Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

azért az Osasuna hazai pályán elég jó. nézd meg az eredményeit, azt hiszem csak két csapat tudott nyerni ott.Ádám02 írta:szerintem is jobb mottade az osasuna nem nagy ellenfél és pihetetni kell a játékosokat mert nehéz volt a cselsea elleni meccs!!!
Ja, gondolom utazási irodákban is lehet jegyet kapni, esetleg neten rendelni, de az utat nem úszod meg így sem olcsóbban, sőt!recrea írta:A Nemzeti Sportban sokszor olvasni hirdetéseket, utakat olasz, spanyol meg bl meccsekre,ezek az utazást, ált. 1 éj szállást és a belépőt tartalmazzák, kb 70-80 ezerből lehet kijutni Barca meccsekre, a gáz, hogy messze van és sokba kerül az utazás. Ha olcsóbban akarod megúszni, akkor érdemes olaszba menni, pl milan-barca meccsre, persze az nem a Nou Camp, de 30 ezerrel tuti olcsóbb!Subinho írta:soha nem jutottam még el élőben barca meccsre. mennyi a jegy általában bajnokikon és hogyan lehet hozzájutni???
A Nemzeti Sportban sokszor olvasni hirdetéseket, utakat olasz, spanyol meg bl meccsekre,ezek az utazást, ált. 1 éj szállást és a belépőt tartalmazzák, kb 70-80 ezerből lehet kijutni Barca meccsekre, a gáz, hogy messze van és sokba kerül az utazás. Ha olcsóbban akarod megúszni, akkor érdemes olaszba menni, pl milan-barca meccsre, persze az nem a Nou Camp, de 30 ezerrel tuti olcsóbb!Subinho írta:soha nem jutottam még el élőben barca meccsre. mennyi a jegy általában bajnokikon és hogyan lehet hozzájutni???
Kösszi csak azért kérdeztem, mert most töltöm le a meccset, torrent fájlbólHAnonymus írta:BARCELONA 3 BETIS 2 Santiago Bernabeu -- 83,000
Figo 45, 115 Pizzi 88
ill. Alfonso 11 Finidi 82
BARCELONA
Vitor Baia; Ferrer (Oscar 83), Abelardo, Couto, Sergi; Figo, De la Pena
(Popescu 99), Guardiola, Luis Enrique, Stoichkov (Amunike 69); Pizzi.
Booked: Figo, Ferrer, De la Pena.
BETIS
Jaro; Jaime, Vidakovic, Rios, Merino (Urena 65); Finidi, Alexis, Nadj
(Olias 87), Jarni, Canas (Pier 71); Alfonso.
Booked: Nadj, Alexis, Jaime, Finidi.
REFEREE: Ansuategui Roca.
Tudnál nekem is segíteni ebben a pplive-os ügyben? Nagyon megköszönném.benjoe15 írta:Realos vagyok...
meccseket ugy lehet nézni neten hogy pplive.uw.hu
ott mindent megtalálsz...
de ha van msned akkor segithetek
épp most nézem a real-atl.madrid meccset...
eddig jóóóó...vagyis nekem
de amugy utálom a cselszkit szoval üssétek ki...