amugy ez a martino...

::D
a röhögés elkap mikor meglátom a fejét...olyan mint a BK-ban Vili bácsi

:D:D:D
komolyra fordítva a szót...
nem hiszem hogy Pinto-t bármiért is szidni kéne
Alves már nem is tudom mennyi meccsen játszik ilyen gyengén és folyamatosan kezdő.... csóró montoya meg keretbe sincs
Barta simán lehozta a golja nélkül is azt amit Mascerano vagy Piqé....
xavi iniesta tehetlen....ha Messi kakil mindenre
fabregas nem Center
Neymar egyedül kevés... én az ő hozzá állását nem tartom rosszank,ő azért mégis csak küzd és felvállaja az 1v1-et még ha nem is sikerül... persze az igazi önmagától fényévekre van
Messi fejben olyan fásult hogy olyan már nincs is....miért nem lehet őt pihentetni?
Alexis pedro .... értékelhetetlen.....bár nem biztos ez az ő hibájuk nagyrészben.
Martino és Sajnos Vllanova a vezetőséggel együtt tönkre tették ezt a csapatot.....
Még ha akkor is ha a mai mecsen nem játszottunk annyira rosszl mint vártam....
nem kell lecserélni a csapatot...csak a posztokon versenyhelyzetet kell teremteni...
mert mint ha egy két játékos bérletes lenne a kezdő 11ben... igy hiába az "erős" kispad...
tello affelay, song, alexis ,pedro,montoya,hiába van
talán"jobb formába" mint messi vagy alves..ha ugyse kezd...és szépen lassan eljutotunk egy patt helyzetbe ami a következő:
a kezdő 11 belexajik mindenbe mert ugyse lesznek padosok max 1-2 meccsre rotálás miatt
a csere minek szenvedjen mikor ugyse játszik ...
ezek a játékosok nem rég rommá vertek mindenkit,és azóta talán csak erősödtünk....
nem felejtettek el ők focizni az biztos,de pep óta nincs edzőnk...ez tény! ezen kell változtatni... természetesen nem csak ezért enm nyerünk semmit,mert lehetnek kifogások, a kapusposztra,védelemre, de normál esetben az edzőnek ezekkel már idény elején számolni kell és meg kell találni a helyettest minden posztra,persze különbségek mindig vannak és nem lehet messinek egy messi cseréje ez tény...de ez csapatjáték...és hozzáteszem az atleticonak...granadának nincs messijük se...hogy a többit ne soroljam....
egy szó mint száz... edző kell...!!! Klop remek lehet,csak ezekkel a német edzőkkel kétségbe vagyok esve...ilyen egy két nyári edzőknek tartom ...mint klinsman...

de cáfoljon meg!!
minden estre mindenképp őt szeretném látni Barca melegítőben mint Vilibácsit öltönyben!!