Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Természetesen még eladni, vagy temetni nagyon korai lenne. De azért ha már felhoztad R10-et, meg kell valljam azért van egy kis deja vu érzésen, mert ezek a körök, melyeket most kezdünk futni a topicban, anno nála is le lettek futva. Először ő is csak kevesebbet futott, meg kevesebbet mutatott játékban, de 2006/2007-es szezonban a gólok és az gólpasszok még jöttek, és volt néhány olyan meccs, ahol azt mondták: na most talán visszatér a régi Ronie. Aztán a következő szezonban ezek is elmaradtak. Ami pedig a legnagyobb probléma: anno a csapat stratégiája R10-re épült, most Messire, tehát ha nekik nem ment/megy, akkor a csapatnak sem, mert akkor sem volt, és most sincs alternatív taktikánk erre helyzetre.ozsimiki írta:Nem olvastam végig az összes hszt tegnap óta itt, de csak annyit tudok írni,h akik KOMOLYAN el akarnák adni MOST,azokon nevetek, szívből. Értem én,h bosszantó,h kevesebbet fut minta többiek, de kevesebbet futott az elmúlt 3-4 évben is...nem igen volt rá példa az utóbbi években,évtizedekben,h vki 4 aranylaszti,és megannyi cím után hogy is játszik, így nem igen tudjuk összehasonlítani másokkal. De Ronaldinhonál pl már most jóval hosszabb ideje NO1,és húzóember. A Brazilnak elég volt 2-3 év a csúcson,h teljesen súlytalanná váljon,és önmagához képest zokni legyen. Bár a világelithez képest is bőven lemaradt. Na már most Messi laza 6-7 éve van a toppon, és még most is elég szép számmal lő gólokat, ad assistokat és a kevesebb km-re ellenére dönt el meccseket sorban. Igen, nem minden meccsen hajtja ki a belét, igen, nem minden meccsen van benne annyi motiváció,de ISMÉTLEM ez szerintem akarva akaratlanul ezzel jár...és még örülhetünk,h így is ennyit termel.
Persze,h szembetűnőbb ha olyan csapatok ellen fut kevesebbet, akik töredék ennyit nyertek,és mennek mint a mérgezett egér folyamatosan...lehet,h 2-3év múlva megnézhetjük a Bayernnél mi lesz a szitu...
szóval akik eladnák, azok fel sem fogják,h mi is ez a srác a Barcának. nem azt mondom,h röhögve el kellene nézni neki mindent,de majdnemmert még így sem miatta esünk ki,nem a futott mennyisége miatt. Volt sok szitu amikor beverte a helyzeteket,és ezek címeket értek, nah tegnap sajna nem ment be egy sem a kettőből.
Ide egy olyan edző kell aki a többieket helyre rakja,mert láthatjuk,h vannak időszakok amikor minden kerek,és akkor Messi sem lóg ki lefele,sőt...kellenek középső védők,és nem alacsonyak, nem ártana ha legalább 3-4 magasabb játékos lenne a kezdőben (Piqué,Busi adott) hogy érjenek már vmit a pontrúgásaink...
Véleményem szerint ilyen nem lesz, mert ahogy írtam, a játékunk Messire épül, tőle függ minden, hiszen őt keresnek minden labdával. Ő a töltény a fegyverbe, ha nincs töltény, nem lehet tüzelni.Ha azt látom,h minden klappol,de Messi fék lesz,és ezen múlnak győzelmek/vereségek, címek/bukások akkor leírom. Nem vagyok elfogult senkivel sem, csupán a klub valaha volt egyik legjobb játékosát, és már most legeredményesebbjét nem akarom elküldeni mert nem fut annyit.
De az mert ez még a szezon legelején volt ez a meccs, ráadásul Eto homorítására adták a tizit.Majd ez a probléma a szezon utolsó harmadában történt meg, azok után, hogy Eto'o számolatlanul rúgta a gólokat, minden meccsen kiköpte a belét is a csapatért. Szóval történt, hogy az egyik edzésen Guardiola laza nyújtó gyakorlatot rendelt el a csapatnak és úgy látta, hogy Eto'o nem végzi teljes intenzitással a nyújtást. Odaszólt neki, hogy csináld rendesen, erre a kameruni visszaszólt, hogy én mindig így csinálom. Ez Pepnek nem tetszett, másnap kihagyta a városi rivális Espanyol elleni idegenbeli derbiről, ahol borzalmasan játszva, a 83. percig hátrányban lévő csapat Messi 11esével nyert meg a 90+13
(nem vicc)
Igen csődött mondott a csapat. Erre írtam, hogy csődöt mondani lehet, kiesni lehet.csababarca írta:engem felháborít,meg nem tetszik, amit csinál nekem sem.Sanama írta:Hát ha nektek az nem felháborító, és probléma, hogy konkrétan annyit fut, mint 1 kapus, akkor lényegtelen itt bármi is.
Lehet mondani, hogy nincs mögötte csapat, vagy gyenge a védelem, de ez nem okozott görcsöt a lábában, hogy feltartsa a futástól.
És ne haragudjatok, de ameddig 1,5km-el fut többet, mint a kapus, addig igenis elő fogom venni, mert ez nem normális. És akkor is leírtam volna ugyanezt, ha tegnap a 2 helyzetéből 2őt belő. De ez is mutatja, hogy mennyire dekoncentrált volt. Ilyeneket ő be szokott fejezni.
De amikor jönnek az adjuk el, meg gyenge,stb emberkék...az megmosolyogtat.
Gyenge volt tegnap,láttuk, mi is,akik most védik. De nem miatta estünk ki, a csapat mondott csődöt, így együtt,most minden csapatrészünk gány volt,ilyenkor nem illik elővenni senkit szerintem,mindenki nézzen magába.
engem felháborít,meg nem tetszik, amit csinál nekem sem.Sanama írta:Hát ha nektek az nem felháborító, és probléma, hogy konkrétan annyit fut, mint 1 kapus, akkor lényegtelen itt bármi is.
Lehet mondani, hogy nincs mögötte csapat, vagy gyenge a védelem, de ez nem okozott görcsöt a lábában, hogy feltartsa a futástól.
És ne haragudjatok, de ameddig 1,5km-el fut többet, mint a kapus, addig igenis elő fogom venni, mert ez nem normális. És akkor is leírtam volna ugyanezt, ha tegnap a 2 helyzetéből 2őt belő. De ez is mutatja, hogy mennyire dekoncentrált volt. Ilyeneket ő be szokott fejezni.
Sanama írta:Hát ha nektek az nem felháborító, és probléma, hogy konkrétan annyit fut, mint 1 kapus, akkor lényegtelen itt bármi is.
Egyszerűen szerintem addig nem érdekli, ameddig nem lesz ott a szerződés, hogy igen, megint Ő a legjobban fizetett szupergigamegasztár... Presztízs. Ha meg tényleg jön a második gyerek, akkor meg kell az új szerződés, mert miből neveli fel..?!
veb-el sose értek egyet, na ennek a szériának itt a vége. 1,5 sorban összefoglaltad az igazságot.visca el barca írta:ez a baj hogy ő is így gondolkodik. minek fussak? minek hajtsam ki a belem? nyertem nekik 57438 kupát, legyen elég...ozsimiki írta:..
nem lesz elég, korántsem így értettem,h ne akarna nyerni többet.visca el barca írta:ez a baj hogy ő is így gondolkodik. minek fussak? minek hajtsam ki a belem? nyertem nekik 57438 kupát, legyen elég...ozsimiki írta:..
ez a baj hogy ő is így gondolkodik. minek fussak? minek hajtsam ki a belem? nyertem nekik 57438 kupát, legyen elég...ozsimiki írta:..
ozsimiki írta:Nem olvastam végig az összes hszt tegnap óta itt, de csak annyit tudok írni,h akik KOMOLYAN el akarnák adni MOST,azokon nevetek, szívből. Értem én,h bosszantó,h kevesebbet fut minta többiek, de kevesebbet futott az elmúlt 3-4 évben is..
Egyetértek, remélem, visszajön a formája! (Habár ezt már elég sokszor kifejtettem..ozsimiki írta:Nem olvastam végig az összes hszt tegnap óta itt, de csak annyit tudok írni,h akik KOMOLYAN el akarnák adni MOST,azokon nevetek, szívből. Értem én,h bosszantó,h kevesebbet fut minta többiek, de kevesebbet futott az elmúlt 3-4 évben is...nem igen volt rá példa az utóbbi években,évtizedekben,h vki 4 aranylaszti,és megannyi cím után hogy is játszik, így nem igen tudjuk összehasonlítani másokkal. De Ronaldinhonál pl már most jóval hosszabb ideje NO1,és húzóember. A Brazilnak elég volt 2-3 év a csúcson,h teljesen súlytalanná váljon,és önmagához képest zokni legyen. Bár a világelithez képest is bőven lemaradt. Na már most Messi laza 6-7 éve van a toppon, és még most is elég szép számmal lő gólokat, ad assistokat és a kevesebb km-re ellenére dönt el meccseket sorban. Igen, nem minden meccsen hajtja ki a belét, igen, nem minden meccsen van benne annyi motiváció,de ISMÉTLEM ez szerintem akarva akaratlanul ezzel jár...és még örülhetünk,h így is ennyit termel.
Persze,h szembetűnőbb ha olyan csapatok ellen fut kevesebbet, akik töredék ennyit nyertek,és mennek mint a mérgezett egér folyamatosan...lehet,h 2-3év múlva megnézhetjük a Bayernnél mi lesz a szitu...
szóval akik eladnák, azok fel sem fogják,h mi is ez a srác a Barcának. nem azt mondom,h röhögve el kellene nézni neki mindent,de majdnemmert még így sem miatta esünk ki,nem a futott mennyisége miatt. Volt sok szitu amikor beverte a helyzeteket,és ezek címeket értek, nah tegnap sajna nem ment be egy sem a kettőből.
Ide egy olyan edző kell aki a többieket helyre rakja,mert láthatjuk,h vannak időszakok amikor minden kerek,és akkor Messi sem lóg ki lefele,sőt...kellenek középső védők,és nem alacsonyak, nem ártana ha legalább 3-4 magasabb játékos lenne a kezdőben (Piqué,Busi adott) hogy érjenek már vmit a pontrúgásaink...
valami ilyesmi lenne a lényeg...ozsimiki írta:Nem olvastam végig az összes hszt tegnap óta itt, de csak annyit tudok írni,h akik KOMOLYAN el akarnák adni MOST,azokon nevetek, szívből. Értem én,h bosszantó,h kevesebbet fut minta többiek, de kevesebbet futott az elmúlt 3-4 évben is...nem igen volt rá példa az utóbbi években,évtizedekben,h vki 4 aranylaszti,és megannyi cím után hogy is játszik, így nem igen tudjuk összehasonlítani másokkal. De Ronaldinhonál pl már most jóval hosszabb ideje NO1,és húzóember. A Brazilnak elég volt 2-3 év a csúcson,h teljesen súlytalanná váljon,és önmagához képest zokni legyen. Bár a világelithez képest is bőven lemaradt. Na már most Messi laza 6-7 éve van a toppon, és még most is elég szép számmal lő gólokat, ad assistokat és a kevesebb km-re ellenére dönt el meccseket sorban. Igen, nem minden meccsen hajtja ki a belét, igen, nem minden meccsen van benne annyi motiváció,de ISMÉTLEM ez szerintem akarva akaratlanul ezzel jár...és még örülhetünk,h így is ennyit termel.