Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt meg mintha én.komutnemukod írta:Minden szavát mintha csak én írtam volna!Maxi írta:
Szerintem maradj csöndben.
Amikor ellenetek játszanak így vérig vagytok sértve.
Egyszerűen undorító.Lassan utálok focit nézni.Ez van.Nekem ez nem eredmény.És sose fogom elismerni.Ez ellen valamit ki kell találni.9 ember a 16 os belül???Mi ez?Új sport?Lemaradtam valamiről?De komolyan?Kómában voltam és új szabályok vannak?Remélem, de ŐSZINTÉN, hogy inkább 200 szor körbepasszoljuk(hozzáteszem, hogy ezek miatt a csapatok miatt) és nem játszunk ilyen fo...akarom mondani FOST mint ez.
És nem érdekel ha megmagyarázod, mert nekem ezt nem lehet.Egyszer le kéne ülnötök beszélni Ronaldoval, hogy mit érezhet meccs közben.Mivel meccsen csapkodni szokott...MERT Ő SZERET FOCIZNI
Azt pedig nem hiszem el, hogy nem érzik a felelősök, hogy ez az irány bizony a foci hanyatlásához vezet. A mai média uralta világban ahol már a birkózás is csak megtűrt sportág az olimpián pont a közvetíthetetlensége okán ugyanis nem LÁTVÁNYOS, vajon mennyi ideje van egy ilyen irányba haladó sportnak?
Ma még oké, hogy életben tartjuk mi akik láttunk focit is nem csak ezt a sz.rt, de akik ezt látják majd először azok nem hiszem, hogy a kosárlabda vagy az amcsi foci helyet ezt választják hosszú távon.
Ezért tartom én a focira károsnak az ilyen Mou féle taktikai zseniket, akik inkább eladnak egy Mata szintű focistát csak hogy legyen egy Salah meg Matic szerű robotja.
Minden szavát mintha csak én írtam volna!Maxi írta:
Szerintem maradj csöndben.
Amikor ellenetek játszanak így vérig vagytok sértve.
Egyszerűen undorító.Lassan utálok focit nézni.Ez van.Nekem ez nem eredmény.És sose fogom elismerni.Ez ellen valamit ki kell találni.9 ember a 16 os belül???Mi ez?Új sport?Lemaradtam valamiről?De komolyan?Kómában voltam és új szabályok vannak?Remélem, de ŐSZINTÉN, hogy inkább 200 szor körbepasszoljuk(hozzáteszem, hogy ezek miatt a csapatok miatt) és nem játszunk ilyen fo...akarom mondani FOST mint ez.
És nem érdekel ha megmagyarázod, mert nekem ezt nem lehet.Egyszer le kéne ülnötök beszélni Ronaldoval, hogy mit érezhet meccs közben.Mivel meccsen csapkodni szokott...MERT Ő SZERET FOCIZNI
Hogy lehet ezt az embert kedvelni?Szerintem még a gyerekei is szégyellik.Game90 írta:Choker Liverpool. "You'll never slip alone, Gerrard."
Ha Rodgers okos lett volna, akkor beáll buszozni, nekik a döntetlen is tökéletes lett volna.
Mourinho:
KATT
puke.gif
Az hogy az ilyen focit játszó csapatok érvényesülnek évek óta, már mutatják a rossz utat. Számomra még elkeserítőbb , hogy szakértőknek kikiáltott valakik ünnepeltetik ezt a fost taktikai foci címén.ozsimiki írta: undorító...
ha így megnyerik a Bl-t is MEGINT akkor a foci menthetetlenül rossz irányba megy már tényleg...
Szerintem maradj csöndben.ferninho írta:Tehát a nagy meccsek azok csak a Barcelona és a Bayern elleni meccsek, a többi az le van tojva nagy ívben.Rivaldo11 írta: Igaz, de a nagy meccseken rendre hasonló "kontrafocit" játszó real madrid végső győzelme nálam ugyanazt az utat jelentené...az nem érdekel, hogy a töltelékeknek ötöket szórnak.![]()
csak ez a 2 csapat számít, akik ellen így játszik a Real, a többi az ki a fenét izgat... az már töltelék, nem is léteznek, nem is számítanak.
Lehet itt szidni Mourinhot, de ilyen csapattal ezt megnyerni bakker...
Én is a Poolnak szorítottam végig, de ezt becsülettel elcseszték...
szidjuk is,olyan szinten megmérgezte a focit,amire kevés példa van.ferninho írta:.
Lehet itt szidni Mourinhot, de ilyen csapattal ezt megnyerni bakker...
Én is a Poolnak szorítottam végig, de ezt becsülettel elcseszték...
Tehát a nagy meccsek azok csak a Barcelona és a Bayern elleni meccsek, a többi az le van tojva nagy ívben.Rivaldo11 írta: Igaz, de a nagy meccseken rendre hasonló "kontrafocit" játszó real madrid végső győzelme nálam ugyanazt az utat jelentené...az nem érdekel, hogy a töltelékeknek ötöket szórnak.
Igaz, de a nagy meccseken rendre hasonló "kontrafocit" játszó real madrid végső győzelme nálam ugyanazt az utat jelentené...az nem érdekel, hogy a töltelékeknek ötöket szórnak.ozsimiki írta:undorító...Game90 írta:Kabaré ez a Chelsea...
ha így megnyerik a Bl-t is MEGINT akkor a foci menthetetlenül rossz irányba megy már tényleg...
undorító...Game90 írta:Kabaré ez a Chelsea...
1 pont is elég nekik, akkor is már csak rajtuk múlik....Dave87 írta:Nagyon sajnàlom a palit...Alcantara írta:Te jóisten! Gerrard mekkora baki!0:1
![]()
Egyébként undorito ez a Chelsea.
Meg kell forditani!
Nagyon sajnàlom a palit...Alcantara írta:Te jóisten! Gerrard mekkora baki!0:1
A Primera Divisónban ezen a téren Morata vezet, azért látszik, ki a két legjobb középcsatár jelenleg a világon.Game90 írta:WhoScored.com @WhoScored
Best goals per minute rates in the PL this season: Bendtner (every 78 mins), Agüero (83.9), Suárez (89.8 ), Kane (97), Sturridge (103.9).
LordÉs ugyebár a statok nem hazudnak.
Ez azért kicsit vicces.BarcafanTomee írta:Mourinho mindent a BL-re tesz fel. Mondjuk 5 pont hátrányban nem is akkora meglepetés.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar" target="_blank ... re-2331067