Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő is jöhet, bár nehéz lesz kiszorítania a csapatból Kane-t vagy Lennont.bence-barca írta:Nem inkább Messit ?![]()
Amúgy szerintem sem lenne egy nagy húzás, sokkal jobbat is találhatnátok . Amúgy nem olvastam ezt sehol, de Laudruphoz mit szólnál? Őt vhogy eltudnám képzelni a Spurs padján.
Nem inkább Messit ?Gareth Tello írta: Tata jöhetne, úgyis távozik Barcelonából a nyáron, hozhatná magával Fabregast.
facepalm.gifbence-barca írta:Sajtóhírek szerint Massimiliano Allegri lesz a nyártól az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az olasz trénert januárban menesztették az AC Milantól a gyenge eredmények miatt. -nso
Nos, GT?
Kicsit soknak találom a 3 meccset! Ki kell hagynia a legfontosabb meccset jövő héten.BarcafanTomee írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ul-2329565
Nagy veszteség Henderson kiesése, de magának köszönheti, feleslegesen állitatta ki magát. Remélem azért sikerül pótolni. Az év meglepetése a Pool és remélem be is húzzák!
Meglesz ez az Arsenalnak sajnos, mondjuk remélem, az Everton azért elveri valahogy a United-ot, mert ha Moyes-ék nyernek, akkor 60 pontjuk lesz, pont annyi, mint nekünk...Game90 írta:Arsenal: Hull idegenben, Newcastle otthon, West Brom otthon, Norwich idegenben.
Everton: ManUnited otthon, Southampton idegenben, ManCity otthon, Hull idegenben.
Ez az amit ő nagyon-nagyon tud. Lehet őt ócsárolni, gúnyolni a Barca tábornak, de első évében már nagyon sokat kihozott a Chelsea-ből, ráadásul van egy olyan sejtésem, hogy ettől még több is lesz a szezon hátralevő szakaszában (BL).MQuC írta:Érdekesség, hogy Mou kb két meccsel ezelőtt lenyilatkozta, hogy elúszott a bajnokság (nem tudom, ki ellen kaptak ki akkor). Milyen okos az ember, hogy így leveszi a terhet. SEnki sem foglalkozik velük, elúszott ez van, aztán cska ott vannak továbbra is. Hozzák a meccseiket szépen.
Úgy néz ki tényleg a jövő heti Pool-Chelsea meccs dönt a bajnoki címről.ozsimiki írta:Közben meg az Everton hazai pályán kapott ki a Palacetól...
City meg 2-2t játszott szintén otthon a Sunderlanddel...
ne már...a végén még a Chelsea behúzza...most már tényleg nyerjék meg Gerrardék...
Olyan játékosokkal nem foglalkozunk, akik a Spurs-be sem férnek be.Gareth Tello írta:Pinto, Naughton, Kaboul, O'Shea, Huddlestone, Lennon, Balotelli, meg valami 17 éves karibi csatár, és kész is a bajnokcsapat.![]()
Pinto, Naughton, Kaboul, O'Shea, Huddlestone, Lennon, Balotelli, meg valami 17 éves karibi csatár, és kész is a bajnokcsapat.Game90 írta:tim payton @timpayton
Arsenal's 8 signings: GK (Fab out) RB (Bac out) CB3 (TV5 out) CB4, mobile DM, pacy winger (Pod out) CF1 & CF2 (NB26 & OG out).
Elment Defoe, így könnyű...Game90 írta:Suárez + Sturridge: 49 gól.
Tottenham: 48 gól.
lui1698 írta:Én is remélem, hogy a Pool behúzza innen, megérdemelnék teljes mértékben szerintem.
Gerrard reakciója és beszéde a végén meg külön élmény volt.
Bizony, ritka színvonalas mérkőzés volt. igazi bajnoki "döntő"Alcantara írta:Nagyon jó kis meccs volt, igazi rangadó. Nem gondoltam volna, hogy a City vissza tud jönni az első félidő után a meccsbe. Az is igaz Agger nélkül bizonytalanabb volt ma a védelem.
A Citynél viszont ma Kompany volt a "Demichelis"!![]()
Ezen a szinten ilyen bugyuta hibát véteni, több mint bűn. Ez sokba került a Citynek.
A játékvezető hozta a szokásos formát, szerencsére mindkét oldalon egyet-egyet tévedett, így nem volt jelentősége elvileg.
Kompany szabálytalan volt Suarezzel szemben, amit tisztán látnia kellett, mert senki nem állt előtte a játékosok közül.
A végén pedig Skrtel egyértelműen kezezett a felugrásnál. Ez mondjuk nehezebben kiszúrható volt, de szintén tizi járt volna.