Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Léfe
Entrenador del Barça

2014.04.24. 10:07:34

Igazolni nem csak azért kell mert X vagy Y gyenge. Egyszerüen frissiteni kell egy csapatot. Folyamatosn évi 2 fövel legalább. Ez elmaradt, mos többen kellenek. Ez a lényg.
Fecó
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2014.04.24. 09:57:36

visca el barca írta:bár ha valverde lesz az edzőnk lehet elhozza a fél bilbaot :D : muniain, herrera, iturraspe, laporte, meg még ki tudja :D
Ebből a felsorolásból a Muniain-Herrera párosnak örülnék is. Bár Muniain is bal oldalon játszik főleg, ahogy Neymar is idén szóval ne mtudom mennyire lenne ennek a két embernek helye azon az oldalon.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.24. 09:36:43

kadarzsolt85 írta:Irjak sok helyen ezt a Vidal gyereket hogy az mivel jobb mint Alexis Sanchez sot szerintem nem jobb egyaltalan?!
nem is egy poszton játszanak, értelmetlen öszehasonlítanod.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZolTano
Jugador d'estrella

2014.04.24. 09:28:31

csak LE ne legyen edző. visszalépés lenne egyértelműen.
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.04.24. 09:26:57

Irjak sok helyen ezt a Vidal gyereket hogy az mivel jobb mint Alexis Sanchez sot szerintem nem jobb egyaltalan?!
Barca Barca Baaarca
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.04.24. 09:18:56

mess2009 írta:a FIFA megkegyelmezett ugyan de még ott van Zubi..!? és top csapata, úgyhogy ne reménykedjetek!
Hozzák LE-t és Krkicet és garantált, hogy a csapat nem fog kiesni.
kindeR
Barça B

2014.04.24. 09:13:04

horybazs írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2330943

most komolyan??? neeee már!!!!! egy delofue tényleg jobb lesz mint egy alexis sanchez??? ezt senki nem kajáltatja meg velem.
nyílván nem jobb még, de sokkal jobb játékos válhat belőle mint alexis-ből a barcában, ez az átigazolás mindekinek jó.
Kép
horybazs
Barça B

2014.04.24. 09:02:14

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2330943" target="_blank

most komolyan??? neeee már!!!!! egy delofue tényleg jobb lesz mint egy alexis sanchez??? ezt senki nem kajáltatja meg velem.
"A dicséretekkel nem sokra mész, ellenben a pofonok, amiket kapsz, jó útra téríthetnek. A kritikák nem befolyásolhatnak negatívan, csakis arra használhatod őket, hogy fejlődjél." Dani Alves
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.24. 08:53:41

Game90 írta:
Yaya(07-10) írta:akiket pénzzé lehet tenni: Mascherano, ALves, Alexis, Song. Bár utóbbi kettőt kifejezetten sajnálnám. 4 játékosból 100 millát simán be lehet szedni
Ezért a 4 játékosért mikor kapunk 100 milliót?

Barcelona plan to sign 7 players this summer. Chelsea centre back David Luiz and Juventus midfielder Arturo Vidal are the priorities. [sport]
a porto 200-at is kapna :lol:

azért egy alves 10, masch 15, song 15, sanchez 30 reális lehet. ebből pont kijönne egy ter stegen (10) /reus (35) /inigo martinez (25) pakk

bár ha valverde lesz az edzőnk lehet elhozza a fél bilbaot :D : muniain, herrera, iturraspe, laporte, meg még ki tudja :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
splinter
Jugador del Barça

2014.04.24. 08:47:51

Game90 írta:
Yaya(07-10) írta:akiket pénzzé lehet tenni: Mascherano, ALves, Alexis, Song. Bár utóbbi kettőt kifejezetten sajnálnám. 4 játékosból 100 millát simán be lehet szedni

Barcelona plan to sign 7 players this summer. Chelsea centre back David Luiz and Juventus midfielder Arturo Vidal are the priorities. [sport]
Állítólag( a csodás, nemzeti sportunk szerint) a Juve kivásárolná Sanchezt, akinek ez az ára, 30 misi. szóval összejönne.... :) Masch is ér egy 30-at(na nem a védekezéséért, hanem az eredeti szerepkörében nyújtott teljesítményéért, melyet sajnos nálunk nem tudott kamatoztatni :( )
mess2009
Director del Fútbol

2014.04.24. 08:24:46

a FIFA megkegyelmezett ugyan de még ott van Zubi..!? és top csapata, úgyhogy ne reménykedjetek!
Laza
Capitá del Barça

2014.04.24. 02:29:46

Game90 írta:
:D:D ha mi álljuk a fizetésüket 4évig.
amugy Song Alexist nem adnám...

Pedro mehet! Songot meg ha nem védekező középpályán eröltetnénk és lenne folyamatba 4-5 tétes meccse,már ha eladni akarnánk is többet érne 5 millával ez fix...

PCsabi
aka Game90

2014.04.24. 02:20:30

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Laza
Capitá del Barça

2014.04.23. 23:31:13

aki elküldené a félcsapatot az szerintem még FM-ben is kispályás mert ott sem lehet....
hozzá teszem hogy bolhából csinálunk kinai nagyfalat....

nem azért van itt martino meg volt tito mert ők jó edzők,egy olcsó jó bűnbak kell.
nem lesz itt sztáredző mert nem hülye egyik se,hogy idejöjjön azt parancsoljanak neki. Rosselék is olyan okosak mint itt páran.
jöjjön csak Ter Stegen,hogy cserekapusra minek pénzt adni azt máig nem értem.
nem kell jöbb védő sem,ott van montoya,védelemben csak Mangala az akiért pénzt adnék,illetve hoznám felfele a kicsiket.
középpályát már hova erősítenénk? meg minek?meg kivel? :) Reus?vagy Kroos? mivel jobb mint fabregas?vagy akármelyik?hagyuk már... egy Godin-koke-meg egy leharcolt Diegoval felálló ATMA agyonveri az összes csapatot a bajnokságban.
csatár sorba,ott vannak a nagy tehetségeink,én pedrot adnám el vagy kölcsön mindegy.
és játszana Adama,Delfu,felváltva Neymar Messi.
és egy edző kell aki összerakja ezeket a játékosokat,és icsán rugja akármelyiket ha nem csinál semmit.
kellene még igazolni 2évet és a szurkolóknak türelmet !
TerStegen---Montoya-Mangala-Bagnack-Jordi---Busi-Iniesta-Roberto---Delfu-Mess-Neymar---

és akkor még megannyi változtathatási lehetőség 2 játékos igazolása,meg van 40millából.
lehet hülyeség..:) de mégis több esélye lehet mint hogy Agüéro,Reus,Hummels,David luiz..egyszere való leigazolás vagy akár 1-2ember is ezekből megvalósuljon. de szivesebben látnám ezt a kezdőt,mint a pézéhes fel hype-olt játékosokat...de majd bekapocsolom az xbox-ot és szólok mi lett a végén :)
mvik
Jugador d'estrella

2014.04.23. 23:18:58

üdv. remélem a nyáron a következők zajlanak le:
1. leváltják ezt a siralmas elnökséget, mert ez nagyon sz@r
2. hoznak egy jó edzőt, de ne csak jó taktikus legyen hanem képes legyen mentálisan is a csapat élére állni (gondolok itt arra h ha kell leüvölti a játékosok fejét)
3. igazolni egy jó kapust (elvileg stegen jön), hát a cserekapus poszt nálam kérdés mert igazság szerint Oiert nem lehetett látni védeni így nem tudom mire képes. hozni kell egy jó jobbhátvédet bár erre a posztra jelenleg nem nagyon tudok kit javasolni (vagy hát tudnám az Azpilicuetat, de őt úgyse adja el a chelsea). hozni kell két középső védőt egyet a Hummels/Subotic/Verthogen/David Luiz négyesből meg egyet a Mangala/Inigo Martinez/Laporte (ha még Pep is így vinné akkor nagyon ügyes lehet bár én csak vasárnap láttam játszani de szerintem nagyon jó volt) hármasból egyet. meg hozni kell egy magas középcsatárt aki képes fejelni, én ide nem feltétlenül sztár igazolásra gondolok hanem mondjuk erre a Bacca gyerekre a Sevillából aki egész jól nyomja idén.
4. a haszontalan embereket el kell adni (Alves, Mascherano, Afellay, Dos Santos, Tello, Cuenca, esetleg még a Songot is bár őt nem muszáj).
mvik
kas7as
Jugador del Barça

2014.04.23. 23:07:34

"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
Klaczy
Barça B

2014.04.23. 22:54:48

Léfe írta:Menjen akit küldenek én Inesta-Messi-Busi-Neymr-Alba soron kivül senkiért sem sirnék. Xavi és Pique kevesebb jáékkal maradhat. A többi mehet, eldönti akinek ez a dolga. De kell -okvetlen -
egy jobbhátvéd és kettő -nem egy- középső védő. Középpályára Rafinha vissza és még valaki. Támadóbol egy nagyob név és még valaki.
Attól még nem lesz jó a csapat. Na meg ekkora kluboknál nem szokás kicserélni az egész keretet egy év alatt. Amíg ez a vezetőség van sok jót ne várjuk, a fejétől bűzlik a hal!

Fabregas, Song, Montoya,Bartra, Pedro, Adriano-t kár lenne elküldeni, sőt nem is szabad. Amúgy se mi döntünk.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.04.23. 21:59:18

Nem ide való, de azt hiszem Adama Traoré lesz a kövi szezon legkellemesebb meglepetése...iszonyat nagy tehetség, és már most baromi gyors, labdabiztos, és dinamikus. Remélem sok lehetőséget kap majd.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LM10
Director del Fútbol

2014.04.23. 21:47:29

2 kapus egyértelmű hogy kell( ter Stegen a kezdő, most pedig Caballerot emlegetik cserének)

A védelem.... siralmas. Alba,Piqué,Bartra,Montoya,Adriano szerintem okés, de ez így halovány. Mascherano és Puyol helyett kell egy tapasztaltabb és egy fiatalabb középső védő.( Thiago Silva,David Luiz talán)

Dani Alves nagyon gyenge, évről-évre, itt az ideje, hogy menjen. Montoyában látom a tehetséget, lehet már megállná a helyét beépítve, de egy szélső védő kell majd Dani helyett.

Középpályára Rafinha kölcsönből vissza. Xavi egyre kevesebbet játszik majd, Busquets-Fabregas-Iniesta lehet a jövő középpályája. Roberto,Song nem győzött meg, tőlem távozhatnak, ez esetben egy csere szűrő is kell.

Támadósorba Deulofeu visszatér, őt Tello helyére hoznám, aki nagyon nem illik a rendszerünkben, ahogy Alexis sem. Adjuk el a Juvénak azt kész. Vagy egy középcsatár kellene, Messit ismét szélre téve, vagy pedig egy tényleg belevaló szélsőt. Neymar szerintem jövő szezonra teljesedhet ki.

Nagyon nevekről még nem érdemes beszélni, az edző kiléte is kérdéses, én így látom, hogy ezeket kéne megejteni, de a legfontosabb egy tökös edző lenne, aki rendet csap, és megújult filozófiát teremt. Nem gondolo megyébként, hogy Klopp,Simeone féle sztáredző jön, Luis Enriquére tippelek.
Tim
Mezei fórumozó

2014.04.23. 21:23:39

Bob_Marley írta:.. Rafinha középpályára, előre Deu, 1 kapus, meg hátulra 1-2 ember. És slussz.
Alapvetően egyetértenék,de ez most kevés lenne. Sokkal radikálisabb változtatásokra lesz szükség hogy ebből a posványból kikerüljön a csapat. Most nem térek ki a vezetőség szerepére de vastagon benne voltak abban hogy ide jutottunk. A sok sumákolás,ködösítés meghozta az eredményét..A fene tudja hogy egyáltalán mennyi pénz van igazolásokra. Eladásokból szokás szerint nem számíthatunk jelentős pénzre,BL,és egyéb bevételek az ablakban ugyebár.
Szóval érdekes lesz. És akkor még nem is említettem hogy Rosell állítólag az arab cimbik révén belekeveredett egy vesztegetési ügybe is,amit simán elhiszek róla mellesleg. Tehát lesz még pár meglepetés.
Egyébként 1kapus kevés lesz ha Victor és Pinto is megy. A védelmet meg teljesen újra kell szervezni,mert a mostani teljesítményük összeállítástól függetlenül,kritikán aluli.
És akkor még az edző kérdést nem is említettük.Nem lesz ez egyszerű sajnos.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.23. 20:51:10

MichaaBee írta:
Aaron3991 írta:
Felre erted o pont forditva erti. Nem Song jatszana vedot, hanem Luiz tud vedekezo kozeppalyast, tehat igy Song eladasaval is lenne alternativa arra az 5 meccsre amin nem jatszik Busi. Aztan lehet en ertem felre :D
Áron értette jól. :) A problémát az okozta, hogy helytelenül azt írtam, hogy Songgal, a fejemben ez a mondat még úgy hangzott, hogy "Songtól megválni".
Oh, sry.
Hát akkor sem tetszik igazán. Tételezzük fel védőink lesérülnek (nem lenne meglepő, és mivel laza meccs jönne Busit is lehetne pihentetni. De ha Luizra mindenképp hátul lenne szükség, mert más alternatíva nincs akkor a vkp posztján nem lehetne pihentetni. Maradjon csak mindenki a posztján, hozzunk szépen egy rendes védőt, aki ott is marad. Szerintem.
Mondjuk nálam favorit kh posztra Hummels lenne, de Verthongennel sem járnánk rosszul. Thiago Silva úgyszint, de érte meg ahhoz képest milyen idős, elég sokat kéne kiadni. Őt 2-3 éve kellett volna.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.23. 20:23:58

MichaaBee-vel értek egyet, Rafinha középpályára, előre Deu, 1 kapus, meg hátulra 1-2 ember. És slussz.

Jó, hogy feloldták a tilalmat, de ennek van hátulütője is. Rossz alkupozícióban leszünk, illetve nehogy azt higgye valaki, hogy pl Alexist vagy teszem azt Alvest majd 30-40 milliókért elviszi valaki. Tárgyalópartnerek is tudják, hogy bármikor életbe léphet megint a tilalom, így teljesen evidens, hogy még drágábban akarnak eladni, s még olcsóbban venni. Érdekes nyár lesz, az biztos, hogy most kell hideg fejjel gondolkodni, s a megfelelő lépéseket meghozni. Kapkodni nem szabad, meg teljes csere-berére meg szerintem nincs is szükség.

visca el barca múltkor írtad valaki lesérül, azért ilyen alapon kéne 40 fős keret, bár akkor is kéne még vagy 10 ember, mert mi van ha kitör valami vulkán. :D

Én nagyon remélem, hogy nem kell semmilyen fritz játékost nézni jövőre. Ez csak egy személyes vélemény, mindegy ki jön, részemről az elfogadás meglesz (ahogy Neymar felé is megvan, bár továbbra is sokkalom az árát, meg hogy illik-e ide), de a németek maradjanak csak Bundesligájukban. Griezmann kölyköt hoznám ezerszer inkább mint a Rajzszakkör nebulóját.
Kép
Kép
Kép
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.04.23. 20:09:47

De Sciglio
Az meg ki?
Milan fiatal vedoje. Jobbon balon bevetheto, az olasz valogatottban is jatszott mar. Sokszor nem lattam jatszani de szerintem egesz jo kis playa lehet belole.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.23. 20:03:42

Aaron3991 írta:
bence-barca írta:Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton. :)

Közben 2 info:
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona 22 éves támadóját, Cristian Tellót angol lapértesülés szerint a Liverpool, a Milan és a Napoli is vinné. -nso

Illetve Pinto távozása esetén Caballero lenne az egyik kiszemelt 2. számú kapusnak.
Felre erted o pont forditva erti. Nem Song jatszana vedot, hanem Luiz tud vedekezo kozeppalyast, tehat igy Song eladasaval is lenne alternativa arra az 5 meccsre amin nem jatszik Busi. Aztan lehet en ertem felre :D
Áron értette jól. :) A problémát az okozta, hogy helytelenül azt írtam, hogy Songgal, a fejemben ez a mondat még úgy hangzott, hogy "Songtól megválni".
De Sciglio
Az meg ki?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.04.23. 19:21:39

bence-barca írta:
MichaaBee írta:Ha a David Luiz pletykák igazak bizonyulnak és esetleg sikerülne elhozni, akkor ti megválnátok Songgal másik igazolás nélkül? Tudom, kicsit FM szagú a dolog, meg nehezen veszi be a gyomrunk a vkp legyen kh és vica versa dolgot, de talán nem halva született elképzelés. :)
Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton. :)

Közben 2 info:
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona 22 éves támadóját, Cristian Tellót angol lapértesülés szerint a Liverpool, a Milan és a Napoli is vinné. -nso

Illetve Pinto távozása esetén Caballero lenne az egyik kiszemelt 2. számú kapusnak.
Válasz küldése