2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nem tudom.andyslacker írta:BaRcADINHO10 írta:"Tegnap este megérkezett Barcelonaba a csapat. A reptéren a Barca szurkolók leköpdösték a játékosokat és Mourinhot és a buszt is, amelyre a csapat felszállt. Mourinho megtapsolta őket."
nem tudom mit várt az a mocsok??
red írta:Nem személyeskedünk!![]()
Ezt visszamenőleg is írtam! Kezd hányingerem lenni a topictól! Ez a legnívótlanabb topik.....redlions írta:OK! Egymás fikázását ideje befejezni! Akár a játékosokról, akár az edzőkről, vagy a szurkolókról van szó!Holnap úgyis eldől minden! De ez a paraszkodás már nevetséges!
BaRcADINHO10 írta:"Tegnap este megérkezett Barcelonaba a csapat. A reptéren a Barca szurkolók leköpdösték a játékosokat és Mourinhot és a buszt is, amelyre a csapat felszállt. Mourinho megtapsolta őket."
Én többre tartom a mi szurkolóinkat, mitn hogy lesüllyedjünk Murinnyó szintjéreBaRcADINHO10 írta:"Tegnap este megérkezett Barcelonaba a csapat. A reptéren a Barca szurkolók leköpdösték a játékosokat és Mourinhot és a buszt is, amelyre a csapat felszállt. Mourinho megtapsolta őket."
Emberi fajhoz méltó viselkedéstBaRcADINHO10 írta:"Tegnap este megérkezett Barcelonaba a csapat. A reptéren a Barca szurkolók leköpdösték a játékosokat és Mourinhot és a buszt is, amelyre a csapat felszállt. Mourinho megtapsolta őket."
ma reggel a suliba eszembe jutottnapoleono írta:Az Urs Meier volt aki megszivattaSzakacs írta:na ennek nem orvendekBANDIKA írta:Markus Merk?Nincs jó érzésem,remélem majd oda figyel!
3 eve a romanokat a danok ellen nagyon besz*patta, azota nem birom a tagot...s meg volt egy ket szembetuno hibaja.. szoval nem orvendek
Nekem is van Chelsea-s haverom, és ő már elég régóta szurkol nekik. Kedvence még anno Tore Andre Flo voltRonaldinho 17 írta:Akinek nem inge....ha rád nem vonatkozik akkor ne foglalkozz vele,Én így szoktam(van jó fej,nem divat Chelsea szurkoló haverom)
Az a jó öreg általánosítás.....Ronaldinho 17 írta:El is hiszem hogy azt hiszik 0-1-nél továbbjutnak,sok kis divat nem ismeri a szabályokat,még csak 1-2 éve szeretik a cselzit(és a focit)
Jaa és Ronaldinho megmondta a frankót!