Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó kis védőről van szó. Én nem lepődnék meg azon sem, ha egyből kezdő lenne. Lehet, hogy 20 éves, de nagyon ott van a srác. Illetve azt se felejtsük el, hogy a BL-be bejutó Bilbao alapemberéről van szó, ami azért nem egy kutyaütő csapat. Ő kéne ide (legalábbis sztem) ill. a Hummels-David Luiz pakk egyike. Az nagyot ütne.visca el barca írta:jelenlegi helyzetben teljesen felesleges lenne ez a laporte gyerek. nekünk egy azonnal bevethető, minden hájjal megkent, kiforrott védő kell, nem egy tehetség. nem lennék nyugodt ha neki mennénk a szezonnak egy piquével meg két 20 éves tinivel.
Alapvetően rossz ez a vélemény sok dolog miatt.Devid16 írta:...
A mozgása alapján mostanában már Senior Shakira.crixus írta:Én abban az esetben örülnék Laporte érkezésének, ha Mascherano (vagy Piqué, de erre semmi esély) menne és még mondjuk Thiago Silva érkezne. Laporte és Bartra tökéletesek lennének cserének, egy Silva-Piqué kettős mellé, Senor Shakira meg pár meccs után ki is szorulhatna valamelyik tini javára, ha nem játszana megfelelő koncentrációval.
Erre azt tudom irni hogy Mou-nak is bejött a Varane igazolása rögtön a mély vizbe dobta be.visca el barca írta:jelenlegi helyzetben teljesen felesleges lenne ez a laporte gyerek. nekünk egy azonnal bevethető, minden hájjal megkent, kiforrott védő kell, nem egy tehetség. nem lennék nyugodt ha neki mennénk a szezonnak egy piquével meg két 20 éves tinivel.
Ma mar tobb oldalon is olvastam ezt a hirt, nagyon remelem, hogy nem kacsa. A kivasarlasi ara 36M, de azt irtak, hogy ilyen 15-25M-ert eltudnank hozni.kadarzsolt85 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ca-3268605 Na na ez jo igazolas lenne de meg kene legalabb egy jo kozephatved.
Masip igen, a fiatal kapus.S.Agüero írta:Masip? Ő nem az a fiatal kapusunk?bence-barca írta:
Masi nem kh?
madridban van 3, vagy 2,5, egész jó, de még így is van,mikor elfogynak.S.Agüero írta: Szerintem legyen 4 világklasszis középső védőnk, úgy lenne csak a korrekt, nem?!
Ennyi erővel adjuk el Adrianot is, nem elég jó cserének ő sem.
Masi nem kh?S.Agüero írta: És kit hoznál 4. számú védőnek? Komolyan érdekel.
És kit hoznál 4. számú védőnek? Komolyan érdekel.Leon írta:Tudom,hogy mit értetek 4. védő alatt.![]()
Tegyük fel jövőre lesz belül egy Piqué-Hummels kettős,egyik lesérül... pl 1-2hónapra, na L.E kit fog betenni?Nem,nem Barta a válasz hanem a tapasztalt "belső védőnket" Macheranot...![]()
Ha mindkettő sérült akkor meg mint idén (Puyol+Piqué sérült volt) lenne megint a masszív Barta-Mas tengely,kösz de nekem elég volt egy életre,nem Barta miatt...
Ezért kell középre legalább kettő kh:pl Hummels+XY és akkor kezdőnek ott van Piqué+Hummels,cserének meg Barta meg XY!És így Mascherano "sajnos" kimarad!![]()
Remélem érthető voltam!
Mert te nem az írtad, hogy "csinált"? Jövőbe azért még nem tudok látni.Leon írta:Kihangsúlyoztad a lényeget:"csinált","volt"!De már sajnos közel sem olyan jó és hibát hibára halmoz,ráadásul a kh poszt is rá lett erőltetve!Adriánot írtam,hogy hülyeség eladni!
4 klasszis középső védő?Ne viccelj én egynek is örülnék!
Leon írta: Érdekes,hogy egyeseknek milyen szelektív a memóriája a szezont illetően...![]()
A Real Madrid ellen a Barbenauban is mit csinált,vagy az előző Getafe meccsen,vagy tavaly a Milan ellen??Meg még ki tudja hány meccsen...
Huszadik számú belső védőnk se legyen,még csak rá se nézze a kh posztra ha pályán van!
Ősszel a legjobb középső védőnk volt.Érdekes,hogy egyeseknek milyen szelektív a memóriája a szezont illetően...![]()
A Real Madrid ellen a Barbenauban is mit csinált,vagy az előző Getafe meccsen,vagy tavaly a Milan ellen??Meg még ki tudja hány meccsen...
Huszadik számú belső védőnk se legyen,még csak rá se nézze a kh posztra ha pályán van!