1: Pjanic nem vkp, hanem támadó középpályás, szóval Busi cseréje nem lehetne..Feast4 írta:Cserének tökéletes lenne ha Busival valami ziccer van. De csak akkor ha Masc megy.Mr. Cesc írta:
Kupában tudna rendszeresen játszani, meg ha Busi megint kényelmeskedik akkor ligában, esetleg ha ne adj Isten () Rafinha nem válna be.
2: Kupában játsszanak a fiatalok, meg Rafinha inkább, így is félek, hogy mennyi perc fog neki jutni a Xavi-Ini-Cesc hármas mellett a bajnokságban meg a Bl-ben. Azt meg kétlem, hogy megelégedne az éves kb 10 meccsnyi kupaszerepléssel Pjanic..
Ha meg olyan elven igazolnánk, hogy mi lesz HA nem válik be valaki, akkor 30 fős lenne a keret körülbelül.. Jelen pillanatban a legfeleslegesebb igazolás lenne egy ilyen stílusú támadó középpályás szerintem, sok más poszt van ahol be kell foltozni a csapatot, ez pont nem az.
A Ter Stegenes videót meg megnéztem. Hát nem tudom.. Az első gólnál 1v1-be vitték rá, csoda lett volna ha kifogja - vagy inkább csatárhiba. A másodiknál igaz hogy kipattant róla a szabad, de elég sunyi löket volt, és utána mentett is még egyet, arról nem ő tehet, hogy harmadszor is ellenfél játékos rúghatott kapura. Az utolsónál meg szimplán befejelték a szögletet. Nem tudom ezekkel mit kezdhetett volna.. Ha ilyen gólok miatt jövőre folyton ő lesz szidva, akkor hamar közutálat tárgya lesz..