Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedro saját nevelés, katalán. Ez nálunk mindig sokat számít. Szerintem a kevesebb játékpercet is könnyebben viseli, mint Alexis, ez is mellette szólhat.bojankrkic27 írta:én csak azt nem tudom, hogy miért nem Pedrot próbáljuk meg értékesíteni.... nekem sokkal unszimpatikusabb, egyszerű a játéka, mint a faék. Az első szezonjaiban se volt már szimpatikus de akkor nagyon fontos gólokat lőtt, ami már közel két éve nem megy neki. Szóval én megköszönném az itt elvégzett munkát is viszlát.... Ennek ellenére Alexist próbáljuk mindenáron értékesíteni mikor több a potenciál benne, mint a Pedritoban.. véleményem szerint.
Mindenkit pénzzé lehet tenni, ha azt mutatjuk, hogy nagyon ragaszkodunk hozzá. De akitől láthatólag meg akarunk szabadulni, azért rosszul fizetnek.Capon írta:Nem tudom mennyi pénz van alapból az igazolásokra, és mennyi kell a játékoseladásokból, de az biztos, hogy Alexist könnyebb pénzé tenni mint Pedrot.
Ha igaz, akkor remélem elhozzuk a helyére Reust vagy Agüerot...Nervo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/07 ... uventustol
A La Gazzetta dello Sport azt írja, a Barcelona és a Juventus megegyezett egymással Alexis Sánchez átigazolásával kapcsolatban. A lap szerint "kedvező lehet a döntés, mivel mindkét fél részéről egyetértés van."
Igen. Korábban keresték a lyukakat. Ma azt keresik, hogy hogy lehet a gólvonalig játszani. Sajnos az hiányzik valóban amit írtál. Lehet a tiki takát ötvözni a hatékony támadással. De ehhez kell egy olyan ember előre mint amilyen Eto'o volt, valljuk be. Ő azért mindig résen volt és ugrott az indításokra, mint a gazella. Meg volt egy Ronaldinho-nk is aki olyan zsugát adott 50 méterről, amilyent elég kevesen tudnak adni. Ma nincs egy ilyen beinduló csatárunk, és nincs egy olyan irányító képességekkel felvértezett szélsőnk/ékünk, mint amilyen Ronnie volt. Tudom, nem ék volt, de ott is jól tudott játszani, amikor oda tették be.MQuC írta:Én megdumálható vagyok, mondomElfogadom. Egyébként abban igazad van, hogy az említett két játékoson kivül senki sem életbiztosítás ezen a téren sajnos, de nem is róluk volt szó.
Nagy kár, hogy már régen ne merről szól a játékunk, pedig nem a tiki taka romlott el, hanem nincsen mélysége a játéknak. Ha megnézünk pár éves (4-5) meccseket, látható, hogy mivel gyorsabban csináltunk mindent, nem volt ideje rendeződni a védelemnek, cska nyomozták a labdát, rohantak a labda után, a támadóink pedig tudták, hová kell beindulni, a labda úgyis jön majd. Az iramváltások hiányoznak, nem az, hogy várjuk, Majd valaki megver három védőt.
Messin és Iniestán kívül ki az aki tuti megveri a védőjét mindig? Bár Messi is mit töketlenkedett a legutóbbi meccsen, amikor egy az egyben a tizenhatoson belül nem tudott elmenni a védő mellett.MQuC írta:MEgveri egy az egyben a védőit? Rendben. Kedvelem Alexist, most képzeld el, ha nem kedvelném.
Vagy csak Te nézed anti-Sanchez szemüvegen keresztül a meccseket.MQuC írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2330943
Ha van megegyezés, ha nem, ez elég szép írás: "Sánchez barcelonai időszakának megítélése egyelőre igencsak felemás, a labdatartós, millió passzra építő katalán stílusban mintha nem igazán érvényesülne az ő gyorsasága, és hogy egy az egyben kiváló százalékban veri meg a védőjét."
Nem láttak meccseket sokat, az biztos.
Ha elengedi a klub, akkor meggyőződésem, hogy ugyanúgy fognak járni mint Villa esetében. Ha a jövőbeli klubjával összekerülünk, nagyon meg fogják bánni hogy elküldték. Ha ilyen játékosokat nem becsül meg a Barcelona, akkor sajnos azt kell mondjam hogy egy kotorék vezetőségünk van.visca el barca írta:A Sky Sports Italia információi szerint a Barcelona chilei labdarúgója, Alexis Sánchez elfogadta a Juventus ajánlatát, és a nyártól a torinói klubban folytatja pályafutását.
adná az ég. annak viszont nem örülök h a hirek szerint döluflülöfölföt játszatnák helyette, nem szeretném barca mezben látni azt a gyereket.reus jo lenne, de jobboson ő sem az igazi.
visca el barca írta:A Sky Sports Italia információi szerint a Barcelona chilei labdarúgója, Alexis Sánchez elfogadta a Juventus ajánlatát, és a nyártól a torinói klubban folytatja pályafutását.
adná az ég. annak viszont nem örülök h a hirek szerint döluflülöfölföt játszatnák helyette, nem szeretném barca mezben látni azt a gyereket.reus jo lenne, de jobboson ő sem az igazi.
alap. egy az egybe cserélném le reusra.MQuC írta:Juve érdeklődik iránta. Transfermarkt szerint 30 milla az értéke, 35-38 ért passz