Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2004óta kb.zola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
Én csak 2006 óta vagyok drukker, úgyhogy nem tudok túl régre visszanyúlni.. De én így küldeném ki a csapatom 3-4-3-ban:zola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
zola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
Valdes-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Ronaldinho-Eto'o-Messizola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
Én mint e fórum egyik régi motorosa is láttam az adást.hank1ee írta:Remek dokumentumfilm volt, megérte megnézni!zola8787 írta:Most van egy visszaemlékezés a 3 Barca játékosról (Kocsis, Czibor, Kubala) a Dunán. Még van egy jó 40 perc.
Kocsis: Wolverhampton ellen törött kulcscsonttal nem kért cserét és lőtt 4 gólt![]()
Czibor az edzőnek egyik meccs előtt mondta, hogy lő 2 gólt és hazamegy, az edző poénosan mondta, hogy oké. Az első félidő végén belőtte a második gólját, lesétált a pályáról és felült a haverjához a nézők közé(Mondjuk így vicces, de ha most Messi megtenne egy ilyet, apadna a népszerűsége
)
Remek dokumentumfilm volt, megérte megnézni!zola8787 írta:Most van egy visszaemlékezés a 3 Barca játékosról (Kocsis, Czibor, Kubala) a Dunán. Még van egy jó 40 perc.
Kocsis: Wolverhampton ellen törött kulcscsonttal nem kért cserét és lőtt 4 gólt![]()
Czibor az edzőnek egyik meccs előtt mondta, hogy lő 2 gólt és hazamegy, az edző poénosan mondta, hogy oké. Az első félidő végén belőtte a második gólját, lesétált a pályáról és felült a haverjához a nézők közé(Mondjuk így vicces, de ha most Messi megtenne egy ilyet, apadna a népszerűsége
)
shutterisland írta:az egyik legnagyobb bánatom, hogy ez az ember nem tudott itt kiteljesedni.