Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért remélem Messi jobb keze nem ott van, ahol a kép alapján sejteni lehetne:))))))))corol írta:Na ezt is megértük, hogy CR7-nek kell vigasztalnia Messikénket.
http://www.nb1.hu/sites/default/files/hirkep/ronmes.jpg" target="_blank
Úgy gondolom, hogy ez jót tenne neki is, meg a csapatnak is. De még lecserélni sem meri Tata, nemhogy ezt.visca el barca írta:holnap tenném fel az első repcsire, és augusztusig szevasz. fáj nézni ezt a kedvtelen kínlódást. az utolsó x meccs uis tétnélküli
Alfa írta:Amúgy meg szerintem messi már egy "kicsit" a vb-re tartalékol nem akar megsérülni hiszen már csak a vb hiányzik neki, le merném fogadni , hogy ott hajtani fog
Nem akarok mindent Messire fogni, de ebben az lehet az elsőszámú ok, hogy az argentin nagyon kiveszi magát a játékból az utóbbi időben. Ez nem csak Neymarral figyelhető meg, hanem Cesc-el és Inivel is, akikkel folyamatosan nyomta az összjátékokat, adták egymásnak az assistokat.corol írta:Én azt hittem, hogy a két zseni (Messi&@Neymar) simán szétszedi majd a védelmeket. Erre mit látunk, nem is nagyon keresik egymást a labdákkal, semmi összjáték, trükk, lendületes közös támadásvezetés. Úgy "elvannak" egymás mellett a pályán. A kettejük viszonyában én Messi oldaláról tapasztalok inkább elutasító jeleket.
Hasonlóan látom, annyi kiegészítéssel, hogy ősszel azért volt köztük összhang, de a tavaszi szezonra egy-két esetet leszámítva tényleg eltűnt. Én is Messit tenném ebben az ügyben bűnbaknak, de bízom benne, hogy helyrejönnek a fejében a dolgok, és a következő szezonban már tényleg láthatunk szép összjátékokat tőlük.corol írta:Én azt hittem, hogy a két zseni (Messi&@Neymar) simán szétszedi majd a védelmeket. Erre mit látunk, nem is nagyon keresik egymást a labdákkal, semmi összjáték, trükk, lendületes közös támadásvezetés. Úgy "elvannak" egymás mellett a pályán. A kettejük viszonyában én Messi oldaláról tapasztalok inkább elutasító jeleket.
számomra nagyon meglepő, hogy Neymar egyáltalán nem lövi a szabadokat. Pedig a válogatottban már eresztett pár szép szabigólt. Meg Xavi is csak nagy ritkán jut szóhoz Messi mellett.visca el barca írta: nah meg amitől agygörcsöt kapok, h a baloldali szabadokat is ő végzi el. miért nem lehet egy jobblábasra bízni?
Mondjuk azt be is kell rúgni....MQuC írta:Ráadásul a real ellen kettő tizenegyesből volt.... Azért sem ő harcolt meg.
Húh én is felhúztam magam ismét. Pont két ilyen sorsdöntő mérkőzésen nyújt ilyen értékelhetetlen teljesítményt. Semmi akarat, semmi küzdés, enervált, unott, minősíthetetlen produkció.Lionel85 írta:A csapat és Messi teljesítménye függ egymástól. Zsinórban második meccsén tűnt el, úgy gondolta, hogy néhány meccsen rúgott gól, közte a Real elleni mesterhármas már elég. Sajnos nem elég. Messi eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nulla teljesítmény.
nem tudom h cinikusan írtad-e vagy semAlcantara írta:Biztos az az oka, hogy már mindenki hozzászokott ehhez a teljesítményhez. Tőle már nem várunk semmi többet ebben a bajnoki évadban.visca el barca írta:érdekes h ide senki nem írt.
Biztos az az oka, hogy már mindenki hozzászokott ehhez a teljesítményhez. Tőle már nem várunk semmi többet ebben a bajnoki évadban.visca el barca írta:érdekes h ide senki nem írt.
visca el barca írta:érdekes h ide senki nem írt. bár csak fél szemmel néztem a meccset, tegnap is elég kedvtelennek tűnt. megkapta a bőrt, belevezette a védőkbe és ennyi. meg a sétálgatás. nah meg amitől agygörcsöt kapok, h a baloldali szabadokat is ő végzi el. miért nem lehet egy jobblábasra bízni?
Igen bocsi a hibáért, csak a Barca vs Real fórumba az elődöntő miatt vitáztunk, aztán teljesen bennem maradtPiquenbauer írta:Negyeddöntő volt;) De amúgy maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. Főleg a munka résszel való összehasonlítással.zola8787 írta:
VISZONT!!! Ha Messi egy Bl elődöntőben, ahol az ellenfél áll továbbjutásra, nem képes megszakadni a pályán, akkor a csapattársak mit mondjanak?