Daniel Alvés
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Lehet ezért megbüntetik a Villarealt, vagy azért ússzák meg ahogy Alvés reagált 

- Leon
- Director del Fútbol
A banán nagyon nagy volt
meg volt 2 "pontos" beadása is de,hogy már megint az ő oldaláról csaptak meg majdnem minket azt már nagyon unom! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
Biztos vagyok benne, h viszont láthatjuk az év végi összeállításban. Bár szerintem már a heti Wattsban is benne lesz

-
- Az Év fórumozója 2013
Nálam a meccs legjobbja, hatalmasat játszott, nem beszélve a gólpasszáról Musacchio góljánál. Respekt!
A banánevős jelenet meg epic volt.

A banánevős jelenet meg epic volt.

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Eat Racism...Stoichkov írta:na ki tudja elsőként posztolni a gifet a banánevésről?
ja ha véletlenül valaki nem látta volna:
https://www.youtube.com/watch?v=2fV2K0b38Jc" target="_blank

na ki tudja elsőként posztolni a gifet a banánevésről? 

- Leon
- Director del Fútbol
Én ingyen is elengedném,csak húzzon már el!
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Csak a végét láttam a félidőnek pont a kapott gólt és szépen látszott, h kedves Alves vhol a pálya túl feléről nézte. Nem értem, h mit kell erőltetni a játékát, mert mostanába inkább az ellenfél 12. játékosa mint a mienk. Néha van neki egy egy villanása de az nem tudja ellensúlyozni a gólokat amiket róla kapunk.
Na már megint erről a drága ember helyéről kapjuk a gólt. A világon sehol nem volt....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Mivel a középhátvéd megszerzése fontosabb jelenleg, azért írtam azt, hogy valószínűleg az időt és a figyelmet is ez fogja lekötni, illetve két kapus is kell. Utána jöhet a jobbhátvéd kérdés. A legfőbb kérdés, mennyit tökölődik az igazolásokkal a vezetőség. Vagy gyorsan megegyezik a jelöltekkel, vagy még augusztus 31-én sem lesz védőnk...Capon írta:Ép hogy nem szerintem. Bár abban igazad van, hogy nehéz lesz mondjuk 3 kezdő szintű védőt igazolni, de gondolni kell arra is, hogy előreláthatóan, bár még nem biztos, de számolhatunk vele, hogy 2 átigazolási szezonból kizárnak minket. Tehát ha Alves még 1 évet maradna is, utána lehet nem tudunk igazolni helyette senkit. Azt pedig kétlem, hogy még 2 teljes évet nálunk játsszon.Lionel85 írta:én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán.
Tehát vagy most nyáron már megszerzik az utódát és két kezdő szintű jobbhátvéd lesz vagy Alvest már most eladják nyáron.
Most nem lehet azzal számolni, hogy ha kell majd télen vagy köv. nyáron igazolunk. 2 évre előre kell gondolni, és úgy érzem már nem számolhatunk Alvessel 2 évre előre...

-
- Entrenador del Barça
Capon írta:Ép hogy nem szerintem. Bár abban igazad van, hogy nehéz lesz mondjuk 3 kezdő szintű védőt igazolni, de gondolni kell arra is, hogy előreláthatóan, bár még nem biztos, de számolhatunk vele, hogy 2 átigazolási szezonból kizárnak minket. Tehát ha Alves még 1 évet maradna is, utána lehet nem tudunk igazolni helyette senkit. Azt pedig kétlem, hogy még 2 teljes évet nálunk játsszon.Lionel85 írta:én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán.
Tehát vagy most nyáron már megszerzik az utódát és két kezdő szintű jobbhátvéd lesz vagy Alvest már most eladják nyáron.
Most nem lehet azzal számolni, hogy ha kell majd télen vagy köv. nyáron igazolunk. 2 évre előre kell gondolni.
Vagy Montoyában gondolkoznak.. (akiről ismét hangsúlyozom, kevés ide)
- Capon
- Llegenda del Barça
Ép hogy nem szerintem. Bár abban igazad van, hogy nehéz lesz mondjuk 3 kezdő szintű védőt igazolni, de gondolni kell arra is, hogy előreláthatóan, bár még nem biztos, de számolhatunk vele, hogy 2 átigazolási szezonból kizárnak minket. Tehát ha Alves még 1 évet maradna is, utána lehet nem tudunk igazolni helyette senkit. Azt pedig kétlem, hogy még 2 teljes évet nálunk játsszon.Lionel85 írta:én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán.
Most nem lehet azzal számolni, hogy ha kell majd télen vagy köv. nyáron igazolunk. 2 évre előre kell gondolni, és úgy érzem már nem számolhatunk Alvessel 2 évre előre...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Igazad van, ráadásul neki van alternatívája is (Montoya, sőt én Adrianót is kipróbálnám)!Lionel85 írta:Én azt gondolom, hogy az elmúlt éveket tekintve nehéz lesz több játékost igazolni. Az elmúlt két évben középső védőt kellett volna igazolnunk, rengeteg név volt a kalapban, ám nem jött senki. Idén ez elkerülhetetlen, minimum egy, de legalább kettő védő kell középre. Mivel Valdés is távozik, a helyére is kell majd egy kezdőkapus, valamint ha Pinto távozása is végleges, akkor oda is kell egy ember. Mivel ez a két poszt a prioritás és nehéz lesz bárkit is megszerezni, így én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán. A jobbhátvéd pozíciójával akkor szabad foglalkozni, ha a másik kettőn legalább 3 játékos sorsa el lesz rendezve. Én megkockáztatom, hogy sokad-magammal hiába szeretnénk kidobni Alvést, nagy esély van rá, hogy maradjon.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én azt gondolom, hogy az elmúlt éveket tekintve nehéz lesz több játékost igazolni. Az elmúlt két évben középső védőt kellett volna igazolnunk, rengeteg név volt a kalapban, ám nem jött senki. Idén ez elkerülhetetlen, minimum egy, de legalább kettő védő kell középre. Mivel Valdés is távozik, a helyére is kell majd egy kezdőkapus, valamint ha Pinto távozása is végleges, akkor oda is kell egy ember. Mivel ez a két poszt a prioritás és nehéz lesz bárkit is megszerezni, így én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán. A jobbhátvéd pozíciójával akkor szabad foglalkozni, ha a másik kettőn legalább 3 játékos sorsa el lesz rendezve. Én megkockáztatom, hogy sokad-magammal hiába szeretnénk kidobni Alvést, nagy esély van rá, hogy maradjon.

- Chino
- Llegenda del Barça
visca el barca írta:én ezt nem értem. nem te vagy az első aki leirja h se védekezni se támadni tud, de azért tartsuk meg. ebben hol a ráció?Chino írta:Most igazán berágtam rá. Gyakorlatilag mind a két kapott gólban ő a legnagyobb felelős. Nem lehet ilyen szinten agyilag zokninak lenni, hogy ha az ellenfél egy villámgyors szélsőre játszik minden támadást, ne hagyjuk már ott teljesen egyedül. Azt már meg sem említem, hogy hol és milyen helyzetben.veszít labdát. A beadások meg... Van egy darab 180 cm-en felüli játékosunk, aki amúgy is mindig hátul van, erre mennek az ívelések. És nem az a gond, hogy beadja a labdákat, mert amiket félmegasan lő be középre sokszor veszélyesek, de az égyimeszelők közé két 170-es játékosra, az már röhej.
Ennek ellenére jövőre még maradnia kell, mert igazolni, most nem telik a helyére, Montoya ugyan lehozta jól a legutóbbi meccset, de egy szezonon keresztül nem állná meg a helyét. Akkor már inkább Adriano, de ő meg porcelánból van.
Nem azt írtam, hogy se védekezni se támadni nem tud. Mert támadásban pl. nagyon jó a kispasszos, kombinatív játékban és hiába kopott a gyorsasága, ha nem olyan klasszis vagy lassabb játékosok támadnak szélről sokszor visszaér, de amit pl. tegnap csinált az megengedhetetlen, viszont ha formában neki is vannak nagyon jó meccsei. Csak sajnos ezek egyre ritkábbak.
Minden hibájával egyetemben még mindig a legjobb opciónk, ráadásul ez az a poszt, amit a legnehezebb betömni és nem is a prioritás.
Persze, ha jönne helyette egy Danilo én pakolnék neki össze először.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
én ezt nem értem. nem te vagy az első aki leirja h se védekezni se támadni tud, de azért tartsuk meg. ebben hol a ráció?Chino írta:Most igazán berágtam rá. Gyakorlatilag mind a két kapott gólban ő a legnagyobb felelős. Nem lehet ilyen szinten agyilag zokninak lenni, hogy ha az ellenfél egy villámgyors szélsőre játszik minden támadást, ne hagyjuk már ott teljesen egyedül. Azt már meg sem említem, hogy hol és milyen helyzetben.veszít labdát. A beadások meg... Van egy darab 180 cm-en felüli játékosunk, aki amúgy is mindig hátul van, erre mennek az ívelések. És nem az a gond, hogy beadja a labdákat, mert amiket félmegasan lő be középre sokszor veszélyesek, de az égyimeszelők közé két 170-es játékosra, az már röhej.
Ennek ellenére jövőre még maradnia kell, mert igazolni, most nem telik a helyére, Montoya ugyan lehozta jól a legutóbbi meccset, de egy szezonon keresztül nem állná meg a helyét. Akkor már inkább Adriano, de ő meg porcelánból van.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Most igazán berágtam rá. Gyakorlatilag mind a két kapott gólban ő a legnagyobb felelős. Nem lehet ilyen szinten agyilag zokninak lenni, hogy ha az ellenfél egy villámgyors szélsőre játszik minden támadást, ne hagyjuk már ott teljesen egyedül. Azt már meg sem említem, hogy hol és milyen helyzetben.veszít labdát. A beadások meg... Van egy darab 180 cm-en felüli játékosunk, aki amúgy is mindig hátul van, erre mennek az ívelések. És nem az a gond, hogy beadja a labdákat, mert amiket félmegasan lő be középre sokszor veszélyesek, de az égyimeszelők közé két 170-es játékosra, az már röhej.
Forca Barca!!!!
Egy olyan statisztikát néznék meg ahol a kapott gólokat oldalak szerint rendezik vagyis melyik oldalról indult a támadás. Biztos vagyok, h a jobb oldal lenne nálunk az első főleg a komoly meccseket figyelembe véve hiszen ott szinte mindig innen kapjuk a gólokat. Ez egy az egyben Alves hibája, aki ha elveszti a labdát sokszor csak kocog vissza a támadással. Többször láttam már meccseken, h Alexis v Pedro védekezik Alves helyett aki a félpályánál néző őket.
Ha lehetne akkor már idén elzavarnám és hoznék helyébe egy JOBBHÁTVÉDET mert Alves jobbszélső. A maradék pár meccsen meg játszatnám Montoyát.
A VB-n a brazil válogatott védelmének gyenge pontja lesz ha marad a mostani formálya és remélem marad (és miatta nem nyerik meg). Lehet, h gonosz vagyok, h ezt mondom. De örülnék ha kicsit észbe kapna, h ha jobbhátvédet játszik akkor védekeznie is kéne.
Ha lehetne akkor már idén elzavarnám és hoznék helyébe egy JOBBHÁTVÉDET mert Alves jobbszélső. A maradék pár meccsen meg játszatnám Montoyát.
A VB-n a brazil válogatott védelmének gyenge pontja lesz ha marad a mostani formálya és remélem marad (és miatta nem nyerik meg). Lehet, h gonosz vagyok, h ezt mondom. De örülnék ha kicsit észbe kapna, h ha jobbhátvédet játszik akkor védekeznie is kéne.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
GT nagyon rossz ezt a baltaarcút nézegetni az avádon. Főleg tegnap után (vagyis ma).
Alves nagyon rossz volt. Valószínű őt is lehúzzza, hogy Messi nem mozog, így sok mindent ő sem tehet. Vagy Neymart kéne jobb szélre áthúzni hozzá, még az is jobb lenne, minthogy nicns kivel összejátszania. Legalább most mondjuk nem mondott ökörségeket és bocsánatot kért.

Alves nagyon rossz volt. Valószínű őt is lehúzzza, hogy Messi nem mozog, így sok mindent ő sem tehet. Vagy Neymart kéne jobb szélre áthúzni hozzá, még az is jobb lenne, minthogy nicns kivel összejátszania. Legalább most mondjuk nem mondott ökörségeket és bocsánatot kért.

- Leon
- Director del Fútbol
Borzasztóan unom már Alves fentragadásait és beadásnak nem nevezhető bénaságait!Nagyon remélem,hogy nyáron eladják mert már évek óta az ő oldaláról kapjuk a legtöbb gólt!
Montoyat a hátra lévő 5 (amúgy is tét nélküli) meccsre dobnám is be a helyére!

Montoyat a hátra lévő 5 (amúgy is tét nélküli) meccsre dobnám is be a helyére!
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Az Év fórumozója 2013
15, ebből elvileg 4 volt pontos, de tudjuk, hogy ez mindig kicsit csalóka. Ha beadja, tök homály, de a szögletzászlónál eléri valaki, azt is pontos beadásnak számítják.Sanama írta:Arról nincs statisztika, hogy hány beadása volt? 10-nél abbahagytam a számolást.
Borzalmasan játszott tegnap, lassította a játékot, kiszámítható, körülményes, pontatlan volt.
Arról nincs statisztika, hogy hány beadása volt? 10-nél abbahagytam a számolást.
Pl. egy tuskót ha betennénk hátra, már több hasznunk lenne belőle, azon legalább néha fennakad az ellenfél, nem adja el a labdákat, és a rugdossa el oda, ahova Harsányi..., nem nyilatkozik fasságokat, nem színészkedik, nem reklamál, nem vágja az ellenfél arcába a labdát, nem vág idétlen pofákat.zola8787 írta:Kit gondolnál a helyére? Egyszerűen nem tudok nála jobbat. Adriano vagy Montoya azért túlzás lenne beton kezdőnek szerintem.visca el barca írta:nyáron mehet isten hírével a beadások és visszazárások királya.
Most már évek óta magyarázzátok, hogy nincs jobb Alvesnél, de komolyan, mit néztek ti? A csapat egyik legnagyobb kerékkötője.
Felhozzátok érvnek, hogy ebbe a taktikába Alves illik a legjobban. Igen, egy jó Alves illett bele, annál tényleg nem volt jobb. De a mostani Alves, akit kb. két éve láthatunk ugyanúgy nem jó ebbe a taktikába. Ha meg nincs megfelelő ember a taktikába, akkor lehet a taktikán kell változtatni... igaz, ahhoz tökös edző is kéne.
Soha egy rossz szavam nem volt rá, de a mai "produkciója" az utolsó csepp volt a pohárban. Egész egyszerűen nem ad már annyit a csapatnak, mint amennyi gólt kapunk róla. Pár éve még az ilyen kontrákkal simán visszaért, ma erre esélye sem volt. A legdöhítőbb viszont az a közönyös flegma tekintet, amivel kezeli a játékszitukat.