Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.01. 14:46:41

Nem orulok, hogy o viseli Puyol mezszamat... Sportszakmailag meg oke, mert hosszu tavon itt lesz a srac, de sajnos nem egy Puyol fele karakter sem viselkedesben, sem sportszerusegben, sem semmiben.
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.01. 13:21:03

Gareth Tello írta:
Yokozuna írta:Nem, dehogy rajta ment el, de sokat hozzátenni sem tud. Biztosabb a helye a csapatban, mint Messié, de ha visszanézek az idényre, inkább csak hajmeresztő hibák jutnak eszembe róla, mintsem parádés meccsek, döntő gólok, kiharcolt pontok. Hát például Touré...
Ahogy a kollégák már írták, értelmetlen összehasonlítani őket. Más poszt, más szerepkör. Yaya közel sem azt játssza már, amit nálunk játszott. Jóval nagyobb szerepet kapott Manchesterben a játékszervezés terén, sokkal aktívabb a támadásokban, és néha még azt is megengedheti magának, hogy ne rohanjon vissza védekezni egy-egy labdavesztés után, mivel Fernandinho sok esetben elvégzi helyette a piszkos munkát. Sokkal szabadabban játszhat, többször indul meg a labdával (szép emlékek :P), és gyakran ő érkezik a beadásokra is, vagy éppen a kipattanóra vár a tizenhatos előterében, hogy aztán megereszthessen egy nagy löketet.

Touré box-to-box középpályás, abból is a legjobb jelenleg, Busquets pedig védekező középpályás. Yaya sok tekintetben felülmúlja katalán kollégáját (testfelépítés, fizikum, gyorsaság, robbanékonyság, lövőerő, rúgótechnika), de abba a 4-3-3-as rendszerbe, struktúrába, ami a Barcelonára jellemző, Busquets jobban illik, mint szűrő. Nála jobbat nem találhatnánk erre a posztra. Kivételes játékintelligencia, értem egyrészt arra, ahogyan védekezésnél olvassa a játékot és előre tudja, hogy hová fog érkezni a labda, így pedig képes a megfelelő passzsáv lezárására, illetve a labda megszerzésére, másrészt arra, ahogyan mélységből irányít, osztogat, tökéletes összekötő kapocs a védelem és a középpálya, valamint a támadóalakzat között. Nincs annyit nála a labda, mint Xavinál, nem passzol annyit egy meccsen, mint Xavi, de hihetetlenül fontos szerepe van a támadások építésében.

Nincsenek olyan megindulásai, lövései, szólói, mint Yayának, ez a két játékos csapatban betöltött funkciójából, illetve a képességeik közötti alapvető különbségekből eredeztethető, mint ahogy azt már feljebb megemlítettem. Éppen ezért Sergio játéka (a zseniálisan pimasz testcselektől, lefordulásoktól eltekintve) az elefántcsontpartiéhoz képest kevésbé látványos, azonban legalább olyan hasznos.

Idén talán nem nyújt olyan kiemelkedő teljesítményt, mint például tavaly, de a legtöbb mérkőzésen én így sem találok különösebb kivetnivalót a játékában, sőt, sok esetben felülről lóg ki a csapatból (ez persze nem csak az ő dicsérete, hanem a többiek kritikája is). Megértem, hogy minden drukker részéről nagy az elkeseredettség, a szomorúság, esetenként a düh a Barça idei szereplése miatt (bennem is az), és vannak bőven olyanok, akiket lehet okolni az eredménytelen és hatástalan játék miatt - de Busquets szerintem nem tartozik közéjük. Az eladásáról komolyabban is elgondolkodni pedig nonszensz.

Visszatérve még egy kicsit Touréra, illetve az ő megváltozott szerepkörére... Ahogy megfigyeltem, annyival támadóbb szellemű és univerzálisabb futballista lett Barcelonából való távozása óta Yaya, hogy könnyen el tudom képzelni, hogy egy esetleges visszatérést követően nem elsősorban Busquets riválisaként tekintene rá az edzői stáb, hanem olyan középpályásként, aki Busquets mellett/előtt szerepelne leggyakrabban, többek között annak érdekében, hogy kiváló képességeit a lehető legteljesebb mértékben kamatoztatni tudja a csapat, hiszen azt a hatalmas pluszt, amit képes nyújtani támadásban, nem tudnánk kiaknázni, ha két támadó középpályás mögött játszatnánk.

Így pedig igencsak szép számú variációs lehetőséggel bővülne a taktikai repertoár. Touré-Busquets-Fabregas, elöl Neymar-Messi-Iniesta, Touré-Busquets-Iniesta, előttük három támadóval... Egy középcsatár igazolása esetén Touré-Busquets, előttük Messi, előtte Alexis-középcsatár-Neymar... És ha esetleg a 4-3-3-tól eltérő szerkezettel akarnánk próbálkozni, például a 4-2-3-1-gyel vagy a 3-5-2-vel, ami már többször felvetődött ezen a fórumon is, akkor szintén nagy segítséget jelentene Yaya jelenléte.

Na de kikapcsolom az XBoxot, nem látok rá túlságosan nagy esélyt, hogy elefántcsontparti barátunk a közeljövőben visszatér hozzánk.

Ami pedig Busquetset illeti: becsüljük meg és örüljünk, amíg (nálunk) futballozik. Kulcsfontosságú szerepe volt a Pep-féle együttes példátlan sikerességében, és még mindig a csapat egyik legfontosabb láncszeme. Látszólag csak egy apró fogaskerék a hatalmas gépezetben, de ha kiesik, azt az egész együttes megszenvedi.
bevallom, kissé megilletődik az ember, ha az év fórumozójával bonyolódik vitába, de mégis megkockáztatom:
a Busiról írt jellemzésedre(dicshimnusz?) három szó kívánkozik: bár igaz lenne.az én olvasatomban az ő játékára elsősorban az a jellemző, hogy : nem képes hatékonyan szűrni egyetlen olyan csapat ellen sem, ahol a támadásokban van kreativitás és gyorsaság, mert nem elég gyors és nem elég robbanékony a fordulásokhoz. az hogy képes lezárni passzsávokat? igen ha az elég kiszámítható és elég lassú! az a terület ahol ő elemében van a középpálya azon része, amit (tudatosan, vagy kényszerből ) átengednek nekünk, ahol nem történik semmi azon túl, hogy passzolgatunk oda vissza, keresztbe, de minek?! írtam már vele kapcsolatban hogy mivel a hátra és oldalpasszoknak ő a leggyakoribb célpontja szinte beidegzetté vált a támadások lassításában!
természetesen mindenki tudja, látta, hogy volt időszak és volt olyan játék amikor erre szükség volt, amikor ebben hasznos lehetett, de mára ebből nem sok maradt. szándékosan írom: nem sok! nyilván Busquetsnek vannak kvalitásai amivel, ha olyan csapatot , olyan játékot fogunk ki még ma is villoghat, de sajna az az érzésem, hogy az elit csapatok ezen már túlléptek és némelyik éppen rajtunk gyakorolva , vagy éppen velünk bemutava tette ezt jól láthatóvá.
az természetesen igaz, más gondjaink is voltak, vannak, de azt, hogy ebben Busquets ellenpélda lenne nos én nem hiszem, nem ezt láttam. az már csak olcsó poén lenne: egy láncban minden szem fontos viszont ez nem egy erény.
én inkább abban reménykedem, hogy az új edző talál neki olyan helyet és játékfelfogást ahol valóban fontos láncszem lehet - újra.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.08.01. 12:06:16

Az igen komoly. Gondolom nem titkolt szándéka volt, hogy fejben felrázza kicsit a srácot.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.01. 12:04:28

Erxy írta:Busquets fogja viselni jövő évben az 5-ös mezt, a kapitány kérte fel rá. 8)

Busquets: "I'm proud that I will be able to wear the number '5' and it's an honour that Puyol thought about me to succeed him."
hivatalos oldalon is átszerkesztették már.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/staff" target="_blank

Remélem nagy erőt ad neki...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.01. 11:45:45

Busquets fogja viselni jövő évben az 5-ös mezt, a kapitány kérte fel rá. 8)

Busquets: "I'm proud that I will be able to wear the number '5' and it's an honour that Puyol thought about me to succeed him."
Kép
MR. TROMORT777

2014.06.17. 23:10:43

https://www.youtube.com/watch?v=6mVyE2RFndA

Rio Ferdinand és Henry Busquets-ről. Komoly. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.05.12. 17:54:40

Yokozuna írta:Nem, dehogy rajta ment el, de sokat hozzátenni sem tud. Biztosabb a helye a csapatban, mint Messié, de ha visszanézek az idényre, inkább csak hajmeresztő hibák jutnak eszembe róla, mintsem parádés meccsek, döntő gólok, kiharcolt pontok. Hát például Touré...
Ahogy a kollégák már írták, értelmetlen összehasonlítani őket. Más poszt, más szerepkör. Yaya közel sem azt játssza már, amit nálunk játszott. Jóval nagyobb szerepet kapott Manchesterben a játékszervezés terén, sokkal aktívabb a támadásokban, és néha még azt is megengedheti magának, hogy ne rohanjon vissza védekezni egy-egy labdavesztés után, mivel Fernandinho sok esetben elvégzi helyette a piszkos munkát. Sokkal szabadabban játszhat, többször indul meg a labdával (szép emlékek :P), és gyakran ő érkezik a beadásokra is, vagy éppen a kipattanóra vár a tizenhatos előterében, hogy aztán megereszthessen egy nagy löketet.

Touré box-to-box középpályás, abból is a legjobb jelenleg, Busquets pedig védekező középpályás. Yaya sok tekintetben felülmúlja katalán kollégáját (testfelépítés, fizikum, gyorsaság, robbanékonyság, lövőerő, rúgótechnika), de abba a 4-3-3-as rendszerbe, struktúrába, ami a Barcelonára jellemző, Busquets jobban illik, mint szűrő. Nála jobbat nem találhatnánk erre a posztra. Kivételes játékintelligencia, értem egyrészt arra, ahogyan védekezésnél olvassa a játékot és előre tudja, hogy hová fog érkezni a labda, így pedig képes a megfelelő passzsáv lezárására, illetve a labda megszerzésére, másrészt arra, ahogyan mélységből irányít, osztogat, tökéletes összekötő kapocs a védelem és a középpálya, valamint a támadóalakzat között. Nincs annyit nála a labda, mint Xavinál, nem passzol annyit egy meccsen, mint Xavi, de hihetetlenül fontos szerepe van a támadások építésében.

Nincsenek olyan megindulásai, lövései, szólói, mint Yayának, ez a két játékos csapatban betöltött funkciójából, illetve a képességeik közötti alapvető különbségekből eredeztethető, mint ahogy azt már feljebb megemlítettem. Éppen ezért Sergio játéka (a zseniálisan pimasz testcselektől, lefordulásoktól eltekintve) az elefántcsontpartiéhoz képest kevésbé látványos, azonban legalább olyan hasznos.

Idén talán nem nyújt olyan kiemelkedő teljesítményt, mint például tavaly, de a legtöbb mérkőzésen én így sem találok különösebb kivetnivalót a játékában, sőt, sok esetben felülről lóg ki a csapatból (ez persze nem csak az ő dicsérete, hanem a többiek kritikája is). Megértem, hogy minden drukker részéről nagy az elkeseredettség, a szomorúság, esetenként a düh a Barça idei szereplése miatt (bennem is az), és vannak bőven olyanok, akiket lehet okolni az eredménytelen és hatástalan játék miatt - de Busquets szerintem nem tartozik közéjük. Az eladásáról komolyabban is elgondolkodni pedig nonszensz.

Visszatérve még egy kicsit Touréra, illetve az ő megváltozott szerepkörére... Ahogy megfigyeltem, annyival támadóbb szellemű és univerzálisabb futballista lett Barcelonából való távozása óta Yaya, hogy könnyen el tudom képzelni, hogy egy esetleges visszatérést követően nem elsősorban Busquets riválisaként tekintene rá az edzői stáb, hanem olyan középpályásként, aki Busquets mellett/előtt szerepelne leggyakrabban, többek között annak érdekében, hogy kiváló képességeit a lehető legteljesebb mértékben kamatoztatni tudja a csapat, hiszen azt a hatalmas pluszt, amit képes nyújtani támadásban, nem tudnánk kiaknázni, ha két támadó középpályás mögött játszatnánk.

Így pedig igencsak szép számú variációs lehetőséggel bővülne a taktikai repertoár. Touré-Busquets-Fabregas, elöl Neymar-Messi-Iniesta, Touré-Busquets-Iniesta, előttük három támadóval... Egy középcsatár igazolása esetén Touré-Busquets, előttük Messi, előtte Alexis-középcsatár-Neymar... És ha esetleg a 4-3-3-tól eltérő szerkezettel akarnánk próbálkozni, például a 4-2-3-1-gyel vagy a 3-5-2-vel, ami már többször felvetődött ezen a fórumon is, akkor szintén nagy segítséget jelentene Yaya jelenléte.

Na de kikapcsolom az XBoxot, nem látok rá túlságosan nagy esélyt, hogy elefántcsontparti barátunk a közeljövőben visszatér hozzánk.

Ami pedig Busquetset illeti: becsüljük meg és örüljünk, amíg (nálunk) futballozik. Kulcsfontosságú szerepe volt a Pep-féle együttes példátlan sikerességében, és még mindig a csapat egyik legfontosabb láncszeme. Látszólag csak egy apró fogaskerék a hatalmas gépezetben, de ha kiesik, azt az egész együttes megszenvedi.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.05.12. 16:31:31

Yokozuna írta: Nem, dehogy rajta ment el, de sokat hozzátenni sem tud. Biztosabb a helye a csapatban, mint Messié, de ha visszanézek az idényre, inkább csak hajmeresztő hibák jutnak eszembe róla, mintsem parádés meccsek, döntő gólok, kiharcolt pontok. Hát például Touré...
Hát a vkp élete már csak ilyen. Yaya pedig sokkal előrébb játszik, mint Busquets, ő inkább b2b középpályás, de talán még a támadó kp-t se lenne túlzás rá használni.
Aki Yayát és Busquetset versenyezteti egy posztra az vagy nem nézi Tourét a Citybe, vagy nézi, csak nem látja. :wink:
egy Busi-Yaya-Ini középpálya.. hm
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.05.12. 01:11:13

Már megbocsáss, Yokozuna, de Yaya és Busquets nem egy poszton játszik, de legalábbis nem ugyanaz a szerepkörük, szóval Busitól ne is várj döntő gólokat, meg kiharcolt pontokat. Ő nem az az ember, aki látványosan teszi a dolgát. Majd egyszer figyeld meg a játékát. :wink:
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.05.12. 00:58:16

Varatrix írta:
zola8787 írta:Azért annyit ismerj be, hogy egy Yaya Touré-val jobb lenne a csapat, persze ő nem kellett nekünk, vagyis az őméltóságos Pep-nek.
Pep kicsit többet tudott hozzátenni egy emberként mint Touré, szimpátia ide vagy oda. Busquetsel is hozott BL-t a Barca, szóval Pepnek és Businak is több tisztelet járna.

Gondolom a mai meccs is nyilván Sergion ment el...
Nem, dehogy rajta ment el, de sokat hozzátenni sem tud. Biztosabb a helye a csapatban, mint Messié, de ha visszanézek az idényre, inkább csak hajmeresztő hibák jutnak eszembe róla, mintsem parádés meccsek, döntő gólok, kiharcolt pontok. Hát például Touré...
Varatrix
Director del Fútbol

2014.05.11. 23:26:29

zola8787 írta:Azért annyit ismerj be, hogy egy Yaya Touré-val jobb lenne a csapat, persze ő nem kellett nekünk, vagyis az őméltóságos Pep-nek.
Pep kicsit többet tudott hozzátenni egy emberként mint Touré, szimpátia ide vagy oda. Busquetsel is hozott BL-t a Barca, szóval Pepnek és Businak is több tisztelet járna.

Gondolom a mai meccs is nyilván Sergion ment el...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
zola8787
Director del Fútbol

2014.05.11. 23:15:25

Initom írta:
Yokozuna írta:Megmutathatná a tudását egy másik csapatban. Talán az újjá alakuló Barcelonának is jót tenne.

=D> =D> =D>
Újabb kitűnő példa arra,hogy miért mondjuk oly sokszor,csökkenőben a fórum színvonala...
Bocsánat az offért,de az ilyen mellett egyszerűen képtelenség elmenni szó nélkül,még egy strigula ellenében is...
Azért annyit ismerj be, hogy egy Yaya Touré-val jobb lenne a csapat, persze ő nem kellett nekünk, vagyis az őméltóságos Pep-nek. Igen tudom, megint Touré, nem érdekel, ez teljesen olyan, mint amikor mondjuk Műszaki áramlástanból felelhetnél az ötösért, de te azt mondod, hogy jó lesz a hármas (természetesen ez nem tükrözi a valóságos, áramlástanból nincs jobb a kettesnél :mrgreen: )
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.11. 23:02:33

Yokozuna írta:
Initom írta:
Yokozuna írta:Megmutathatná a tudását egy másik csapatban. Talán az újjá alakuló Barcelonának is jót tenne.

=D> =D> =D>
Újabb kitűnő példa arra,hogy miért mondjuk oly sokszor,csökkenőben a fórum színvonala...
Bocsánat az offért,de az ilyen mellett egyszerűen képtelenség elmenni szó nélkül,még egy strigula ellenében is...
Egyébként sajnos nem hallottam, hogy bármelyik csapat is érdeklődne utána.
Te most ezt komolyan gondolod? majd a vezetoseg rabolint pont az o eladasara?
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.11. 22:52:58

LG írta:Mondjuk, hogy zseni lenne, azt mindig is hatalmas túlzásnak tartottam. Számomra Touré az, aki ezen a poszton zseni a jelenlegi mezőnyből, eléggé fájó nézni, hogy milyen parádésan tolja a Cityben, míg pl. Sergio eléggé felejthető szezont hoz. Nem akarom Busquets-et kritizálni, jó játékos ő, de véleményem szerint mikor nagyon ment a csapatnak, ő is túl lett értékelve, mint sokan mások, most a nehezebb időkben kaptunk egy árnyaltabb, reálisabb képet róla. Remélem azért ma már nincs olyan, aki megkérdőjelezné, hogy a kettejük közül egyértelműen az elefántcsontparti a jobb.
=D> Rendesen összefoglaltad... =D>

Touré elvesztése fájóbb mint anno Deco, Dinho, Ibra vagy bárki nagy távozó. :( Ki tudja mire lett volna képes. Igazi vezér alkat volt. Én akár CSK ambíciókat is felfedeztem benne...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
hank1ee
Director del Fútbol

2014.05.11. 22:23:44

LG írta:Mondjuk, hogy zseni lenne, azt mindig is hatalmas túlzásnak tartottam. Számomra Touré az, aki ezen a poszton zseni a jelenlegi mezőnyből, eléggé fájó nézni, hogy milyen parádésan tolja a Cityben, míg pl. Sergio eléggé felejthető szezont hoz. Nem akarom Busquets-et kritizálni, jó játékos ő, de véleményem szerint mikor nagyon ment a csapatnak, ő is túl lett értékelve, mint sokan mások, most a nehezebb időkben kaptunk egy árnyaltabb, reálisabb képet róla. Remélem azért ma már nincs olyan, aki megkérdőjelezné, hogy a kettejük közül egyértelműen az elefántcsontparti a jobb.
Vele kapcsolatban ez a színtiszta igazság nagyjából. Mindig az "arany középút", Yaya Touré meg csak egy.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.05.11. 22:01:00

Initom írta:

=D> =D> =D>
Egyébként sajnos nem hallottam, hogy bármelyik csapat is érdeklődne utána.
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.11. 18:49:26

Capon írta: Akkor tévedtem és nincsen meg a beton kezdő 11-12 játékosunk.

Csak arra próbáltam célozni, hogy nem a játékosállomány miatt nincs meg az az egészséges versenyhelyzet a csapatban.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.11. 18:45:39

Chino írta:
Capon írta:Hát versenyhelyzet az nincsen.
Talán 2 poszton van, Alba-Adriano, Pedo-Alexis, ennyi. Még a Puyi-Mas kettős mondanám, bár egy egészséges Puyol,Piqué mellett Mas pályára nem lépne csak ha pihentetik valamelyiket.
Itt nálunk tuti biztos beton kezdők vannak. Kicsit átestünk a ló túloldalára.
Iniestat, Messit kivel versenyeztetnéd? Neymart most kell beépíteni. Xavinak ott van Cesc, kit lehetne hozni, hogy nagyobb versenyhelyzet legyen. Busquetsnek is hiába volt gyenge a tavaszi szezonja a csapat egyik legfontosabb fogaskereke.
A védősorba jó ha volt két egészséges emberünk.
Song is majd minden csapatba kezdő lenne, de erről már az edző tehet, hogy kevesebbet rotálta, mint Montoya esetében. Megvoltak többnyire a minőségi emberek minden posztra. Nem azzal volt a gond.
Cesc mellé is jöhetett volna 40 millióért másik ember, a végeredmény ugyanaz. A hátvéd poszt jobb oldalon és középen pedig most látszik rendeződni.
Akkor tévedtem és nincsen meg a beton kezdő 11-12 játékosunk. :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.11. 18:08:04

Capon írta:Hát versenyhelyzet az nincsen.
Talán 2 poszton van, Alba-Adriano, Pedo-Alexis, ennyi. Még a Puyi-Mas kettős mondanám, bár egy egészséges Puyol,Piqué mellett Mas pályára nem lépne csak ha pihentetik valamelyiket.
Iniestat, Messit kivel versenyeztetnéd? Neymart most kell beépíteni. Xavinak ott van Cesc, kit lehetne hozni, hogy nagyobb versenyhelyzet legyen. Busquetsnek is hiába volt gyenge a tavaszi szezonja a csapat egyik legfontosabb fogaskereke.
A védősorba jó ha volt két egészséges emberünk.
Song is majd minden csapatba kezdő lenne, de erről már az edző tehet, hogy kevesebbet rotálta, mint Montoya esetében. Megvoltak többnyire a minőségi emberek minden posztra. Nem azzal volt a gond.
Cesc mellé is jöhetett volna 40 millióért másik ember, a végeredmény ugyanaz. A hátvéd poszt jobb oldalon és középen pedig most látszik rendeződni.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.05.11. 17:59:56

Mondjuk, hogy zseni lenne, azt mindig is hatalmas túlzásnak tartottam. Számomra Touré az, aki ezen a poszton zseni a jelenlegi mezőnyből, eléggé fájó nézni, hogy milyen parádésan tolja a Cityben, míg pl. Sergio eléggé felejthető szezont hoz. Nem akarom Busquets-et kritizálni, jó játékos ő, de véleményem szerint mikor nagyon ment a csapatnak, ő is túl lett értékelve, mint sokan mások, most a nehezebb időkben kaptunk egy árnyaltabb, reálisabb képet róla. Remélem azért ma már nincs olyan, aki megkérdőjelezné, hogy a kettejük közül egyértelműen az elefántcsontparti a jobb.
Initom
Entrenador del Barça

2014.05.11. 17:42:46

=D> =D> =D>
Abi & Tito
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.11. 17:25:59

Hát versenyhelyzet az nincsen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.05.11. 17:03:10

Igen, talán elkényelmesedett ő is, de most tényleg az lenne a megoldás nála, hogy eladjuk?
Nem is tudnánk hozni helyette egy u.a szintű játékost illetve tényleg annyira el van kényelmesedve?
Csak versenyhelyzetet kellene teremteni mert Song mellett biztos a helye a csapatban aztán rögtön jobban hajtana.

Az már más kérdés, hogy sokan még mindig nem ismerik el. Zseni a pali egyébként, de sokan ezt nem látják be. :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.05.11. 16:58:16

Busit eladni =D> :lol: :lol: :lol: Ha a középcsapat státuszt akarjuk kiharcolni akkor tegyük :lol: Jó ebben van persze túlzás, de annyira zseniális megoldásai vannak, annyira illik a gépezetbe, hogy az elképesztő ! Pep leírja a könyvében pl. hogy a negyedik edzésen amit a csapatnak tartott Leo odament hozzá és annyit mondott neki (Pepnek) : " Főnök, Sergiot mindig az én csapatomba tegye ! " A labdarúgás egyik legkevésbé elismert klasszisa Busi, pedig amiket tud azt egy kezemen megtudnám számolni hányan tudják utána csinálni, ráadásul azok mind 4X annyiba kerülnek mint ő.... De adjuk el persze...
Rinku
Director del Fútbol

2014.05.11. 16:49:43

Capon írta:Egyébként meg ő is elkényelmesedett ahogy a többiek is. Remélem rendesen gatyába lesznek rázva a köv. szezonra.
És ez itt a probléma elég nagy %-ban. De Enriquével nem lesz gatyába rázás. Partneri és nem felettesi viszony lesz abból is, mint a Martino-edzőségből. Ide egy kemény kezű, hideg fejű, tiszteletet parancsoló vezető kell, aki tudja mikor kell jutalmazni és tudja mikor kell büntetni. És mindkettő mértékéhez is egyformán jól ért. A Barca jelenlegi helyzetét máshogy nem lehet megoldani és LE biztosan nem tudja ezt nyújtani majd. Ebbe is fog belebukni, előre megmondom, rég voltam biztos ennyire valamiben. Így is csak néhány lépcsőfokra vagyunk a 2006-07-s szezontól morális minőségben...
Football, bloody hell. /SAF/
Válasz küldése