Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.22. 18:42:24

hank1ee írta:Ehhez a gatyafeltűréshez muszáj hozzászólnom. :D Szerintem egyértelmű, hogy Alexis igen büszke az alsó végtagjaira, ezért prezentálja ezt a viseletet állandóan. Lehet, hogy tetszik a lányoknak, de az alsó képen már annyira felhúzta, hogy tényleg elmehetne cirkuszi bohócnak. Arról meg nem beszélek, mikor elrontja a szokásos ziccerei egyikét, majd gondolván, hogy biztos őt mutatja a kamera, felgyűri a gatyeszt. Alexis for President... =D>
Igen, én is egyértelműen láttam hogy szándékosan tűri fel. Bár sztem annyira nem kidolgozott a lába h mutogassa. Elég hülyén néz ki. Jó lenne ha vmelyik újságíró megkérdezné tőle. Lehet van vmi gyerekkori traumája, amit így dolgoz fel? :mrgreen: :mrgreen:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.22. 18:13:54

Ehhez a gatyafeltűréshez muszáj hozzászólnom. :D Szerintem egyértelmű, hogy Alexis igen büszke az alsó végtagjaira, ezért prezentálja ezt a viseletet állandóan. Lehet, hogy tetszik a lányoknak, de az alsó képen már annyira felhúzta, hogy tényleg elmehetne cirkuszi bohócnak. Arról meg nem beszélek, mikor elrontja a szokásos ziccerei egyikét, majd gondolván, hogy biztos őt mutatja a kamera, felgyűri a gatyeszt. Alexis for President... =D>
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.22. 17:24:37

Chino írta:Viszont, ha megfigyeled legtöbbször csak az egyik lábán van feltűrve. És azt se szándékosan szokta, hanem egy becsúszás vagy hasonló helyzet után. Én sem értem mi a péknek nem tud egy nagyobb gatyát kérni.
Full szándékosan szokta egy-egy helyzet után feltűrni a gatyát. :D Valószínűnek tartom, hogy valamiért így kényelmes neki, csak akkor is mókás, hogy kvázi mutogatja a combját. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.22. 17:19:00

Viszont, ha megfigyeled legtöbbször csak az egyik lábán van feltűrve. És azt se szándékosan szokta, hanem egy becsúszás vagy hasonló helyzet után. Én sem értem mi a péknek nem tud egy nagyobb gatyát kérni.
Forca Barca!!!!
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.04.22. 11:15:45

Csbal írta:
Aaron3991 írta: Nagyon egyszeru, ha mar fociztal tudhatod ha szuk a nadrag nala pedig ugy tunik az akkor gatol a futasnal. Nyilvan kerhetne nagyobb gatyat maganak de ez szerintem olyan szokas mint Piquenel a hosszuujju mez.
Nyílván ha szűk, akkor gátol a mozgásban. De gondolod, hogy egy ilyen szintű játékos nem kér nagyobb gatyát, ha akadályozza a teljesítményében? Mert egy meccset úgy lejátszani, hogy folyton a gatyájára figyeljen, nem lehet ezen a szinten. Vagy netán neked beszámolt erről? :)

Pique-t nem akadályozza a hosszú ujjú mez, csak egy babona vagy mittudomén.
Nem szamolt be nyilvan. Viszont azt tudom hogy mennyire kenyes lehet egy szokasra, hulyesegre es siman lehet, hogy a tul bo gatya is zavarja es igy erzi magat jol hogy egy szukebb gatyat feltur. Erre ellenpelda hogy Cacares pedig iszonyatosan bo es nagy gatyaban jatszott, mint valami kosaras.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.22. 09:44:11

Aaron3991 írta: Nagyon egyszeru, ha mar fociztal tudhatod ha szuk a nadrag nala pedig ugy tunik az akkor gatol a futasnal. Nyilvan kerhetne nagyobb gatyat maganak de ez szerintem olyan szokas mint Piquenel a hosszuujju mez.
Nyílván ha szűk, akkor gátol a mozgásban. De gondolod, hogy egy ilyen szintű játékos nem kér nagyobb gatyát, ha akadályozza a teljesítményében? Mert egy meccset úgy lejátszani, hogy folyton a gatyájára figyeljen, nem lehet ezen a szinten. Vagy netán neked beszámolt erről? :)

Pique-t nem akadályozza a hosszú ujjú mez, csak egy babona vagy mittudomén.
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.04.21. 23:56:48

Csbal írta:
MichaaBee írta:Valaki érti nála ezt a feltűrt nadrág szindrómát? :D A főoldalon is mintha kb szoknyában lenne:
Kép
Anno Ronaldinhoról lehetett ilyen képeket látni edzéseken, hogy feltűrte a rövidgatya szárát. Neki viszont nem kis combja volt. A múltkor láttam egy videót egy edzésről, ahol Puyolt vette az egyik kamera végig. Neki is végig fel volt tűrve a nadrágszára. Nem értem miért van ez, de Alexis-nél elég hülyén néz ki ez. Lehet égeti a combját a lóbalzsam, és rossz amikor a nadrág dörzsöli :mrgreen: :D
Nagyon egyszeru, ha mar fociztal tudhatod ha szuk a nadrag nala pedig ugy tunik az akkor gatol a futasnal. Nyilvan kerhetne nagyobb gatyat maganak de ez szerintem olyan szokas mint Piquenel a hosszuujju mez.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.21. 23:10:15

MichaaBee írta:Valaki érti nála ezt a feltűrt nadrág szindrómát? :D A főoldalon is mintha kb szoknyában lenne:
Kép
Anno Ronaldinhoról lehetett ilyen képeket látni edzéseken, hogy feltűrte a rövidgatya szárát. Neki viszont nem kis combja volt. A múltkor láttam egy videót egy edzésről, ahol Puyolt vette az egyik kamera végig. Neki is végig fel volt tűrve a nadrágszára. Nem értem miért van ez, de Alexis-nél elég hülyén néz ki ez. Lehet égeti a combját a lóbalzsam, és rossz amikor a nadrág dörzsöli :mrgreen: :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.21. 22:12:39

Lehet a hölgyrajongóknak akar kedveskedni a szexi lábaival. :mrgreen:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.21. 21:50:03

Valaki érti nála ezt a feltűrt nadrág szindrómát? :D A főoldalon is mintha kb szoknyában lenne:
Kép
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.19. 20:40:13

https://www.youtube.com/watch?v=yRfQ1DwS54E
Itt van egy videó, csak ő hiányzik a sorból, illetve a végén Montoya kezébe nyomnak 1 érmet, ami ott maradt.
És igen, jól emlékszem, hogy egyenesen ment be az öltözőbe
http://youtu.be/74RapfIFJkw?t=1h40m30s
1:40:40-42nél állítsátok meg, Ancelotti mögött ott sétál befelé.
uh sanama respect h nézted az éremátadás
Én nagyon szeretem az ilyen "meccsen kívüli"/ "kulisszák mögötti "momentumokat(ki kivel cserél mezt, mit csinálnak utána, még meccs előtt a játékos kijáróban mit csinálnak) sajnálom is, hogy minden meccsen 3 sípszó után már el is kapcsolják a közvetítést.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.19. 18:43:38

uh sanama respect h nézted az éremátadást :lol: vesztes döntő után nem kis lelkierő kell hozzá. amugy lehet szerencsetlennek csak hasmenése volt :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.04.19. 18:31:43

S.Agüero írta:Alexis : "Tata egy gyáva ember. Nem meri kihagyni azokat a kezdőből, akiket a meccs utáni esetleges vereség után számon kérnének rajta. Itt most nem Messi-re gondolok, mielőtt elkezdenének kombinálni. Az olyan bajnokikon, amikor simán lehetne pihentetni, akkor kihagyja a fiatalokat és ugyanazt a kezdőt küldi pályára, és ez már nekik se tetszik. Ezt az évet elszúrtuk. Ha Tata marad, akkor én megyek."
#-o
Most mi a gond? :D Csak kerek perec kimondta a gondolatait. :mrgreen:
Na jó, én sem hiszem, hogy ilyet tényleg nyilatkozott volna. :roll:
Sanama írta:Én nem tudom mondott-e valamit, vagy van-e benne ráció.
De egy biztos. Csak ő volt az, aki nem vette át az érmet. Valami biztos történt.
Azt hiszem ő rögtön lefújás után sietett is be az öltözőbe.
Nem vette át az érmet? :-k Akkor itt inkább vele vannak gondok, mint Messivel...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.19. 18:18:15

Én nem tudom mondott-e valamit, vagy van-e benne ráció.
De egy biztos. Csak ő volt az, aki nem vette át az érmet. Valami biztos történt.
Azt hiszem ő rögtön lefújás után sietett is be az öltözőbe.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.19. 11:12:09

Erxy írta:
S.Agüero írta:Alexis : "Tata egy gyáva ember. Nem meri kihagyni azokat a kezdőből, akiket a meccs utáni esetleges vereség után számon kérnének rajta. Itt most nem Messi-re gondolok, mielőtt elkezdenének kombinálni. Az olyan bajnokikon, amikor simán lehetne pihentetni, akkor kihagyja a fiatalokat és ugyanazt a kezdőt küldi pályára, és ez már nekik se tetszik. Ezt az évet elszúrtuk. Ha Tata marad, akkor én megyek."
#-o
Ezt melyik méltán hiteles oldal hozta le? A Barcanoticias, vagy a Liga BBVA hun facebook oldal? :lol: =D>
Egyébként a hírek arról szóltak, hogy az öltözőben nevezte gyávának Tatát, de ezt az ügynöke a Twitteren már cáfolta is. Egyébként a képbe se nagyon illik bele, hogy pont Alexis csesztetné Tatát, mivel elég sokat köszönhet neki... :wink:
Utóbbi. :mrgreen:
Amúgy én sem hinném, hogy ez igaz, de igaza lenne, legjobb szezonja itt, sorra rugdosta a gólokat ősszel és télen, tavasszal meg alig kap értelmes meccset...
messideco
Presidente del Barça

2014.04.19. 11:00:16

Az ügynöke twitteren cáfolta az öltözőbeli konfliktust, aztán ki tudja. Nem zörög a haraszt...
Kép
"And my heart will leave you never."
Erxy
Entrenador del Barça

2014.04.19. 10:20:02

#-o
Ezt melyik méltán hiteles oldal hozta le? A Barcanoticias, vagy a Liga BBVA hun facebook oldal? :lol: =D>
Egyébként a hírek arról szóltak, hogy az öltözőben nevezte gyávának Tatát, de ezt az ügynöke a Twitteren már cáfolta is. Egyébként a képbe se nagyon illik bele, hogy pont Alexis csesztetné Tatát, mivel elég sokat köszönhet neki... :wink:
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.04.19. 00:53:50

Ez szerintem egy marha nagy kamu duma,kizárt,hogy mr. csetlő-boltló ilyet szólt volna. Maximum Alves az akiből kinézném,de ő meg azért nem mondana ilyet mert nála mindig az van,hogy mindenki hibás csak ők(Barca) nem! :mrgreen:
Amúgy ha jön Reus meg vissza a Dulifuli akkor felőlem Pedro cimborájával együtt akár mehetne is... :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.18. 21:59:13

ha ilyet beszólna egy normális vezetésű klubban, mondom egy normális vezetésű klubban, akkor odanőne a vipszektorhoz az idény hátralévő részében, nyáron pedig tipli.
de én sem gondolnám, h egy ilyen dumát nyilvánosan elengedett.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.18. 21:55:19

#-o
ez komoly? :D kétlem h ilyet merne nyilatkozni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.18. 21:37:34

Alexis : "Tata egy gyáva ember. Nem meri kihagyni azokat a kezdőből, akiket a meccs utáni esetleges vereség után számon kérnének rajta. Itt most nem Messi-re gondolok, mielőtt elkezdenének kombinálni. Az olyan bajnokikon, amikor simán lehetne pihentetni, akkor kihagyja a fiatalokat és ugyanazt a kezdőt küldi pályára, és ez már nekik se tetszik. Ezt az évet elszúrtuk. Ha Tata marad, akkor én megyek."
#-o
Varatrix
Director del Fútbol

2014.04.13. 16:28:09

Nervo írta: Egy Cavani - Sánchez cserében én benne lennék. :D
Cavani egyik fő problémája a PSG-nél hogy szélsőt kell játszania. Ez itt se lenne másképp...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gránit
Director del Fútbol

2014.04.13. 14:03:18

Vigyázni kell ám a Sanchez-kritikákkal, idén ő az érinthetetlen szent tehén, akiről negatív kritikákat nem ildomos írni. Az tény, hogy az előző szezonhoz képest ő legalább fejlődött, és önmagához képest jó szezont produkál, de csak önmagához képest. Nagyon messze van még attól, hogy ő valóban szent tehén legyen.

Továbbra is az a bajom vele, hogy nem tud önmagától helyzetbe kerülni. Ha helyzetbe hozzák, vagy elé pattan a labda a kapu előtt, akkor nagy százalékban belövi, ebben a tekintetben mondjuk Neymar előtt tart, aki ziccerben is tologászik, szerencsétlenkedik, körülményeskedik.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Nervo
Capitá del Barça

2014.04.13. 13:54:31

Normandia írta:Tegnap egy nagy 0 volt, persze nem csak Ő.
Egy Cavani - Sánchez cserében én benne lennék. :D
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2014.04.13. 13:47:04

Tegnap egy nagy 0 volt, persze nem csak Ő.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Lezárt