2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is így láttam! Teljesen direkt volt az a belépő puyi részéről, szerintem jól csinálta!Xavi írta:Szerintem direkt sárgáztatta ki magát Puyol.... Felesleges lett volna a felezőnél így becsúszni...a döntőig úgysem tudott volna sárga nélkül játszani...Szerintem...BaRcADINHO10 írta:annyi jó hogy PUYOL-nak most gyűlt ki a sárgája, hogy a döntőben már ott lehet.![]()
![]()
![]()
a bírót meg valamilyen szintem megértem (bár a 11es tényleg nem volt jogos) kitudja hogy még így is mit fog kitalálni murinho : -az a 11es két gólt ér mert lámbár laposan rugta![]()
![]()
Szerintem direkt sárgáztatta ki magát Puyol.... Felesleges lett volna a felezőnél így becsúszni...a döntőig úgysem tudott volna sárga nélkül játszani...Szerintem...BaRcADINHO10 írta:annyi jó hogy PUYOL-nak most gyűlt ki a sárgája, hogy a döntőben már ott lehet.![]()
![]()
![]()
a bírót meg valamilyen szintem megértem (bár a 11es tényleg nem volt jogos) kitudja hogy még így is mit fog kitalálni murinho : -az a 11es két gólt ér mert lámbár laposan rugta![]()
![]()
Ezzel nem értek egyet! De a tizenegyesnél hibázott.LeoMessi írta:Bírót én is kissé részrehajlónak láttam, de a továbbjutást még ő se tudta elvenni tőlünk. Bebizonyítták a fiúk hogy melyik a jobb csapat. Puyol hiányzása a későbbiekben akár még gondot is okozhat.