Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1Normandia írta:Már korábban is leírtam, hogy Messit csak magához mérten szabad értékelni. Igazából nála ez a szezon eléggé gatyára sikeredett. 28 gólt lőtt a bajnokságba úgy, hogy 7 bajnokin ( közel 70 napig) zsinórban nem játszott és aki nem ismeri az előzményeket azt mondhatja, hogy micsoda teljesítmény, hiszen második a a Spanyol ligában a góllövőlistán, talán két találattal lemaradva. Igen ám, de nem ehhez szoktatott minket.
Egy Messit pénzzel kell motiválni ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtson? Álmai csapatában, amit úton-útfélen hajt, hogy innen soha nem megy el, örökre tartozni fog a csapatnak? Itt megengedheti magának, hogy lazán vegyen fél évet? Bár elismerem, hogy volt egy nagyon jó időszaka, ahol feljött a góllövőlistán, aztán leállt.Feast4 írta:Lionel85 írta:Új szerződés? Minek? Először a pályán kéne bizonyítani! Jelenleg nem érdemel jobb szerződést.
Azért ez merész. Nem élete formájában van az tény, de még mindig ő Messi. Valamilyen szinten tök érthető, hogy kedvezni akarnak neki, ugyanakkor le kéne venni egy kicsit a terhet róla. Kedvetlen és alulmotivált. A sajtó is rendszeresen elővette. Nem jó, hogy most jön a VB. Hagyni kéne pihenni. Nem fizikálisan értem a pihenést.
Serintem meg pont jókor jön, végre bizonyíthat a sajtónak, a rajongóknak, de legfőképp a világnak, hogy ő továbbra is Leo Messi!Feast4 írta:Lionel85 írta:Új szerződés? Minek? Először a pályán kéne bizonyítani! Jelenleg nem érdemel jobb szerződést.
Azért ez merész. Nem élete formájában van az tény, de még mindig ő Messi. Valamilyen szinten tök érthető, hogy kedvezni akarnak neki, ugyanakkor le kéne venni egy kicsit a terhet róla. Kedvetlen és alulmotivált. A sajtó is rendszeresen elővette. Nem jó, hogy most jön a VB. Hagyni kéne pihenni. Nem fizikálisan értem a pihenést.
Lionel85 írta:Új szerződés? Minek? Először a pályán kéne bizonyítani! Jelenleg nem érdemel jobb szerződést.
Szvsz senki nem a gólokat kéri rajta számon, abból mostanában is volt 1-1, a játéka konvergál a 0hoz általában, és ez nagyon nincs így jól. Remélem hogy csak a vb-re spórol, mert ha ilyen szezonja következik, mint az utóbi 2 hónapja, akkor nem lesz több aranylabda..gránit írta:Egyet ne felejtsen el senki: csak önmagához képest produkál gyenge szezont. Nem tudta megismételni idén az 50 gólos bajnoki szezonját... Nahát, még ilyet... Nélküle idén is beadtuk volna a kulcsot, amit a többi szerencsétlen elől összebohóckodik, euroligás pozíciókért harcolnánk nélküle legfeljebb. Önmagához képest valóban visszaesett, de csak önmagához képest.
Ma a csapat egyik legjobbja volt. A baj csak az volt, hogy a többiek elpuskázták a lehetőségeket/elcsúsztak/elveszítették a labdát...Lionel85 írta:Új szerződés? Minek? Először a pályán kéne bizonyítani! Jelenleg nem érdemel jobb szerződést.
Ha a hosszú kihagyása alatt gólt sem lő, csak azokat a büntetőket értékesíti már máshogy nézne ki.hank1ee írta:Cristiano 31Deus írta:MQuC írta: plusz a gólkirályi cím (azzal remélhetőleg az aranycipő)is elférne még a polcra.
Nincs nagyon kedvem keresgélni, hogy kinek hány gólja van... Szóval valaki leírná hogy Messi hány gólnál tart és ki vezeti a góllövési listát?
Leo 28
Costa 27
szvsz a portugál begyűjti a Pichichit, de kit érdekel? Csak legyünk bajnokok!
Cristiano 31Deus írta:MQuC írta: plusz a gólkirályi cím (azzal remélhetőleg az aranycipő)is elférne még a polcra.
Nincs nagyon kedvem keresgélni, hogy kinek hány gólja van... Szóval valaki leírná hogy Messi hány gólnál tart és ki vezeti a góllövési listát?
MQuC írta: plusz a gólkirályi cím (azzal remélhetőleg az aranycipő)is elférne még a polcra.
Az adóalany rendelkezik hátralékkal és nem a munkáltató! Jelen esetben az adóalany Messi.Mr. Cesc írta:Azt a 35 milliós pénzbirságot Messinek, vagy a klubnak kell kifizetnie?
Én úgy tudom, hogy Messinek kell kifizetnie.Mr. Cesc írta:Azt a 35 milliós pénzbirságot Messinek, vagy a klubnak kell kifizetnie?
Szerintem egyáltalán ne adjuk el, a VB-n úgyis motiváltabb lesz, mint az idei szezonban, egy olyan klubban, ahol már mindent megnyert.barcafacan írta:Messi korábbi zsenialitását senki se vonhatja kétségbe. Most vagy bizonyít a VB-n és akkor minden pénzt megér a megtartása, vagy nem, és akkor bukunk vele. De ki merné vállalni azt, hogy most rekord pénzért eladja?
Messivel akkor lesznek bajok, ha jövőre és a 15/16-os szezonban is ezt csinálja majd. Amúgy Messinek több oka van azt csinálni, mint amit Ronaldinho csinált, mert Messi sokkal többet "evett", mint R10.orska írta:Hatalmas kedvencem Leo, de sajnos Ronaldinho utanerzesem van. Ugyanez tortent vele is. Formahanyatlas, keves futas, motivalatlansag, de neha-neha meg visszajott a regi forma. Emlekszem, minden meccsen ugy ultem le hogy hatha most megint! Es 10-bol egyszer jott is a varazslat. Valszeg Messi-nel ez kevesbe lesz igy marcsak a kora miatt is, de felek hogy tul van a zeniten es egyre kevesebbszer fogjuk latni csucsformaban. Ne legyen igazam, de kiserteties a hasonlosag a nehany evvel ezelotti szituaciohoz.