Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, én is egyértelműen láttam hogy szándékosan tűri fel. Bár sztem annyira nem kidolgozott a lába h mutogassa. Elég hülyén néz ki. Jó lenne ha vmelyik újságíró megkérdezné tőle. Lehet van vmi gyerekkori traumája, amit így dolgoz fel?hank1ee írta:Ehhez a gatyafeltűréshez muszáj hozzászólnom.Szerintem egyértelmű, hogy Alexis igen büszke az alsó végtagjaira, ezért prezentálja ezt a viseletet állandóan. Lehet, hogy tetszik a lányoknak, de az alsó képen már annyira felhúzta, hogy tényleg elmehetne cirkuszi bohócnak. Arról meg nem beszélek, mikor elrontja a szokásos ziccerei egyikét, majd gondolván, hogy biztos őt mutatja a kamera, felgyűri a gatyeszt. Alexis for President...
Full szándékosan szokta egy-egy helyzet után feltűrni a gatyát.Chino írta:Viszont, ha megfigyeled legtöbbször csak az egyik lábán van feltűrve. És azt se szándékosan szokta, hanem egy becsúszás vagy hasonló helyzet után. Én sem értem mi a péknek nem tud egy nagyobb gatyát kérni.
Nem szamolt be nyilvan. Viszont azt tudom hogy mennyire kenyes lehet egy szokasra, hulyesegre es siman lehet, hogy a tul bo gatya is zavarja es igy erzi magat jol hogy egy szukebb gatyat feltur. Erre ellenpelda hogy Cacares pedig iszonyatosan bo es nagy gatyaban jatszott, mint valami kosaras.Csbal írta:Nyílván ha szűk, akkor gátol a mozgásban. De gondolod, hogy egy ilyen szintű játékos nem kér nagyobb gatyát, ha akadályozza a teljesítményében? Mert egy meccset úgy lejátszani, hogy folyton a gatyájára figyeljen, nem lehet ezen a szinten. Vagy netán neked beszámolt erről?Aaron3991 írta: Nagyon egyszeru, ha mar fociztal tudhatod ha szuk a nadrag nala pedig ugy tunik az akkor gatol a futasnal. Nyilvan kerhetne nagyobb gatyat maganak de ez szerintem olyan szokas mint Piquenel a hosszuujju mez.
Pique-t nem akadályozza a hosszú ujjú mez, csak egy babona vagy mittudomén.
Nyílván ha szűk, akkor gátol a mozgásban. De gondolod, hogy egy ilyen szintű játékos nem kér nagyobb gatyát, ha akadályozza a teljesítményében? Mert egy meccset úgy lejátszani, hogy folyton a gatyájára figyeljen, nem lehet ezen a szinten. Vagy netán neked beszámolt erről?Aaron3991 írta: Nagyon egyszeru, ha mar fociztal tudhatod ha szuk a nadrag nala pedig ugy tunik az akkor gatol a futasnal. Nyilvan kerhetne nagyobb gatyat maganak de ez szerintem olyan szokas mint Piquenel a hosszuujju mez.
Nagyon egyszeru, ha mar fociztal tudhatod ha szuk a nadrag nala pedig ugy tunik az akkor gatol a futasnal. Nyilvan kerhetne nagyobb gatyat maganak de ez szerintem olyan szokas mint Piquenel a hosszuujju mez.Csbal írta:Anno Ronaldinhoról lehetett ilyen képeket látni edzéseken, hogy feltűrte a rövidgatya szárát. Neki viszont nem kis combja volt. A múltkor láttam egy videót egy edzésről, ahol Puyolt vette az egyik kamera végig. Neki is végig fel volt tűrve a nadrágszára. Nem értem miért van ez, de Alexis-nél elég hülyén néz ki ez. Lehet égeti a combját a lóbalzsam, és rossz amikor a nadrág dörzsöliMichaaBee írta:Valaki érti nála ezt a feltűrt nadrág szindrómát?A főoldalon is mintha kb szoknyában lenne:
![]()
Anno Ronaldinhoról lehetett ilyen képeket látni edzéseken, hogy feltűrte a rövidgatya szárát. Neki viszont nem kis combja volt. A múltkor láttam egy videót egy edzésről, ahol Puyolt vette az egyik kamera végig. Neki is végig fel volt tűrve a nadrágszára. Nem értem miért van ez, de Alexis-nél elég hülyén néz ki ez. Lehet égeti a combját a lóbalzsam, és rossz amikor a nadrág dörzsöliMichaaBee írta:Valaki érti nála ezt a feltűrt nadrág szindrómát?A főoldalon is mintha kb szoknyában lenne:
Én nagyon szeretem az ilyen "meccsen kívüli"/ "kulisszák mögötti "momentumokat(ki kivel cserél mezt, mit csinálnak utána, még meccs előtt a játékos kijáróban mit csinálnak) sajnálom is, hogy minden meccsen 3 sípszó után már el is kapcsolják a közvetítést.uh sanama respect h nézted az éremátadás
Most mi a gond?S.Agüero írta:Alexis : "Tata egy gyáva ember. Nem meri kihagyni azokat a kezdőből, akiket a meccs utáni esetleges vereség után számon kérnének rajta. Itt most nem Messi-re gondolok, mielőtt elkezdenének kombinálni. Az olyan bajnokikon, amikor simán lehetne pihentetni, akkor kihagyja a fiatalokat és ugyanazt a kezdőt küldi pályára, és ez már nekik se tetszik. Ezt az évet elszúrtuk. Ha Tata marad, akkor én megyek."
Nem vette át az érmet?Sanama írta:Én nem tudom mondott-e valamit, vagy van-e benne ráció.
De egy biztos. Csak ő volt az, aki nem vette át az érmet. Valami biztos történt.
Azt hiszem ő rögtön lefújás után sietett is be az öltözőbe.
Utóbbi.Erxy írta:Ezt melyik méltán hiteles oldal hozta le? A Barcanoticias, vagy a Liga BBVA hun facebook oldal?S.Agüero írta:Alexis : "Tata egy gyáva ember. Nem meri kihagyni azokat a kezdőből, akiket a meccs utáni esetleges vereség után számon kérnének rajta. Itt most nem Messi-re gondolok, mielőtt elkezdenének kombinálni. Az olyan bajnokikon, amikor simán lehetne pihentetni, akkor kihagyja a fiatalokat és ugyanazt a kezdőt küldi pályára, és ez már nekik se tetszik. Ezt az évet elszúrtuk. Ha Tata marad, akkor én megyek."
![]()
![]()
Egyébként a hírek arról szóltak, hogy az öltözőben nevezte gyávának Tatát, de ezt az ügynöke a Twitteren már cáfolta is. Egyébként a képbe se nagyon illik bele, hogy pont Alexis csesztetné Tatát, mivel elég sokat köszönhet neki...
Ezt melyik méltán hiteles oldal hozta le? A Barcanoticias, vagy a Liga BBVA hun facebook oldal?S.Agüero írta:Alexis : "Tata egy gyáva ember. Nem meri kihagyni azokat a kezdőből, akiket a meccs utáni esetleges vereség után számon kérnének rajta. Itt most nem Messi-re gondolok, mielőtt elkezdenének kombinálni. Az olyan bajnokikon, amikor simán lehetne pihentetni, akkor kihagyja a fiatalokat és ugyanazt a kezdőt küldi pályára, és ez már nekik se tetszik. Ezt az évet elszúrtuk. Ha Tata marad, akkor én megyek."
ez komoly?S.Agüero írta:Alexis : "Tata egy gyáva ember. Nem meri kihagyni azokat a kezdőből, akiket a meccs utáni esetleges vereség után számon kérnének rajta. Itt most nem Messi-re gondolok, mielőtt elkezdenének kombinálni. Az olyan bajnokikon, amikor simán lehetne pihentetni, akkor kihagyja a fiatalokat és ugyanazt a kezdőt küldi pályára, és ez már nekik se tetszik. Ezt az évet elszúrtuk. Ha Tata marad, akkor én megyek."
Cavani egyik fő problémája a PSG-nél hogy szélsőt kell játszania. Ez itt se lenne másképp...Nervo írta: Egy Cavani - Sánchez cserében én benne lennék.
Egy Cavani - Sánchez cserében én benne lennék.Normandia írta:Tegnap egy nagy 0 volt, persze nem csak Ő.