Most nem azért, de ha otthon is a szemén lesz az okosszemüveg, az meg is érdemli, hogy betekintést nyerjenek a hackerek az életébe
Az is érdekes, hogy, mikor bejött az okostelefon, pontosabban, mikor már én is vettem egyet, mert a kettő közel sem volt egy időpontban, én kicsit függővé lettem. Nyomkodtam, posztoltam. De ez a kezdeti lelkesedés után alábbhagyott, mostmár a fb megosztásokat is igyekszem 0 körülire redukálni, erre most már mindenki a baráti társaságomból a posztolással van elfoglalva, ha megyünk valahová. Sajnos az emberek nem maguknak és a szeretteikért élnek es cselekednek, hanem a külvilágnak, az egyszer látott jócsajnak/jópasinak, hogy mindenki lássa, te boldog vagy, sok mindent csinálsz és főleg sok ember vesz körül. Közben pedig telejesen egyedül vagy.
Érdekesség, hogy hétvégén volt a szülinapom (ez még nem az érdekesség) és meglátogattuk a csillebérci kalandpáyát. Az egyik lánynak egyből az volt a legnagyobb gondja, hogy akkor a fényképezőgépet hogy hozza fel a pályákra. Szerencsére nem sikerült neki, de aztán már el is volt foglalva azzal, hogy túlvergődjön az akadályokon. Nem tudom, hogy bírta ki azt az 5-6 órát poszt és tag nélkül. Bár induláskor még azért felrepült egy becsekkolás