2014.04.12. 13:24:56
egy dolog azért nem világos itt: Messi nem tudott többet tenni, vagy nem akart?!!én valahogy arra jutottam, hogy az elsőből jön nála a második. azért merem ezt mondani, mert tucatszor ismétlődött már u. ez.
a dolog ott kezdődik, hogy rá állítanak min két jó képességű védőt, akiket többnyire eleve ismer és tudja(!?) hogy nem sok esélye lehet. ehhez jön még általában, hogy ez be is igazolódik, többnyire úgy hogy rögtön az elején megrugdossák, nem jön be az első két-három megmozdulása és erre jön a leszegett fej és a séta....., az alibi passzok, és a további sikertelen kezdeményezések....a védőinek ez szárnyakat ad ő pedig begörcsöl, és leáll. és ez az utolsó figura az amire nincs mentsége, és nem is lehet bár amíg megteheti büntetlenül ő nem fog megváltozni, mert nem tud! majd egy könnyebb védelemmel könnyedén elbánik és minden ki lesz egyenesítve.
hogy mi volt régen a fénykorában? alig akadt védő aki képes volt megállítani, mert harcos!!! volt, nem ismert elveszett labdát, és dupla mennyiségű akciót indított mint manapság. akkor volt a világ legjobbja, ma sajnos már nem az.(de remélem még lehet újra az.) én azt gondolom sok igazság van abban is , hogy a srác a VB.-re készül ott szeretne igazán nagyot dobni....