Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem védeni akarom, mert nem érdemli meg, de az hogy róla, vagy az ő oldaláról sok gólt kapunk részben az alkalmazott taktika hibája is. Az 100%-ban az övé ha ártalmatlan helyzetben eladja a labdát, de az nem teljesen ha az ellenfél 16-osától nem ér vissza egy gyors kontra során.visca el barca írta: miért miben jó? támadásban vagy védekezében? a gólok nagy részét róla kapjuk ha van értelmes edző az ellenfélnél, az oldalán játszat mindent. ma mind a két gólban vastagon benne volt.
miért miben jó? támadásban vagy védekezében? a gólok nagy részét róla kapjuk ha van értelmes edző az ellenfélnél, az oldalán játszat mindent. ma mind a két gólban vastagon benne volt.zola8787 írta:Kit gondolnál a helyére? Egyszerűen nem tudok nála jobbat. Adriano vagy Montoya azért túlzás lenne beton kezdőnek szerintem.visca el barca írta:nyáron mehet isten hírével a beadások és visszazárások királya.
Kit gondolnál a helyére? Egyszerűen nem tudok nála jobbat. Adriano vagy Montoya azért túlzás lenne beton kezdőnek szerintem.visca el barca írta:nyáron mehet isten hírével a beadások és visszazárások királya.
Kellett valamilyen jó kifogás a poénkirálytól?Alcantara írta:Ezt muszáj belinkelnem, mert Alves indokolásától enyhén szólva is a gutaütés kerülget:
http://barcanoticias.blog.hu/2014/04/10" target="_blank ... reagalasai
Rövid a fű!!! A meccs előtt meg túl hosszú volt! Az eszem megáll most már komolyan!
Én sem értem, miért nem lehet elismerni, hogy egyszerűen jobb volt az Atlético és megérdemelték a továbbjutást. Iniesta, Alba és Neymar is korrekten nyilatkozott, mondjuk az eddigiek alapján nem is vártam el Alvestől, hogy hasonlóan cselekedjen...Alcantara írta:Ezt muszáj belinkelnem, mert Alves indokolásától enyhén szólva is a gutaütés kerülget:
http://barcanoticias.blog.hu/2014/04/10" target="_blank ... reagalasai
Rövid a fű!!! A meccs előtt meg túl hosszú volt! Az eszem megáll most már komolyan!
Mivel ad többet Alexisnél? Mindketten benne vannak a kényszerítőkben, az összjátékban, ezen kívül annyival csinál többet Alvés Alexinél, hogy sokszor ad be, amit nem kell kommentálnom, mennyit ér. Egy Barcelonában azért ne nyugtázzuk már az elcseszett beadásait azzal, hogy "de ő legalább megpróbálja..." A 3 védős szisztéma eddig csak egyszer jött be, még Pep idején egy Zaragoza ellen kupameccsen, szóval az felejtős. Kell a négy védő, kell a stabil védekezés, mert igencsak kiszolgáltatott helyzetben van a védelem, amikor Alvés fent mászkál, az ellenfél pedig simán viheti a labdát Alvés oldalán mindenféle ellenállás nélkül. Ha szélsőt akarsz csinálni Alvésből, akkor ne védőként legyen beállítva, hanem jobbszélsőként és akkor ne Pedro vagy Alexis kezdjen, hanem ő...Leon írta:Alvest én gyakorlatilag nem tekintem védőnek mert már évek óta nem sűrűn jár a Barca 16 -osa környékén.
Viszont egy hasznos támadó szélsőnek beillik,sokszor többet csinál elől mint Alexis (akit amúgy bírok).
Szóval amíg nem az ő oldaláról (az utóbbi meccseken nem onnan) kapjuk a gólokat addig nem zavar ha elől bóklászik.
Bár ennyiből felállhatnánk 3 védővel,Alves meg felléphetne Xaviék mellé. A beadási amúgy még mindig borzasztóak,de ő legalább megpróbálja...
ebben igazad van, korábban említettem én is.Én biztosan nem adnám el a nyáron. Egyike azon játékosoknak, akik szinte mindig hajtanak. Rengeteget robotol a szélen.