Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha felemlegetik a Barcelonát, akkor az emberek 99%ának egyből Messi ugrik be, ami nem véletlen, hiszen ő a legjobb (mondom ezt úgy, hogy én már évek óta nem bírom az arcát), tehát a fiatalok rászeretnének hasonlítani és a csapattársainak is hatalmas erőt nyújt, amikor látják, hogy a földkerekség egyik legnagyobb zsenije játszik velük egy csapatban. Na ennyi elég is, Messinek úgy gondolom fényesre nyaltam a popóját.Normandia írta:...és persze mindent az Ő szintjén kell mérni. A ligában 25 gólnál tart úgy, hogy zsinórban 7 bajnokin nem játszott, tőle csak CR lőtt többet - 2 góllal -, igaz többet is játszott.
8-at vágott a BL-ben, ami alapján a legeredményesebb szezonját tudhatja maga mögött, a spanyol kupáról nem is beszélve. Nála ezek a mutatók is kevesek, mert nem játszik jól, pontosabban nem ad bele mindent.
Nem tudom voltál e kint Barca meccsen, ha igen tudhatod, hogy nem ritkán 80 ezren éltetik a Messit egy helyzet után. Ezektől egyszerűen nem zárhatod el, mert akkor ki leszel végezve.Subinho írta:Messi ugyanazt kezdi csinálni (a pályán) mint Ronaldinho annak idején. Nem fut, lusta, flegma, nagyképű... ha megpróbál egy cselt, beleviszi a védőbe, majd még csak utána sem fut.... Rijkard ilyenkor ültette le kb. Ronaldinhot a padra... Az a baj, hogy amikor nem volt a pályán 2 hónapig a Neymar-Pedro-Alexis trio tolta a gólokat, jól játszottak, most meg mindhárman hihetetlenül gyengék. Komolyan kipróbálnám 1-2 meccsen azt, ami Messi sérülésekor volt, azaz az említett hármast és Messike meg pihenjen. Nem azért mert "sz@r vagy", hanem mert "láthatóan fáradt vagy fiam, alig futsz a meccseken, rád fér a pihenés..."
Hozzászólnék az első ponthoz, miszerint Xavi minek lő szabadot, a kaput se tudja eltalálni...Kovbal88 írta:Ne Messi vigye már el a balhét, mert [auto_cenzúra] a csapat... Eddig pont ő tudod még hozzátenni. Itt a fél spanyol válogatott, a brazil csodagyerek, oldják meg ők a problémát!
Tavaly óta szarok vagyunk a BL-ben vegyük már észre, nem Messi miatt.
Pl XAvi minek lő szabadot a kaput se tudja eltalálni
Alves nem tud beadni
Nincs aki távolról lőjön
Nem tudunk kontrázni
egy két hiányosságot még elbírt a csapat régen, volt olyan labdajáratás
mostanában már a labdabirtoklás is akadozik
Ezek a "képességek" akkor is megvoltak, amikor mindent megnyertünk.Kovbal88 írta: Tavaly óta szarok vagyunk a BL-ben vegyük már észre, nem Messi miatt.
Pl XAvi minek lő szabadot a kaput se tudja eltalálni
Alves nem tud beadni
Nincs aki távolról lőjön
Nem tudunk kontrázni
egy két hiányosságot még elbírt a csapat régen, volt olyan labdajáratás
mostanában már a labdabirtoklás is akadozik
Ez a lényeg. Nyilván nem elsődleges megoldás, h jó, akkor el kell adni. Ez ugye olyan lenne, hogyha valami elromlik, azt ki kell dobni, pedig esetleg meg is lehetne javítani.LG írta:... akkor sem nagyobb, mint maga a Barca, és a klubnak még ő is engedelmességgel, alázattal tartozik. Jó lenne, ha erre valaki felhívná a figyelmét mert mintha kezdene róla megfeledkezni.ozsimiki írta: Ettől függetlenül előbb változtatnám meg gyökeresen a taktikát (tudom,h erre a keret sem az igazi), mintsem,h el akarjam küldeni egy ilyen időszak miatt. Ez a gyerek kincs, ha megkapja az új impulzusokat (amire meg kell adni az esélyt,tök egyértelmű, kinek ha nem neki?) biztos vagyok benne,h még bőven hasznára lesz a Barcának.
Mert a klub rengeteget köszönhet Messinek, Messi viszont mindent a klubnak köszönhet.
Ez igaz, Messinek kiváltságos helyzete van a csapatnál, amire rá is szolgált. Ezzel nincs baj, de azt neki is meg kell tanulnia, hogy ha ő minden idők egyik, vagy talán legnagyobb játékosa, akkor sem nagyobb, mint maga a Barca, és a klubnak még ő is engedelmességgel, alázattal tartozik. Jó lenne, ha erre valaki felhívná a figyelmét mert mintha kezdene róla megfeledkezni.ozsimiki írta:Mihu!
Nem tagadom,h a vezetőség elég sok mindent megtenne Messiért, de megkérdem tőled, és? nem váltak be a változtatások? Legyen az akár Messi miatt,akár más miatt?
Dinho és Deco koccolása után (akkor már koránt sem voltak vmi nagy zsenik önmagukhoz képest) nyertünk pár bajnokságot meg Bl-t, igen, Messi vezérletével is.
Aztán Eto'o elküldése után visszaestünk? Nem hiszem,h a bajnoki címek,és egy újabb BL cím ezt mutatná...és igen, Messi sem volt épp rossz formában...
hát akkor jól jöttünk ki ezekből,vagy nem?
most meglátjuk mi a teendő,mert az említett nagy sikerek,már szinte az egész csapat gerincét jól lakatták, és Messi sem hozza az ő szintjét olyan gyakran,mint mondjuk 1-2 évvel ezelőttig. Ettől függetlenül előbb változtatnám meg gyökeresen a taktikát (tudom,h erre a keret sem az igazi), mintsem,h el akarjam küldeni egy ilyen időszak miatt. Ez a gyerek kincs, ha megkapja az új impulzusokat (amire meg kell adni az esélyt,tök egyértelmű, kinek ha nem neki?) biztos vagyok benne,h még bőven hasznára lesz a Barcának.
Ez pedig akárhogy nézzük, így van, és ezt már jó ideje látni. Anno Guardiolát is be tudta fenyíteni egy szimpla padra ültetés miatt.csababarca írta:Hibás,mert töketlen csapattársai vannak, akik nem mernek egyénileg semmit csinálni,mert be vannak fenyítve egy 165 centis embertől. respect.
Sikeresek voltunk, igen. Viszont én ezt az elküldése óta tartom, és hangoztatom, hogy ha Eto'o marad, akkor a BL címvédés 2010ben olyan formaság lett volna, minthogy minden nap edzésre kell menniük...Ebben biztos vagyok. Eto'o játéka rengeteget adott a csapatnak. Óriási szerepe volt a legfelső vonalban kezdett letámadásban, a gólokról meg hagy ne beszéljek, mindenki tudja...ozsimiki írta:Mihu!
Nem tagadom,h a vezetőség elég sok mindent megtenne Messiért, de megkérdem tőled, és? nem váltak be a változtatások? Legyen az akár Messi miatt,akár más miatt?
Dinho és Deco koccolása után (akkor már koránt sem voltak vmi nagy zsenik önmagukhoz képest) nyertünk pár bajnokságot meg Bl-t, igen, Messi vezérletével is.
Aztán Eto'o elküldése után visszaestünk? Nem hiszem,h a bajnoki címek,és egy újabb BL cím ezt mutatná...és igen, Messi sem volt épp rossz formában...
hát akkor jól jöttünk ki ezekből,vagy nem?
most meglátjuk mi a teendő,mert az említett nagy sikerek,már szinte az egész csapat gerincét jól lakatták, és Messi sem hozza az ő szintjét olyan gyakran,mint mondjuk 1-2 évvel ezelőttig. Ettől függetlenül előbb változtatnám meg gyökeresen a taktikát (tudom,h erre a keret sem az igazi), mintsem,h el akarjam küldeni egy ilyen időszak miatt. Ez a gyerek kincs, ha megkapja az új impulzusokat (amire meg kell adni az esélyt,tök egyértelmű, kinek ha nem neki?) biztos vagyok benne,h még bőven hasznára lesz a Barcának.
Ezeket azt hiszem nekem szántad!csababarca írta:
Nah szedjük össze a tényeket,mert sok dolog összegyűlt:
-ALexis és Pedro jobb,mert futnak.
-Adjuk el,nélküle erősebbek vagyunk.
-Hibás,mert töketlen csapattársai vannak, akik nem mernek egyénileg semmit csinálni,mert be vannak fenyítve egy 165 centis embertől. respect.
Alakul a dolog. És ne ugorjak fejest a 10.ről.
És valóban, igazad van. Mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy szándékosan megmásítom a múltat, hogy a sztorim még jobban üljön. A bűnöm annyi, hogy a wikipediáról néztem, és ott azt hittem, hogy csökkenő sorrendben vannak a fordulók, közbe meg növekvőben. Ettől függetlenül még a lényeg az marad. Messi megtehette, hogy bevágja a durcát, és másnap nem jelenik meg az edzésen, és ezzel elérte azt, hogy onnantól kezdve mindig játsszon, tehát meg lett jutalmazva az edzéskihagyásért. Eto'o meg egy sima nyújtó gyakorlat ellazsálásáért repült a csapatból.gergo9 írta:De az mert ez még a szezon legelején volt ez a meccs, ráadásul Eto homorítására adták a tizit.Majd ez a probléma a szezon utolsó harmadában történt meg, azok után, hogy Eto'o számolatlanul rúgta a gólokat, minden meccsen kiköpte a belét is a csapatért. Szóval történt, hogy az egyik edzésen Guardiola laza nyújtó gyakorlatot rendelt el a csapatnak és úgy látta, hogy Eto'o nem végzi teljes intenzitással a nyújtást. Odaszólt neki, hogy csináld rendesen, erre a kameruni visszaszólt, hogy én mindig így csinálom. Ez Pepnek nem tetszett, másnap kihagyta a városi rivális Espanyol elleni idegenbeli derbiről, ahol borzalmasan játszva, a 83. percig hátrányban lévő csapat Messi 11esével nyert meg a 90+13
(nem vicc)
Andersen is megirigyelné ezt a sztorit