2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kíváncsi vagyok akkor is ezt mondták-e amikor Benzemával együtt 10 perc alatt kettőt rámoltak be nekünk a legutóbbi bajnokin?Dr.Dre írta:A Madridomon találtam ezt a hozzászólást, idézem:
"Szerezzenek egy jól nevelt német juhászt és az agyát ültessék be DM-nek, lenne egy világklasszisunk."
![]()
Nem vagyok. Ha bunkó akartam volna lenni, akkor gyüjtő helyett lopót írok.Buitre írta:iszonyú bunkó vagy...Rivaldo11 írta:színesfémgyüjtő![]()
Pep lehet tényleg nem tud mást játszatni. Miért nyomja ugyanazt a Madrid ellen, amikor lehetett tudni mi lesz? Előre kijelenti, hogy a kontráktól tart, erre 3 embert hagy hátul.
iszonyú bunkó vagy...Rivaldo11 írta:színesfémgyüjtő
Ez lehetett volna a megoldás, de Guardiola csapatától ezt nem fogjuk látni, de tényleg hülyeség volt ennyire nekirontani a Realnak, meg is lett az eredménye. Nincs az a középhátvéd aki Ronaldoval és Di Mariaval felveszi a futóversenyt, innentól meg nyerő helyzetben van a Real.csababarca írta:Cél szentesíti az eszközt.Rivaldo11 írta:Az dühítő, hogy még egy bl elődöntőn is fülük farkuk behúzva, hazai pályán..és van pofájuk örülni a gólnak. Ha játékos lennélk, és az én csapatom így játszana egy ki-ki meccsen, a bőr leégne a képemről a pályán.
Amúgy nem értem a bm fanyalgókat. Ezt a madridot a tavalyiak is nehezen vernék,ha vernék egyáltalán. Hiába a tavalyi állítólagos direktebb játék,a real ugyan ezt játszaná,max 2szer többet rúgott volna kapura a munchen.
Egyszerűen vissza kéne állni,és nekik kellene kontrázni,real fel állt fal ellen nem igazán tud kezdeni semmit.
Mégis lehetne 2-0 simán. Jah hogy ennek a játéknak ez az unalmas passzolgatás a lényege, nem tudtam...Rivaldo11 írta:Az dühítő, hogy még egy bl elődöntőn is fülük farkuk behúzva, hazai pályán..és van pofájuk örülni a gólnak. Ha játékos lennélk, és az én csapatom így játszana egy ki-ki meccsen, a bőr leégne a képemről a pályán.
Cél szentesíti az eszközt.Rivaldo11 írta:Az dühítő, hogy még egy bl elődöntőn is fülük farkuk behúzva, hazai pályán..és van pofájuk örülni a gólnak. Ha játékos lennélk, és az én csapatom így játszana egy ki-ki meccsen, a bőr leégne a képemről a pályán.
1.Még ha akarnák se tudnák elvenni a Bayerntől a labdát, mert olyan labdabiztosak és amikor elveszítik a ladbát, akkor meg egyből visszatámadnak.Rivaldo11 írta:Az dühítő, hogy még egy bl elődöntőn is fülük farkuk behúzva, hazai pályán..és van pofájuk örülni a gólnak. Ha játékos lennélk, és az én csapatom így játszana egy ki-ki meccsen, a bőr leégne a képemről a pályán.
Sajnos egyre inkább ez a jellemző a modern futballra, ez van.Leon írta:Ez annyira jellemző,a Madridnál gyakorlatilag nincs a labda és mégis több helyzetük van és ők vezetnek!![]()
A jelen állás szerint még jobban szurkolok a Chelsea-nak,hogy a döntőbe jussanak!
Xabi, Ramos, Illara és Mandzukic.BarcafanTomee írta:lemaradtam a meccs elejéről, van valaki sárgaveszélyben?
Így van. Ez a Realnak a legjobb. Annyit kell csinálniuk, ha megvan a ladba előre rúgni aztán már ziccer is. Most már tudom, miért akar Guardiola kh-t igazolni, Boateng sem egy sprinter...csababarca írta:Hülye a bayern,azt hittem okosabban csinálják,erre ugyanazt a hibákat csinálják mint mi...vicc.Rivaldo11 írta:Az nem semmi, hogy a madrid már megint semmiközeameccshez szituból szerez előnytFutballozni nem tudnak továbbra sem, előrebikázni, aztán a színesfémgyüjtő, vagy ronci futhat vele. Taktika.
Hülye a bayern,azt hittem okosabban csinálják,erre ugyanazt a hibákat csinálják mint mi...vicc.Rivaldo11 írta:Az nem semmi, hogy a madrid már megint semmiközeameccshez szituból szerez előnytFutballozni nem tudnak továbbra sem, előrebikázni, aztán a színesfémgyüjtő, vagy ronci futhat vele. Taktika.
Ez várható volt ellenünk is kontrára mentek....csababarca írta:Ez mi megint?
A vakból,állandóan ez megy...szép lesz a real-chelsea döntő,beparkolják a buszokat,aztán várják a másikat.
Pfejj.