ozsimiki írta:Mindenki saját magának felel, szóval nekem mind1. Csak nagyon nem értem, akár el is magyarázhatná, persze ha akarja.
Megpróbálom. Szóval, merő kíváncsiságból mentem át a túloldalra fórumozni (még a madridistára, akkor még az volt, bár nem sokáig), tudni akartam, tényleg olyan aljanépség lakozik-e ott, mint amit itt leírtak néhányan.

Aztán szép lassan megismertem az egész fórum működését, a fórumozókat, az általános vélekedést, satöbbi, satöbbi, és ott ragadtam. Ami a fórumozókat illeti, valóban jelen van az a jellegű hozzáállás, amit írsz, főleg az olyan helyzetekben, mint például a Clásico, vagy a bajnoki címért folytatott szoros versenyfutás. Viszont szerintem sokan eltúlozzák ezt a dolgot. Itt is van csomó értelmes, normális ember, ez ott sincs másképpen. Ugyanúgy, ahogy itt is vannak elfogultabb, kevésbé elfogadható hangnemben megnyilatkozó emberek (ha már veb felhozta sörvirslit
- akinek egyébként nem lehet, hogy Leon a renickje?), ott is vannak ilyenek, hiszen szerintem minden szurkolótábor többé-kevésbé ugyanolyan.
Megfelelni én nem szeretnék senkinek sem, azt hiszem. Leírom a gondolataimat ide is, oda is, utóbbinál maradva nyilvánvalóan nem abból célból, hogy tisztára nyalogassam a madridisták egyik kevésbé nemes testrészét. Egyszerűen csak véleményt nyilvánítok az aktuális ügyekben, ahogy teszem azt néhány esetben itt is.
Persze vannak olyan témák, amelyeknél egyszerűen felesleges beszállnom a vitába és megpróbálnom meggyőzni az igazamról a társaságot, például Pep esete, akit a többség kis túlzással egy középszerű trénernek tart, aki mindig jókor volt/van jó helyen, és csakis a játékoskerete minőségének köszönheti a sok-sok trófeát. Megpróbálhatnám elmesélni nekik, hogy az említett ember miért is nem pontosan olyan, amilyennek ők leírják, de nem lenne értelem. Gondolom, a Pep-korszak alatti madridi sikertelenség áll annak a hátterében, hogy ennyire nem tudják elfogadni a mestert. De mondok egy példát a másik oldalról is, szóba jön, hogy Pepe mekkora egy tuskó, egy favágó barom, és jön egy madridista, hogy igaz, régen tényleg az volt, de az utóbbi időszakban visszavett e tekintetben valamelyest. A reakció nyilván az, hogy az illető el lesz küldve melegebb éghajlatra, hiába próbál érvelni az igaza mellett. Ugyanez áll fent a Pep-esetnél is példának okáért.
Azért remélem, senkit sem sértek vérig azzal, hogy a túloldalon is fórumozgatok. (És most nem ironizáltam.)
shutterisland írta:jó, de csak ha kapsz mellé valami poénos replygifet.
Nem találtam ideillőt.

De akkor R.I.P. replygifek.
visca el barca írta:nekem ami furcsa h aki mostanaban kemeny vonal volt, ők mind egyszerre tették le a lantot. főleg sjd-re, luira meg kantyra gondolok.
Igen, én is erre a hármasra gondoltam elsősorban. Igaz, kanty még meg-megjelenik pl. a filmklubos topikban, ha szükség van rá, de a másik két úriember teljesen felszívódott sajnos. Főleg 1698 urat hiányolom.