Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így vagyok vele. Az Atleticonak szurkolok elsősorban, szép kis fricska lenne a Realnak, akik évek óta hajszolják már BL győzelmet. Guardioláéktól sem sajnálnám, a Chelseanél már nem lenne őszinte a mosolyom, a Realt meg hagyjuk inkább...nem fordulhat elő.LM10 írta:Chelsea
Real
Bayern
Atletico
Ki lesz a győztes?![]()
Én az Atlético-Bayern párosnak szurkolok, a Chelsea-Real kettőstől hányingerem van.
Igazából csak a sorsolás után van értelme tippelgetni, de így előre azt mondom, hogy a Bayernek komoly esélye van, hogy elsőként cimvédőként nyerjenek.
Azt lottek el csitko korukba hogy megnyerik a masik harom csapat siman tul fog jutni rajtuk a Barca mar eleg reg gyengelkedik hanem ok is tudtak volna mit kezdeni csak nincs megfelelo hozzaallas.Sanama írta:Gratula az Atleticonak, nagyon össze vannak rakva. Innen akkor most már nyerjék meg, teljes joggal megérdemlik.
Így van, és is azt hittem, ez lesz a legsimább párbaj. Bár azért az utóbbi meccseken már látszott, hogy feljövőben van a MU, de azért nem gondoltam, hogy itt még izgalmak lesznek.ferninho írta:hát ahhoz kéne egy MU gól, addig a Bayern a továbbjutó, biztos behúzzák valahogy, de meglepő, hogy ilyen jól tartja magát az MU, pedig mindenki körberöhögte őket a sorsolás után meg a meccsek előtt is.BarcafanTomee írta:Na még a nagy Bayern is kiesik, a harmat Man UTD-től .félidőben 0-0.
Persze bármi lehet még ott is.
hát ahhoz kéne egy MU gól, addig a Bayern a továbbjutó, biztos behúzzák valahogy, de meglepő, hogy ilyen jól tartja magát az MU, pedig mindenki körberöhögte őket a sorsolás után meg a meccsek előtt is.BarcafanTomee írta:Na még a nagy Bayern is kiesik, a harmat Man UTD-től .félidőben 0-0.
Persze bármi lehet még ott is.
Na ezaz. Csomóan csinálják ezt, nem is értem, hogy lehet ilyen tele gatyával játszani. Akkor a 3-1-et hogy érték el, ha ennyire nem bíznak abban, hogy idegenben lehet esélyük. Szánalom.Nem láttam a meccset, de ha így volt, akkor valóban megérdemelték a kiesést. Ez egy ostoba taktika, amelyre már rengeteg csapat ráfizetett. Lehet, ha úgy jönnek ki, mintha az előző meccs 0-0 lett volna, simán továbbmennek.
A tegnapi forduló legyen intő jel a jövőre nézve az odavágón előnyt szerzett csapatoknak, hogy ne az előnyüket akarják tartogatni, inkább törekedjen a gólszerzésre, mert azzal sokkal többet tesznek a továbbjutásért.
Nem láttam a meccset, de ha így volt, akkor valóban megérdemelték a kiesést. Ez egy ostoba taktika, amelyre már rengeteg csapat ráfizetett. Lehet, ha úgy jönnek ki, mintha az előző meccs 0-0 lett volna, simán továbbmennek.A PSG már az első kapuskirúgásnál, kb. a 2-3. perc környékén feltűnően húzta az időt. Végig arra mentek, hogy valahogy kibekkeljék a meccset, az egyetlen labdarúgással összefüggő dolgot Lavezzi csinálta.
MQuC írta:Nem láttam egyik meccset sem, így csak fogom most a fejem. Hogy lehet, hogy 2-0 ás félidő után nem nyugszik meg a Dortmund, egyben nem tüzeli fel a játékosokat és lőnek húzzák be a harmadikat is?
És hogy lehet az, hogy gyakorlatilag egy "megalázó" 3-1 után, (vagy inkábba Chelsea mutatott nulla játékot) 2-0 ra kikapnak. Fel kellett volna ott is szántani a pályát... Mi történt?
A másik meccset én sem láttam, de a Dotrmund nagyon is fel volt tüzelve, és végigegykapuzták szinte az egész második félidőt, ziccereket is kidolgozta, de egyik sem ment be. Az akaraton nem múlott, fejben kellett volna jobban ott lenni a befejezéseknél. Mhitarjannak egyedül volt vagy négy ziccere a meccsen...MQuC írta:Nem láttam egyik meccset sem, így csak fogom most a fejem. Hogy lehet, hogy 2-0 ás félidő után nem nyugszik meg a Dortmund, egyben nem tüzeli fel a játékosokat és lőnek húzzák be a harmadikat is?
És hogy lehet az, hogy gyakorlatilag egy "megalázó" 3-1 után, (vagy inkábba Chelsea mutatott nulla játékot) 2-0 ra kikapnak. Fel kellett volna ott is szántani a pályát... Mi történt?
MQuC írta:Nem láttam egyik meccset sem, így csak fogom most a fejem. Hogy lehet, hogy 2-0 ás félidő után nem nyugszik meg a Dortmund, egyben nem tüzeli fel a játékosokat és lőnek húzzák be a harmadikat is?
Van egy olyan nagyon rossz megérzésem, hogy Real-Atlético elődöntőt fogunk látni, de ne legyen igazam. Viszont afelől tényleg senkinek ne legyen kétsége, hogy HA véletlenül az Atleti jutna tovább, akkor a két madridit összesorsolják...eimenis1212 írta:jó lenne ha így lenne, de egy olyan csapat van aki ellen a reálnak nem sok esélye van az meg a bayern. Ellenünk reálisan 50-50%.ot adnék, a Chelsea ellen viszont esélyesebbnek tartom őket. Jó lenne ha a Chelseat kapnánk.... Persze előtte holnap nyerni kellene idegenben...Leon írta:Örülök a Chelsea győzelmének mert tuti,hogy ez a mai napon nagy nulla Real (mit keresnek már megint a 4 közt?) kapta volna a Cavani (sárgák) és Ibra (sérülés) nélküli alibi csapat PSG-t!
Ha tovább megyünk akkor meg ott lesz nekik a Chelsea,Bayern,Barca,vagyis a végállomás.