Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes, h így látod, sztem ez max csak az őszre volt igaz. Ha most hozzá kerül a labda, én előre látom, h az esetek döntő többségében megy a visszapassz vagy belevezeti az emberébe.Chino írta: Ezért mondom, hogy a brazil ilyen szempontból kell mint egy falat kenyér. Rá ha kilép egy, de akár két védő, nem az van, hogy előre látom, megy a visszapassz vagy belevezeti az első emberbe, hanem jó százalékkal képes elvinni mellettük vagy olyan helyzetbe hozni magát, hogy abból veszélyes passz lehessen.
Mondjuk a 21 év is nagyon relatív. Van olyan, aki már 21 évesen kiforrt játékos, van aki csak jóval későbben érik be.Igazad van abban, hogy Nagy tehetség, de ma már nem mondanám a legnagyobb tehetségnek. Ahhoz nekem több kell. Bár lehet én teszem magasra az elvárásaimat. 21 évesen már nem tehetséges az ember, hanem azért már egy majdnem kész játékos a mai futballban. Sztem.
Igazad van abban, hogy Nagy tehetség, de ma már nem mondanám a legnagyobb tehetségnek. Ahhoz nekem több kell. Bár lehet én teszem magasra az elvárásaimat. 21 évesen már nem tehetséges az ember, hanem azért már egy majdnem kész játékos a mai futballban. Sztem.Chino írta:Csbal írta:
Senkire nem lehet még mondani, hogy az évtized igazolása, Neymarnak még az időből kifolyólag se volt alkalma olyat alkotni, mint mondjuk Ininek, de az kijelenthető, hogy jelenlegi világfutball talán legnagyobb TEHETSÉGE. Ez azzal jár, hogy még idő kell neki ahhoz, hogy letehesse a névjegyét.
Amellett szerintem a hozzáállásával nincs gond, látszik, hogy bizonyítani akar és nem ilyen nagyképű, énvagyokasztárésaztcsinálokamitakarok stílussal lép pályára. Pedig megy a hype rendesen körülötte és nem kicsit sztárolták fel.
Az, hogy Pedro jobban érzi a Barca játékát én úgy fogalmaznám, hogy a statikus Barca-játékot. Nem bántani akarom, mert nagyon szimpatikus és neki is sokat köszönhetünk, de semmi váratlan megmozdulás nincs benne, amivel sokkal előbbre lennénk. És pont ez hiányzott, hogy valaki ne ebben a "Barca-stílusban" legyen feltétlen jó.
Ez abszolút igaz,ott szuper a légkör,itt már kevésbé de azt akkor sem értem,hogy az óriási ziccerek sorát,hogy tudja kihagyni, attól függetlenül,hogy Fred vagy mondjuk Messi van-e vele egy csapatban!?shutterisland írta:azért nem hasonlítanám össze a brazil válogatottban és barcában játszó neymart, mert ott egy olyan csapat van körülötte, amely akar, és viszi a szíve, elég megnézni a konföderációs kupát.
azért kicsit más egy ilyen csapatban játszani, mint egy olyanban, ahol jó esetben még 2-3 emberben van tűz rajtad kívül.
Senkire nem lehet még mondani, hogy az évtized igazolása, Neymarnak még az időből kifolyólag se volt alkalma olyat alkotni, mint mondjuk Ininek, de az kijelenthető, hogy jelenlegi világfutball talán legnagyobb TEHETSÉGE. Ez azzal jár, hogy még idő kell neki ahhoz, hogy letehesse a névjegyét.Csbal írta:
Igen, ezt írtam, hogy Robinho is nagyon jó volt amikor Európába költözött. Szal simán benne van hogy Neymarból is hasonló lehet. Ezért bánnék csínján azokkal a megjegyzésekkel, hogy az évtized igazolása, zseni, stb. Ahhoz még le kell tennie az asztalra egyet s mást. Ini, Messi, Xavi és a maga nemében Puyí, ők zsenik. Bizonyítottak. Folyamatosan, nem két meccsenként. Én azt tartom jogosnak, ha már nyilatkozni kell róla, hogy tehetséges, vannak jó meccsei, de dolgoznia kell még és ha ezt megteszi, akkor jó lesz nagyon. De én valahogy nem látom hogy sokkal erősebbek lennénk ha ő van a pályán Alexis vagy Pedro helyett. Bár lehet én vagyok vak![]()
Tény h Pedro támadásban megint alul teljesít, de azért jobban érzi a Barca játékát, mint a brazil srác.
Igen, ezt írtam, hogy Robinho is nagyon jó volt amikor Európába költözött. Szal simán benne van hogy Neymarból is hasonló lehet. Ezért bánnék csínján azokkal a megjegyzésekkel, hogy az évtized igazolása, zseni, stb. Ahhoz még le kell tennie az asztalra egyet s mást. Ini, Messi, Xavi és a maga nemében Puyí, ők zsenik. Bizonyítottak. Folyamatosan, nem két meccsenként. Én azt tartom jogosnak, ha már nyilatkozni kell róla, hogy tehetséges, vannak jó meccsei, de dolgoznia kell még és ha ezt megteszi, akkor jó lesz nagyon. De én valahogy nem látom hogy sokkal erősebbek lennénk ha ő van a pályán Alexis vagy Pedro helyett. Bár lehet én vagyok vakChino írta:Robinho egyáltalán nem volt rossz igazolás mikor átjött. Ha emlékeztek nekünk is megkeserítette az életünket. Nagyon jól játszott, csak őt is hátráltatta sérülés, aztán volt valami konfliktus is a vezetőséggel. Most nem emlékszem tisztán, de a háta mögött aakarták bevonni egy csereüzletbe vagy valami ilyesmi, ezt majd egy madridista leírja, nem akarok valótlant állítani.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én általánosságban beszéltem Alexisről, de inkább Pedroról. Ha elolvasod az AS-ről megfogalmazott hsz-eimet, láthatod, hogy nem állok be a sorba, ami azt illeti, hogy megszokásból szidom. A lényeg, hogy Neymar sokkal agilisebb mint Alexis, ami nem is feltétlenül baj, mert a mezőnymunkájára nagy szükség van, Pedro ellenben hiába fut sokat, hajt, támadásban nagyon gyenge.
Ezért mondom, hogy a brazil ilyen szempontból kell mint egy falat kenyér. Rá ha kilép egy, de akár két védő, nem az van, hogy előre látom, megy a visszapassz vagy belevezeti az első emberbe, hanem jó százalékkal képes elvinni mellettük vagy olyan helyzetbe hozni magát, hogy abból veszélyes passz lehessen.
Vannak hibái neki is bőven. A posztjából és feladatából adódóan nyilván több eladott labdája van, mint mondjuk Ininek vagy Xavinak és a jogtalan fetrengései miatt is lekevernék egy két nevelő célzatú pofont (bár valljuk be sokszor elég nagyokat kap, utaznak rá a védők rendesen), viszont mindenképpen erősítés a csapat számára és még bőven fejlődhet, remélem fog is. A helyzetkihasználásban is van hova javulnia, ez idővel, egy kis rutinnal össze is jöhet. Én eddig is meg vagyok vele elégedve, de hosszútávon még nagyobb erőssége lehet a csapatnak, mert valljuk be, ő egyelőre nem egy "kész", pályája zenitjén lévő játékos.
Mielőtt elfogultsággal vádolnának, nem vagyok egy hatalmas Neymar-fan, amikor szó volt róla, hogy idekerül úgy voltam vele, ha jön jó, ha nem akkor sem esek a kardomba, de eddig számomra pozitív meglepetés.
Robinho egyáltalán nem volt rossz igazolás mikor átjött. Ha emlékeztek nekünk is megkeserítette az életünket. Nagyon jól játszott, csak őt is hátráltatta sérülés, aztán volt valami konfliktus is a vezetőséggel. Most nem emlékszem tisztán, de a háta mögött aakarták bevonni egy csereüzletbe vagy valami ilyesmi, ezt majd egy madridista leírja, nem akarok valótlant állítani.Csbal írta: Az első hsz-hez annyit fűznék hozzá, hogy igazad van. Robinho-ról is mekkora ódákat zengtek, hogy milyen spíler lesz, aztán megállt egy szinten. Ezt érzem én is Neymaron.
A második hsz-hez pedig annyit írnék, hogy Nem tudom figyelted-e hogy Tat amikor behozta Alexist, sorra alakultak ki a helyzetek. Addig csak igaz, hogy 30-at lőttünk kapura, de nagyon gyatra volt a helyzetek kialakítása. Csak az utolsó 15 percben 4-et lőhettünk volna, ha pl. Neymar bele tud rúgni egy normálisat a labdába a kapussal szemben, és nem esik össze. Alexis ugratta ki egy olyan zsugával amilyen a meccsen addig nem láttam. Szóval ne mondd már hogy Alexis visszafelé passzol. Igen, sokszor így tesz, amikor ez a taktika rész, de a hétvégén bejött és többet csinált mint jó pár ember addig a meccsen. Unom már hogy folyton a brazil az egekbe van emelve, h milyen agilis, meg mittudomén, a chilei meg egy alibi játékos. Azért nézzük meg hogy ki mennyit vert a bajnokságban. Tata meg olyan rosszul cserél, hogy az utolsó 15 percre hoz be friss embert egy ilyen meccsen. Pff. De ez off. Nekem a Granada ellen az domborodott ki, hogy Neymar megint 4 ziccert hagyott ki legalább, Messi egy f.os volt, Pedro meg egy jó beadást nem adott. Gyenge volt a csapat, és kész.
Az első hsz-hez annyit fűznék hozzá, hogy igazad van. Robinho-ról is mekkora ódákat zengtek, hogy milyen spíler lesz, aztán megállt egy szinten. Ezt érzem én is Neymaron.Chino írta:Az ilyen fiatal játékosokra jellemző, hogy a befejezéseknél sokszor rossz megoldásokat választanak. Ezzel nem felmenteni akarom, mert tényleg dühítő tud lenni, hogy a nehezét megcsinálja, aztán a végén irgalmatlanul elcseszi, vagy addig-addig tötyörészik, hogy kicselezi magát a helyzetből.gg86 írta:Nekem még mindig Robinho típusú a srác. Egyelőre nem igazán tudom elképzelni, hogy később olyan húzóember lesz mint a korábbi brazil csillagaink (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho). Nem vitás, hogy ügyes játékos, de a kapu előtt és a mezőnyben is sokszor (számomra legalábbis) meglepően ügyetlen megoldásokat választ. A legnagyobb brazil tehetségtől, valamelyest többet vártam, remélem jövőre fejlődni fog mind fizikálisan, mind mentálisan. Bocs ha valakit megbántottam a nem pozitív véleményemmel
De ezek a dolgok amiken lehet változtatni. Kell rutin, bele kell rendesen szokni az európai fociba. Ez nem a brazil liga, itt nem nézik két méterről, hogy mit fog csinálni.
Lehet, hogy sok helyzetet kihagy, de rendre ő a legagilisebb támadónk. Ha megkapja nem megy egyből a visszapassz, hanem támadja a kaput. És ez hiányzik Alexisből, illetve Pedroból, de mostanában Messiből is. Ez a Granada ellen is kidomborodott. Hiába volt Messi, Pedro, a végén Alexis, egyikük se olyan gólratörő.
Lehet, hogy nem lesz belőle olyan játékos, mint mondjuk Rivaldo, de még nem lehet tudni. Ronaldinho se 21 évesen érkezett hozzánk, ráadásul nagy a nyomás rajta. Arról nem is beszélve, hogy elég sok mindenen kellett keresztülmennie, ami egy ilyen fiatal embernél nem könnyű. Én türelmes vagyok vele szemben és egyelőre meg is vagyok vele elégedve. Az ő leigazolása egy hosszútávú befektetés, szerintem sokat profitálhatunk belőle, és itt nem az anyagi vonzatot értem.
Az ilyen fiatal játékosokra jellemző, hogy a befejezéseknél sokszor rossz megoldásokat választanak. Ezzel nem felmenteni akarom, mert tényleg dühítő tud lenni, hogy a nehezét megcsinálja, aztán a végén irgalmatlanul elcseszi, vagy addig-addig tötyörészik, hogy kicselezi magát a helyzetből.corol írta:Igen, nem értem, hogy egy ilyen technikailag képzett, a braziloknál - sokszor láttuk - brillirozó játékos, miként választ sorozatosan kifejezetten béna megoldásokat. Messivel ellentétben viszont legalább hajt.gg86 írta:Nekem még mindig Robinho típusú a srác. Egyelőre nem igazán tudom elképzelni, hogy később olyan húzóember lesz mint a korábbi brazil csillagaink (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho). Nem vitás, hogy ügyes játékos, de a kapu előtt és a mezőnyben is sokszor (számomra legalábbis) meglepően ügyetlen megoldásokat választ. A legnagyobb brazil tehetségtől, valamelyest többet vártam, remélem jövőre fejlődni fog mind fizikálisan, mind mentálisan. Bocs ha valakit megbántottam a nem pozitív véleményemmel
a csapat 90 százalékával ellentétben...Messivel ellentétben viszont legalább hajt.
Igen, nem értem, hogy egy ilyen technikailag képzett, a braziloknál - sokszor láttuk - brillirozó játékos, miként választ sorozatosan kifejezetten béna megoldásokat. Messivel ellentétben viszont legalább hajt.gg86 írta:Nekem még mindig Robinho típusú a srác. Egyelőre nem igazán tudom elképzelni, hogy később olyan húzóember lesz mint a korábbi brazil csillagaink (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho). Nem vitás, hogy ügyes játékos, de a kapu előtt és a mezőnyben is sokszor (számomra legalábbis) meglepően ügyetlen megoldásokat választ. A legnagyobb brazil tehetségtől, valamelyest többet vártam, remélem jövőre fejlődni fog mind fizikálisan, mind mentálisan. Bocs ha valakit megbántottam a nem pozitív véleményemmel
Hasonlóan látom én is. Nem látom benne, hogy az általad felsorolt zsenik közé emelkedjen. Annyi potenciált viszont látom benne, hogy klasszis játékossá váljon, és a megújuló Barcában is fontos szerepet kaphat a jövőben. Összességében meg vagyok vele elégedve, hosszútávon mindenképp jó igazolás lehet.gg86 írta:Nekem még mindig Robinho típusú a srác. Egyelőre nem igazán tudom elképzelni, hogy később olyan húzóember lesz mint a korábbi brazil csillagaink (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho). Nem vitás, hogy ügyes játékos, de a kapu előtt és a mezőnyben is sokszor (számomra legalábbis) meglepően ügyetlen megoldásokat választ. A legnagyobb brazil tehetségtől, valamelyest többet vártam, remélem jövőre fejlődni fog mind fizikálisan, mind mentálisan. Bocs ha valakit megbántottam a nem pozitív véleményemmel
Szerintem eltalálta a torkát/tüdejét és nehezen kapott levegőt. Másra nem tudok gondolni.Game90 írta:Ez mi votl?
http://youtu.be/jhLi1eq9rV4" target="_blank
bár ma őt lehet a legkevésbé bántani, a kapu előtt uo. töketlen mint átellenben a haverja.shutterisland írta:panna.