zola8787 írta:2 meccs alapján konkrétan a Real több gólt rúgott, mint ahány Bayern HELYZET volt és a Bayern-t jobbnak tartod, hát oké. Tudom, hogy fáj az igazság, de ez a Real Madrid jelen pillanatban az egyik legjobb csapat a földön.
Messis: cseszheted ha van egy ferrarid amikor elhasználta az összes benzint, olyankor kell jönnie a skoda mérnöknek és pótolnia a hiányt (ha már hasonlatot írtál).
Csak tudod, hogy mi a gond? Pedronak volt 1 káprázatos éve, minden összejött neki, aztán nyomott a következő szezonban 3 rossz meccset, azóta az eurobarca 90%-a elakarja küldeni. Messi lenyomott jóval több szezont tökéletesen, aztán kb 2 hónapja konkrétan sz.rik a Barcások fejére, de ettől függetlenül hagyjuk békén, mert ő a messiás. Hát szerintem ez nagyon nincsen rendben.
Alap, hogy Messi az egyik legjobb futballista, de könyörgöm ha látod, hogy egy percig sem hajt, akkor se szidjuk, mert ő a nagy Messi? Az előző meccsen csinált 1-2 trükköt, már azonnal írták, hogy hú visszatért, holott ugyanúgy sétálgatott a pályán. De tudom, Messinek nem kell futnia ahhoz, hogy ő legyen a legjobb, ugyanúgy, mint Pep-nek sem kell néha változtatni a taktikán, vagy talán értelmesen cserélnie, bármi olyat csinálnia amit a nagy edzők csinálnak, hiszen ő a nagy Pep. Könnyű úgy sztárolni, hogy a bajnokságba sorba veri az ellenfeleket, hát látni milyen csapatok vannak ott, a BL-be megkapott egy taktikus csapatot, egyből nem tudott mit kezdeni, csak állt a vonal mellett tátott szájjal. Semmilyen variációt nem tud, nálunk se tudott semmit felmutatni. Neki az volt a szerencséje, hogy akkor volt itt, amikor Xavi-Iniesta páros volt a földkerekség legjobb kp párosa, Puyol a föld legjobb védője, Messi a legjobb focista, de mind1 hagyjuk. Hajrá Pep, gyere vissza, biztos megtudna újulni veled a Barca...
Jaj, hagyjuk már ezt. A Real jobb volt a párharc során, megérdemelten továbbjutottak. Egyébként nem tudom mitől vagy elájulva. a Real semmivel nem volt jobb a bajoroknál az első meccsen, ott sima vendég győzelemnek kellett volna lennie. A visszavágóhoz nincs mit hozzáfűznöm. A Real jobb volt, kész. Ha jól emlékszem a világot tönkreverő Barcelona is csak játékvezetői segédlettel jutott be a BL-döntőbe (2009). Nem hiszem, hogy bárki is megkérdőjelezi annak jogosságát, hogy akkor mi voltunk a legjobbak, pedig tény, a Chelsea abban a párharcban jobb volt nálunk. Téma lezárva.
Pedrot 3 rossz meccs után elküldeni? Sztem 3 évet akartál mondani. Az elmúlt 2 éve a nagy 0 volt, az idei őszön még mutatott is vmit, de ismét egy nagy 0. Alexis is oda-vissza veri ebben a tekintetben. Sztem jogos, hogy páran nem akarják itt látni.
Messi letojja a Barcások fejét? Nincs élete formájában, de ha jól emlékszem a Villareal ellen és a Bilbao ellen nélküle aligha nyertünk volna, a Getafe ellen is toronymagasan ő volt a legjobb. Lehet, hogy önmagához képest gyenge, de azért a csapatot se vegyük felejtsük el mögüle.
Én azt tudom, hogy sokkal jobban visszavárnám, mint L.E-t. Akkor volt játékunk, voltak eredmények. Most játék nincs, eredmény szintén. Egyébként szépen felsoroltad, hogy miért volt olyan jó az a csapat (persze nem Pep miatt): Messi, Xavi, Puyol, stb.. Csak azt felejted el, hogy ugyanez a csapat még erősebb játékoskerettel 2 évig sehol nem volt. Jött Pep és ja, ő nem csinált semmit. De azért várom a jó edzők listáját, mert gondolom Pep nem az.