ozsimiki írta:Így van. Nem szoktam említeni dolgokat,amire kicsi esély van,h kamu, viszont a pályán is eme dolog szerint alakultak a dolgok,úgy,h ebben van igazság bőven szerintem.
meg most őszintén, itt ki gondolja úgy,h Martino az a tökös fajta? az az igazság, egy noname arc, és a jelenlegi feladatokhoz nem ilyen kell. Ősszel szép és jó volt majdnem minden igen,de az volt kb mindenkivel (ősszel),akkor kell kezdeni vmit a srácokkal,amikor láthatóan semmire sem mennek tavasszal már az addig bevált dolgokkal,mert mentálisan is rosszabbak addigra,meg az ellenfelek is erősödnek (Bl).
Frank idejében sem volt tiki taka még, mégis lehoztunk 2-3 sikeres szezont, nem ronda játékkal, szóval nem csak arra alkalmasak ezek a srácok. az újakat meg a módosítások tükrében kellene beszerezni.
nah mind1, szerintem max egy szép őszünk lehet ha marad,aztán ahogy jönnek a neccesebb időszakok, megint kibukik Tata hiányossága.
Ősszel sem volt minden szép és jó, dehogyis, többen írtuk már bőven akkor is, hogy nagy baj van. Annyi volt, hogy akkor még jöttek az eredmények valahogy ( sokszor szerencsével, nyögvenyelősen, de jöttek ), de teljesen nyilvánvaló volt már akkor, hogy csak idő kérdése a krízis.
Tata csak egy áldozat volt igazából az egész történetben, attól függetlenül hogy valóban nem ilyen karakterű edző kell most a Barcelonánál. Mozgalmas nyár lesz, ilyen régen volt mint amilyen ez lesz, de hát mindenki tudta valahol azért, hogy ez az időszak egyszer eljön, örökké ez a keret ilyen összetételben nyilván nem maradhatott ütőképes.
Annyi, hogy az amúgy is fájdalmas időszak még hosszabb és fájdalmasabb lesz a klubvezetés amatőr hibái miatt ( igazolások, pontosabban nem igazolások, Neymar ügy stb. ).