Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Mounak csak egy célja volt, ne kapjanak gólt. Tisztában van vele, hogy az Atletico abban a pillanatban ugyanezt játszotta volna és ráadásul ők is hatékonyak ebben.csababarca írta:Mondjuk én a 0-0t nem értem,miért annyira jó a Chelseanek, azért minimálisan törekedhetett volna a gólra. De már a felállásból látszott,hogy mi a cél, 5 védő,két vkp...bájos.
Holnapi remélem jobb lesz,bár ennél csak jobb lehet.
Ez talán viccnek is rossz összehasonlítás. Persze van akitől nem várható el komoly írás.komutnemukod írta:A Magyar válogatott élén az ilyen fociért megkiabálták(elzavarták) Koeman-t, ha a Dinamo élén csinálja a Special x akkor taktikai totum factum.
Ott minden olyan helyzetet lövésnek számol, ahol a játékos szándéka az volt, hogy kapura tegye a labdát. Ha abból indulok ki, hogy az Atléticonak volt vagy 50 beadása az ötösön belülre, még kevés is ez a szám... De elvetélt kísérlet volt egytől egyig.visca el barca írta:atletit lehet fikázni, de mégiscsak az egyetlen csapat amelyik nem kapott ki a blben eddig...
második félidőt nem néztem, eredmenyek.com szerint 26 atleti kapura lövés volt a meccsen. ez komoly?
Én is hasonlóképpen látom, nekem tetszett ez a meccs, hatalmas taktikai csatát hozott, amiben Mourinho egyértelműen győzedelmeskedett. Simeonének fogalma nincsen mit lehet hasonló stílus ellen játszani. A visszavágó még érdekesebb lesz. Annyi szerencséje van a Madridnak, hogy nem volt gól a Chelsea részéről sem, ma már ez is előny, idegenbe 0:0-al menni.Bob_Marley írta: Szerintem az iram is jó, s nagy a küzdés, én élvezem ezt is.
Jessica Alba nincs pályán, így az orgazmus is elmarad.visca el barca írta:
Bob mester, neked ez a meccs egy igazi orgazmus![]()
ilyen unalmas vmit... én csak a füdrdőkádból hallgattam, de elég is volt
Bob mester, neked ez a meccs egy igazi orgazmusBob_Marley írta:Nagyon pörgős, taktikus és kemény meccset várok. Egy szűk 1:0-val kiegyeznék, de Mourinho csapata roppant erős, s egy idegenbeli góllal nagy lépést tehetnének a döntő felé. Pikáns ízt adna ha Torres betalálna.