murinnyó kiveri a balhét.Ronal.10 írta:Chelsea forumán azt hiszik hogy 0-1 is elég nekik
Ezt hol olvastad?Ronal.10 írta:Chelsea forumán azt hiszik hogy 0-1 is elég nekik
Az Urs Meier volt aki megszivattaSzakacs írta:na ennek nem orvendekBANDIKA írta:Markus Merk?Nincs jó érzésem,remélem majd oda figyel!
3 eve a romanokat a danok ellen nagyon besz*patta, azota nem birom a tagot...s meg volt egy ket szembetuno hibaja.. szoval nem orvendek
azért ez nem teljesen igaz!Léfe írta:Milyen badarság, hogy csak 1-2% -al több az esélyünk a továbbjutásra? Előszöris nekik 2 gól kell ugy hogy mi nem rugunk egyet sem.
Na ugye itt is 1-2 %Szakacs írta:na... roviden a meccsrol is
en most 51-49% eselyt latok javunkra.. es szerintem nagyon sokat fog szamitani h ki rugja az elso golt...
Nekem is hasonlóak az érzéseim felé,és ha jól rémlik,akkor ő állította ki Messit a magyarok ellen,szerintem ezért utáltad meg!Enrique írta:Hú, én valamiért nagyon megutáltam nemrég, csak elfelejtettem már...zsoltman írta:Markus Merk vezeti a meccset!!!
Mi a véleményetek róla?
vica el barca
Nem bírom mindenesetre..
nem...semleges a romanokkal szemben szoval mind1, de ha egy csapat megerdemli h nyerjen akkor nyerjen is az a csapat...Petixy írta:Románpárti vagy?
ők nem magyar pártiak
na ennek nem orvendekBANDIKA írta:Markus Merk?Nincs jó érzésem,remélem majd oda figyel!